E esma 82 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2015 1.269 1.961 133 23 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rumeysa3 #41 rumeysa3 .!.: Vekaleti verdim. Benim şahidim yok mesajı birtek ben kendim gördüm. Ama mesaj dökümü istenebiliyomuş. Karşı tarafın tutumuna göre dava süresi değişir dedi. Genişletmek için tıkla... Mesajların içeriği gelmiyor . Sadece numara olarak gelir. Içeriğini göndermiyorlar malesef .
rumeysa3 .!.: Vekaleti verdim. Benim şahidim yok mesajı birtek ben kendim gördüm. Ama mesaj dökümü istenebiliyomuş. Karşı tarafın tutumuna göre dava süresi değişir dedi. Genişletmek için tıkla... Mesajların içeriği gelmiyor . Sadece numara olarak gelir. Içeriğini göndermiyorlar malesef .
F fafama Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2014 331 135 103 Ankara 23 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rumeysa3 #42 Hemen boşanma surunmesini istiyorsan değişik bi yöntem bul boşanmak ona ödül
ozlmlvnt Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2015 2.645 2.300 133 32 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rumeysa3 #43 rumeysa3 .!.: Çünkü gözümle gördüm ve okudum o mesajları. Bana yaptığı açıklamalar o kadar komik ki. Arkadaşı yazmış kendisi yazmamış. Buna inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... ne bileyim ben bi ihtimalde olsa düşünürdüm
rumeysa3 .!.: Çünkü gözümle gördüm ve okudum o mesajları. Bana yaptığı açıklamalar o kadar komik ki. Arkadaşı yazmış kendisi yazmamış. Buna inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... ne bileyim ben bi ihtimalde olsa düşünürdüm