Artik dayanamiyorum anlaticam

valla ne diyim inşallah boşanırsınız.. eşinizde çıkmaz hapisten boşanmadan önce inşallah..

Ben anlamaya çalışıyorum... aileniz size destek çıkmadımı? Maddi olarak çaresizmi kaldınız? Birde farkında degilmisiniz psikopat bi eşiniz var hiçmi korkmuyorsunuz bu nasıl bi cesarettir
Lütfen bu korkunc yanlışın farkına varın ve önce eşinizden ayrılın sonra istiyorsanız o şahısla evlenin.

Eee sonra nolacak? Bosanamiyorsun ama baska biriyle birliktesin, cocuklarina annelik yapiyorsun. Peki kendi cocugun olursa onun yuzune nasil bakacaksin az biraz dusun noolur ya. Kadinsin , onurlu gururlu ol ve kendine ceki duzen ver, cok uzuldum haline

Hapiste olup tehtid mesajları atan birinden nasıl hala boşanamıyorsunuz ?
Karşınızda ki kişide düzgün değilmiş boşanmanızı bekleyememiş mi, çocuklarına bakıcılık yaptırıyor işte.

adam uyusturucuyu cekip seni kesmesin onun disinda dinen sen onu bosamissin kadininda bosama hakki var boyle bir adamin bosanmak istememesini hangi hakim dikkate aliyor ki ? yurt dusinda misiniz

Sizi bulamayacağı uzak bir yere başka bir yere taşınmaya çalışın. Üzüldüm size.
Bu adam belliki çok tehlikeli bir adam bir çaresini bulun. Öyle boşvermeye gelmeyecek bir durum olmadığı belli.
Ortada bir aldatma yok zaten. Adam sizi anladığım kadarıyla zorla kötü yerlerde çalıştırmış, kredi çektirip
üstünüze borç yıkmış şimdi de beleşten gelen para kesilecek diye boşanmıyor.
Birlikte olduğunuz adam da zaten bekarmış. Yani siz her ne kadar zoraki olarak bu adamla
hala evli de kalsanız ben sizi evli olarak görmüyorum iki kişinin de nikahsız yaşaması kimseyi ilgilendirmez.
İnşallah şu an aşık olduğunuz adam iyi biridir de bundan sonra mutlu olursunuz.

Suan sen de en az kocan kadar suclusun...!

Okudum ama ne olursa olsun ihanetin her turlusune karsiyim..

İyi de ortada ihanet yok ki. Konu sahibi zaten 1.5 senedir dava açmış boşanmak için adam işi yokuşa sürüp
boşanmayı reddediyormuş. Ha bunun sebebi de konu sahibine olan aşkı sevgisi değil kadını zorla kötü yerlerde
çalıştırıp parasını uyuşturucu ve diğer kadınlarla yiyormuş. Ne evliliği, ne ihaneti Allah aşkına.
Elinizi vicdanınıza koyun lütfen.

ne çirkin yorumlar yapıyosunuz karşısınızdaki evet hatalı evliyken bi adamla beraber olmuş zart ama bu uslupla mı yargılamak gerekir? belli ki problemli bi bayan zor bi hayat biraz anlayış ya da hiç yorum yapma geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…