Artik dayanamiyorum anlaticam

Sizinde gidecek yeriniz olmasaydi her neyse sanirim hata ettim paylaşmakla
Açık goruslerde ailesinden birinin eline tutusturup gonderin demiştir okundu damgasi yok çünkü

aşık olmasına birşey demedik ki..
ama bekleyemeyecek kadar acil olan ne ?
kocası belli ki manyak bu riske değer mi elin adamının çocuk bakıcılığını yapmak ?
gerçi ben boşanamamasını da anlamadım adamda her numara var zaten hapiste ilk celsede boşanması lazım çocukta yok..

Eee panpa oralara girmedim farkındaysan sadece aşık olmak nprmal vurun kahpeyelik bir durum yok dedim :) adamı ben de beğenmedim , o ayrı.

Esine acimadim da basin belaya girecek gibi geldi bana.Once kocandan kurtulsana.Sonra kendine yeni bi hayat kur.
Kendime yeni bir hayat kurabilecek bir ailem yok siginacak yerim yok beni zorla calistirdigi yerlerden birlikte oldugum kişi parayla cikarabildi... herkezin hayati kendine göre yorumlamasi cok kolaydir fakat anlatmaya bile gücüm yok...

Eşin eş değil belli ama ötekide pek normal gelmedi ne olursa olsun evli bir kadınla birlikte ve çocuklarına iyi bakıcı bulmuş kendisi evli değil umarı

Evli bir adamla birlikte yasayan kadinlar hakkinda ne dusunuyorsam konu sahibinin birlikte yasadigi adam icin de aynisini dusunuyorum.
Ayrica cezaevinde olan, uyusturucu kullanan, esine ihanet etmis bir adamla boşanma davasi ne gerekceyle uzar anlamadim. Seviyorum dedi diye dava ertelenmemistir herhalde.

Valla ben çok büyük bir sorun olarak görmedim
Mezhebim falan genişledi heral
Ortada evlilik yok,suç makinesi bir adam var,e konu sahibide aşık olmuş.
Yani simdi bu kadın kocası olacak mahluka seni seviyorum bekliyorum demiyor ki aldatmış olsun,davasını açmış dava sürüyor ortada ihanet yok.
Konu sahibi inşallah boşanır mutlu olursun.

+1

Çocuklara neden annesi değil de babası bakıyor ben oraya takildim?

Durumunuza yorum yapamayacagim. Boşandıktan sonra bir yuva kursaydiniz daha net,berrak bir hayatınız olurdu.

Allah senden razi olsun sadece beni anlayabilecek birinin olmasi bile beni mutlu etti benden bosanmak istememesinin sebebi sadece para baska bisey degil bosanamama konusunda ilk hakim atanmis yerine hakim gelecegi icin mahkeme uzaga atildi sonra hakimler gorevden alinmis feto olayindan dolayi uzadikca uzadi

Çocuklara neden annesi değil de babası bakıyor ben oraya takildim?

Durumunuza yorum yapamayacagim. Boşandıktan sonra bir yuva kursaydiniz daha net,berrak bir hayatınız olurdu.
Onunda sorunlu bir evliligi varmis kadin aldatip baskasiyla kaçmış ve adam ispat edip cocuklarin velayetini almış

O herif başınıza bela olmaz umarım. Dikkatli olun lütfen.

orda mı tanıştınız peki bu adamla ?
Hayir o yerin marketinin sahibiydi sigara vs almamiza izin verilmiyordu o siparis getiriyordu o zaman tanistik ve gercekten bir aile babasi zaten benim evli oldugumu bilmiyordu orda calistigim icin cikardi beni ve istedigin yere gotureyim dedi bana ama gidecek yerim yoktu bana ayri bir ev acti ilk başta kesinlikle beni kullanmaya kalkmadi Allah rizasi için yapti yani sonradan ben cocuklara bakayim para gitmesin başka birine dedim sonra cocuklarla kaynastik simdi beraber yaşıyoruz ona anlattigimda zaten beraber yasamaya baslamistik ilk basta bilmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…