- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
aferin çok güzel yapmışsın bu yolda bu kafayla devam et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke tamamen ortadan kaybolabilseniz, boşandıktan sonra tehditleri sebep göstererek isim değişikliği yaptıranız siz ve yaşadığınız adam, ikiniz de görüştüğünüz herkesle irtibatı koparıp uzaklara gitseniz? Var mı boşandıktan sonrası için böyle bir plan? Avukatınız bu adamın davasını da incelese, kaç yılla yargılanıyor, aftan yararlanabiliyor mu? Güzelce bilgilendirse sizi ve takipçisi olsa da ne olup bittiğini bilseniz.Hayvan alip satiyor ciftlik evinde yasiyoruz mecbur kalmadikca ben merkeze inmiyorum genelde hayvanlarin yanindayim o gene marketi işletiyor
Fakat tabi duyulabilir o yerin sahipleri duyurabilir ama bana bir zarar verebilmesi icin öncelikle cezaevinden cikip buraya gelmesi zaten 1 gün sürer onun ailesinden benim durumumda olan bir yengesi var onunla surekli konusuyorum sagolsun cokacak olursa ilk o haber verir gerekirse ben onu vururum o beni vurur ama gene de gitmem o pisligin icine
25 ayri dosyasi varmış avukat oyle dedi vikmasi imkansiz gibi bişey o çıktıktan sonrasi için planimiz isim degistirmesek bile şehir degistirmek tamamen sifirdan başlamakKeşke tamamen ortadan kaybolabilseniz, boşandıktan sonra tehditleri sebep göstererek isim değişikliği yaptıranız siz ve yaşadığınız adam, ikiniz de görüştüğünüz herkesle irtibatı koparıp uzaklara gitseniz? Var mı boşandıktan sonrası için böyle bir plan? Avukatınız bu adamın davasını da incelese, kaç yılla yargılanıyor, aftan yararlanabiliyor mu? Güzelce bilgilendirse sizi ve takipçisi olsa da ne olup bittiğini bilseniz.
Bir Ada'mdan kurtulmak için kendimi başka Ada'mın kollarına atmazdım mesela hata yapmışsın hala devam ettiriyorsun hatalarını telafi edeceğin yerde. Sen hayatını düzene falan sokmuyorsun var olan düzensizliğe yenisini ekliyorsun. Yargılamak be kolay yazmışsınız da yaptığın şey alkış tutulacak bir durum değil madem derdim var dedin yazdın buraya bizde sana objektif olarak içinde bulunduğun duruma binaen yazıyoruz işte içinde bulunduğun duruma laf ettirmek istemiyorsan konu açmazsın olur biterYargilamak cok kolay geliyor insanlara fakat ben dertlesmek istemistim sadece
Ben hangi kafayla ne yapacagimi danismak icin yazmamistim zaten hayatimi düzene sokmaya calisiyorum
Demirden bir küp düşünün icindesiniz ve surekli disardan ısınıyor küp... her yanindan yaniyorsun ne yapardin???
Seni rahatsız eden üyelerin ismine tıkla, gözardı et butonu var, oraya bas, onların yorumlarını engellersin. Zor bi sınavdan geçiyorsun, bir de eleştirilerle uğraşma. Kendi canın sağlığın ve birlikte yaşadığın adamın çocuklarının zarar görmemesi ilk önceliğin olsun. Diğer her şeyi boşver. Her şeyi geride bırakmaya çalış.Yargilamak cok kolay geliyor insanlara fakat ben dertlesmek istemistim sadece
Ben hangi kafayla ne yapacagimi danismak icin yazmamistim zaten hayatimi düzene sokmaya calisiyorum
Demirden bir küp düşünün icindesiniz ve surekli disardan ısınıyor küp... her yanindan yaniyorsun ne yapardin???
