Artik dayanamiyorum anlaticam

burda deli gibi saldıran hemcinslerimizin neyin kafasındalar ben gerçekten anlayamadım
sizin yaptığınız yanlış bir şey yok burda
siz ben kocamdan ayrılmıyorum ayrılamam ama başkasına aşığım onla kırıştırcam demiyosunuz ki
ortada boşanma davası var boşanmak isteyen bir kadın ve pislik ötesi rezil bir adam var
lütfen ben kötü kadınım diye düşünmeyin başınızı dik tutun güçlü durun
yalnız siz bu adamla boşansanız bile bu adam başınıza dert olur, rahat durur mu bu ya?
boşandığınızda yapabiliyorsanız bambaşka bir yere taşınıp izinizi kaybettirmenizi öneririm, ister sevdiğiniz adamla ister başka çare bularak
kötü kötüdür ne yapacağı hiç belli olmaz nolur dikkat edin

Ben bu dunyaya gunah islemek icin mi geldi Allah im
Hep kötü kadin oluyorum nereye baksam ayniyim demekki
Bazen düşünüyorum da ölmek daha az gunah işlemek mi demek en azindan az gunah işlemiş olurum degil mi

dünyada o kadar günahkar var ki ..
sizin zararınız sadece kendinize olmuş .. kimin canını yaktınız hakkını gaspettiniz ki günahkar olasınız..

Ben bu dunyaya gunah islemek icin mi geldi Allah im
Hep kötü kadin oluyorum nereye baksam ayniyim demekki
Bazen düşünüyorum da ölmek daha az gunah işlemek mi demek en azindan az gunah işlemiş olurum degil mi

Niye kötü kadın olasın canım. Kimseyi öldürmemişsin, zulmetmemişsin. Asıl sana bunları yapanlar
utansın. Sen neden utanıyorsun. Hiç kimsenin seni yaftalamasına da izin verme. Senin kimseye zararın dokunmamış ki.

Ben konu sahibesine evlisin diye yüklenilnesini anlayamadım. Ne evliliği? Kadın boşanmak istiyorken adam kendir olmuş yapışmış. Ortada bir evlilik bir beraberlik yok. Konu sahibesinin başkasına aşık olması normal, anlaşılır bir durum. Hapisteki manyağın yola gelmesini bekleyip ömür mü tüketseydi?
Bence esas hapisteki çıkınca film başlayacak Miss:110:
Belli ki adam tehlikeli birisi, eskaza çıkar da hala nikahı bulunan karısının başka bir adamla yaşadığını öğrenirse üçüncü sayfa haberi çıkar.
Konu sahibi vicdanım rahat, sorunum yok demiş de bence büyük bir sorunu var. Ben olsam yusuf yusuf moduna geçmiştim çoktan. :bicak:

Oyle miiii izin alirim bundan sonra yorum yaparken :KK70:
Hayir anlamiyorum, evli bir erkekle birlikte yasiyorum diyen kadinlara soverken herkes hakli da, evli bir kadinla yasayan erkek ve evliyken baskasiyla yasayan kadin melek mi oluyor?
boyle yorumlar yapicaksan izin almadan azcik kafayi kullansan yeter. seninle bunun tartismasini yapmicam yukarda yeterince yaptim. bye

Dışardan bakıldığında evli olarak bu doğru değil. Ama sizin kendi gerçeklerini var,kimse böyle olmak istemez. Herkesin mutlu olmaya ve değer gormeye hakkı vardır. Budurum bosanma sirasinda tesbit edilirse aleyhinize de mahkemede kullanılabilir. Tehdit içeren mektupları mahkemeye sundunuz mu hiç? Allah yardımcınız olsun,dikkatli olun kime ne deyip çokta etrafa karşı rahat davranmayin

hehhh bravo yaa! evlenmesin kardeşim diğeriyle evlenmişte nolmuş??
kadını satmış kadının derdi evlilik mi sence suan?? bu neyin kafasıı
Valla sanki evlilik koruyucu kalkanmış gibi düşünülüyor ama öyle değil. Ya da eskiden öyleydi bilemeyeceğim.
Buzdan bir şato gibi resmen, çünkü çat aldatılıyorsun, çat dayak yiyorsun bir anda o şato dağılıyor.
Evlilik değil güvenilir olan, evlendiğiniz kişi. Maalesef öylelerini bulmak da çok zor artık.

