Artık davayı açıyorum

Eşinizin olduğu şehirde davalar birleştiriliyor.
Sen muhatap oluyorsun
Ben 1 mahkemeye bile gitmedim
Hiç aramadk herseyi avukat hallediyor

Canim valla bu isler boyle iste ya bisey yapcak gbi sen istedgn kadar iste o adam istemedigi surece is uzar malesef

bakın attığınız mesajları silmez
eğer ailesine ya da kendisine hakaret vs. ederseniz o sizden tazminat alır
sizin özellikle mesaj yazmanızı istiyordur çünkü muhtemelen sinirlenip ağır konuşmanızı bekliyor
çünkü tleefon numarasından ilişkisi olduğunu çözebilirsiniz ve bu durumdada hem tazminat hemde nafaka alırsınız
ama o size kendisine ve ailesine hakaret ettirirse
siz suçlu olursunuz

Adres olarak ikinizin son 6 aydaki ikametgah adresi gecerli ya da dava acanin

Adres olarak ikinizin son 6 aydaki ikametgah adresi gecerli ya da dava acanin

Daha 1 sene bile olmamis madem oyle haltlar yiyecrksin neden evleniyorsun neden esinin hayatini karartiyorsun ya canim Allah yardimcin olsun

Selamlar öncelikle, avukat olarak bir kaç noktayı aydınlatmak istedim sizin için. Normal şartlarda boşanma davası eşlerin son 6 ay içerisinde yaşadıkları yere bağlı aile mahkemesinde açılır. Fakat bu sizin için pek mümkün değil gibi, bu durumda şuan bulunduğunuz yerde davanızı açabilirsiniz. Karşı taraf itiraz etmediği sürece davanız bulunduğunuz yerde görülecektir. 1 yılı doldurmamış evliliklerde anlaşmalı boşanma davası açılamıyor, ancak çekişmeli dava açabilirsiniz. Siz davanızı açtıktan sonra zaten karşı tarafın adresine gerekli tebligatlar yapılıyor. Bu arada, evliliğiniz 1 yılı doldurmamış ancak keşke tam ay olarak söyleseydiniz. Örneğin Ağustos ayı adli tatil olduğundan ve ilk duruşmanız ortalama ekim'e falan denk geleceğinden belki o aylarda 1 seneyi doldurmuş olursunuz. Bu durumda davayı açmayıp ,beklemek ve anlaşmalı boşanmaya ikna etmek belki sizin açınızdan daha iyi olur. Anlaşmalı boşanma durumunda da, avukatınız karşı tarafla görüşür şartları belirtir,tel celsede biter.
Tazminat ve nafaka talebiniz olabilir..Fakat karşı taraftan daha çok bir geliri sahipseniz nafaka almanız neredeyse imkansız.

Adli tatili bekle, çekişmeli olarak davanı aç. Tazminat ve nafaka talebinde bulun. İster boşanmak istesin, isterse istemesin. Fazla sürmez bu dava. Genelde boşanmak istemeyen taraf kadın olduğunda mahkeme uzuyor. rumeysa3

1 yıl dolmadan boşanamazsınız

Canim 1 yil dolmadan bosanma davasi acilamaz karis taraf kabul edene kadar biraz uzar davan ama anlasmali bosanirsaniz tek celsede biter ..nafaka al neden almayasin nafaka her zaman kadinin hakkidir

Bir yıl dolmadan dava açılamaması gibi bir durum yok. "Evliliğin en az bir yıl sürmüş olması" koşulu yalnızca anlaşmalı boşanmalar için öngörülmüştür.

mesajlarını eski konularını okudum kaçırmış olabilirim de eşn aldattını kabul etti mi yok sa hep inkar mı etti

Avukat konuştu istemiyormuş boşanmak

İstemezse istemesin, aç davanı sen. Haklarını talep et. Evet karşılıklı anlaşıp boşanmak kadar kolay olmayacaktır ama fazla da sürmez diye tahmin ediyorum. Tahmin diyorum çünkü, aranızda geçenleri, şahitleri vs. bilmiyorum.

Vekaleti verdim. Benim şahidim yok mesajı birtek ben kendim gördüm. Ama mesaj dökümü istenebiliyomuş. Karşı tarafın tutumuna göre dava süresi değişir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…