Ben yargilamiyorum, kinamiyorumda. Ama gercekten anlayabiliyorum. Calistigim sirkette ayni durumun bin bir turlusunu yasayan bayan arkadasim var. Birlikte bir adamla yasamiyor ama iliskisi var hemde polis (bana gore ironi; cunku kocasi uyusturucudan ve siddetten aranan bir pisligin teki, ohalden dolayi mahkemeleri ertelendi oncesinde de adam bosanmama derdinden diretip uzatmisti mahkemeyi) neyse baskasinin derdinde resmen uzattim.
Demek istedigim ise konu sahibinin ustune cok gitmeyelim bence. Hatta burda yardim arayan baska kadinlarin ustune de cok gidilip alay dahi edildigini goruyorum bazen, uzucu...
Arkadasim yaptigina bisey diyemem kendini bilen sensin de bu adam hapisten seni tehtit ediyor sen bunu suan yasadigin adama belirttin mi mahkemeye basvurdun mu? Bunlar onemli seyler. Ayrica adamin seni gercekten sevdigine emin ol bence suanda cocuklarina bakiyorsun vs. diye sana ilgili ozverili davraniyor olabilir daha sonra ikinci bir husran yasama... Umarim hayat diledigin gibi olur ve guzel gunler gorebilirsin, allah yardimcin olsun.