Insallah hakkinda hayirlisi olur gercekten cok üzüldüm durumuna. Serefsiz kocandan daha öncede kendini kurtarma sansin olmadi herhalde.... insallah bossnirsin hemen sonra hayatini bir düzene koyarsin. Ve su anda birlikte yasadigin adamdan hapisteki kocanin haberi varmi madem para vererek cikarmis seni oradan duyan yerisdiren olmustur belki... bide o haysiyetsiz pislik pezevenk nezaman cikcak hapisten

Mektuplari mahkemeye sundum avukatlarima guveniyorum fakat yazili savunma haricinde sözlü bir savunma yapamadik cunku mahkeme surekli ertelendi vs bu arada o da eşimi seviyorum elim kolum bagli gibi bir savunma sunmus fakat kendi el yazisiyla yazdigi mektubu ben mahkemeye sundum infaz savcisi koruma yonlendirmek icin ikametimin oldugu yerde bir polis yonlendirebilecegini söyledi fakat cezasi 12 yil civarindaymis bir ara af cikacak demislerdi ama umarim cikamaz

bazı cinayetler hep bu sekılde oluyor maalesef. boşan sonra ne yaparsan yap. duyulacak pisliğin kulagına gidecek
al başına belayı. hiç fazla cesur davranma bence. emin olma hiçbi şeyden. güvenme polis bile bişi yapmaz .

teyzem boşanıyor, eşi konusalım demıs bosanma dilekçesini geri cektırmıs. teyzem ordakı polıse söylemıs '' zorla imza atıyorum' dıye. polis kılını bile kıpırtdatmamıs
bu konuda kimseye güvenme

Kendime yeni bir hayat kurabilecek bir ailem yok siginacak yerim yok beni zorla calistirdigi yerlerden birlikte oldugum kişi parayla cikarabildi... herkezin hayati kendine göre yorumlamasi cok kolaydir fakat anlatmaya bile gücüm yok...

Neden bosanamiyorsun ?
Elinde tehdit mektupları var. Eroin var, seni zOrla çalıştırmasi var. Mahkeme neden uzuyor ?

Ailesinden hangisi getirdi sana mektubu ? Ee biriyle yaşadığını duymuştur.

Bu konu gerçekse eğer o çocuklar babasız kalabilir .
Anneleri nerede ? Neden bakacak kimseleri yok ?

Neden bosanamiyorsun ?
Elinde tehdit mektupları var. Eroin var, seni zOrla çalıştırmasi var. Mahkeme neden uzuyor ?

Mahkeme benim hakimim ilk atamasi ciktigi icin öteleme yapildi sonra feto olaylarindan dolayi hakim yakalanmis yine ertelendi
Avukatimin adresine yollanmis mektup ama görüldü damgasi yok bilemiyorum kim yolladigini
Cocuklarin annesi baska bir adamla gitmiş benim yasadigim kisinin kardeşi annesi babasi vs yaninda degil o yuzden birinin bakmasi gerekiyor ve ben bakiyorum zaten cocuklar ufak da degil 10yasindan buyuk ikisi de

Mahkeme benim hakimim ilk atamasi ciktigi icin öteleme yapildi sonra feto olaylarindan dolayi hakim yakalanmis yine ertelendi
Avukatimin adresine yollanmis mektup ama görüldü damgasi yok bilemiyorum kim yolladigini
Cocuklarin annesi baska bir adamla gitmiş benim yasadigim kisinin kardeşi annesi babasi vs yaninda degil o yuzden birinin bakmasi gerekiyor ve ben bakiyorum zaten cocuklar ufak da degil 10yasindan buyuk ikisi de
Birlikte kaldığın adam şuan ne iş yapıyor? Çalıştığın yerin marketiydi diyorsun, o işi bırakıp başka yere mi gittiniz? O adamın arkadaş çevresi kocana bilgi taşıyor olabilir. Kocanın seni zorla çalıştırdığı falan ifadende var değil mi?

Neden bosanamiyorsun ?

konu sahibesinin eşi ilk davada seviyorum ık mık demiş dava ertelenmiş daha sonra nolmuş bilmiyorum ama şu anda gündemdeki olaylar yüzünden davası yine ertelenmiş sanırım ilk mahkemede boşanır artık.. elinde tehdit mektuplarıda varmış çünkü artık..

çocukların annesi başka bir adamla kaçmış ..

benim bildiklerim bunlar..

Birlikte kaldığın adam şuan ne iş yapıyor? Çalıştığın yerin marketiydi diyorsun, o işi bırakıp başka yere mi gittiniz? O adamın arkadaş çevresi kocana bilgi taşıyor olabilir. Kocanın seni zorla çalıştırdığı falan ifadende var değil mi?
Hayvan alip satiyor ciftlik evinde yasiyoruz mecbur kalmadikca ben merkeze inmiyorum genelde hayvanlarin yanindayim o gene marketi işletiyor
Fakat tabi duyulabilir o yerin sahipleri duyurabilir ama bana bir zarar verebilmesi icin öncelikle cezaevinden cikip buraya gelmesi zaten 1 gün sürer onun ailesinden benim durumumda olan bir yengesi var onunla surekli konusuyorum sagolsun cokacak olursa ilk o haber verir gerekirse ben onu vururum o beni vurur ama gene de gitmem o pisligin icine

Back
X