yanlıs hatırlamıyorum çoğu tutuklululara af gelıyormus. baya kişi cıkacakmıs25 ayri dosyasi varmış avukat oyle dedi vikmasi imkansiz gibi bişey o çıktıktan sonrasi için planimiz isim degistirmesek bile şehir degistirmek tamamen sifirdan başlamak
Bence senin hormonlarindan dolayi sinirin bozulmuş Allah kucagina almayi nasip etsin. Hepimiz kadiniz kendinizi benim yerime koymayin zaten imkansiz olsun hepiniz için tum kadinlar için... Ben sadece birazcik vicdanen düşünün demek istedim fakat yalnis anladiniz sanirim ozur dilerimBir Ada'mdan kurtulmak için kendimi başka Ada'mın kollarına atmazdım mesela hata yapmışsın hala devam ettiriyorsun hatalarını telafi edeceğin yerde. Sen hayatını düzene falan sokmuyorsun var olan düzensizliğe yenisini ekliyorsun. Yargılamak be kolay yazmışsınız da yaptığın şey alkış tutulacak bir durum değil madem derdim var dedin yazdın buraya bizde sana objektif olarak içinde bulunduğun duruma binaen yazıyoruz işte içinde bulunduğun duruma laf ettirmek istemiyorsan konu açmazsın olur biter
Adamın uyuşturucu suçu var anladığım kadarıyla. Uyuşturucudan suçlu bulunanlara af gelmedi.yanlıs hatırlamıyorum çoğu tutuklululara af gelıyormus. baya kişi cıkacakmıs
Uyuşturucu satanlar çıkamıyordu, aklımda öyle kalmış. Kapsamını araştırıyorum şimdi.yanlıs hatırlamıyorum çoğu tutuklululara af gelıyormus. baya kişi cıkacakmıs
Münakaşaya girip konunu kapattırma. Bazıları kocası tarafından pazarlanan ve ölümle tehdit edilen kimsesiz bir kadının konusuna yazdığının farkında değil.Bence senin hormonlarindan dolayi sinirin bozulmuş Allah kucagina almayi nasip etsin. Hepimiz kadiniz kendinizi benim yerime koymayin zaten imkansiz olsun hepiniz için tum kadinlar için... Ben sadece birazcik vicdanen düşünün demek istedim fakat yalnis anladiniz sanirim ozur dilerim
Adamın uyuşturucu suçu var anladığım kadarıyla. Uyuşturucudan suçlu bulunanlara af gelmedi.
Uyuşturucu satanlar çıkamıyordu, aklımda öyle kalmış. Kapsamını araştırıyorum şimdi.
Satici degil kullanici fakat kullanmakta suc kapsaminda dolandiricilik nitelikli dolandiricilik gasp darp hirsizlik hurriyeti kisitlama bide insan tacirligi bunlar belli basli suclariUyuşturucu satanlar çıkamıyordu, aklımda öyle kalmış. Kapsamını araştırıyorum şimdi.
Eski bir tanıdığım satıcılıktan içerde. Bende ordan biliyorum. Onlara af çıkmadı.o kadarını hatırlamıyorum. ama baya çok kişi çıkacakmıs.
başkada suç kalmadı zaten. inş çıkmaz senınkı. hırsızlık, darp, dolandırıcılık.. bunları görmezden gelen çokSatici degil kullanici fakat kullanmakta suc kapsaminda dolandiricilik nitelikli dolandiricilik gasp darp hirsizlik hurriyeti kisitlama bide insan tacirligi bunlar belli basli suclari
Bir Ada'mdan kurtulmak için kendimi başka Ada'mın kollarına atmazdım mesela hata yapmışsın hala devam ettiriyorsun hatalarını telafi edeceğin yerde. Sen hayatını düzene falan sokmuyorsun var olan düzensizliğe yenisini ekliyorsun. Yargılamak be kolay yazmışsınız da yaptığın şey alkış tutulacak bir durum değil madem derdim var dedin yazdın buraya bizde sana objektif olarak içinde bulunduğun duruma binaen yazıyoruz işte içinde bulunduğun duruma laf ettirmek istemiyorsan konu açmazsın olur biter
pavyon nerden cıktı ki? onu başka bi arkadas misal vermıstı.konunun tamamını okuyabildiniz mi ?
o başka adam dediğiniz eşinin sattığı pavyondan kadının parasını ödeyip çıkartmış..
hayatını düzene sokabilmesi için oraya olan borcunu ödeyebilene kadar orada çalışmaya devam mı etseydi ?