Artik dayanamiyorum anlaticam

Avukat tuttu simdi birlikte oldugum kişi 2 tane avukatim var avukatimin adresini bulup ona yollamislar mektubu. Ve benim ikamet bildirdigim adres bos biryer ben baska bir sehirdeyim zaten. Mahkemeye avukatlarim kesinlikle benim bulunmam gerekmedigini soylediler
Beraber oldugum kisi benim hayatimi guvenceye almak amacli 20ye yakin bilezik yapti ve bana bunlari istedigin yere kaldir eger evlenemeden bana birsey olursa senin hayatin bunlar dedi art niyetli olsaydi sanirim beni dusunmezdi beni hayatimda kimse dusunmedi ilk kez boyle dusunen biri var
Bankada kasa kirala, altın hesabına Yatır, evde tutma

Seven adam beraber yasayi tercih etmez. Boşanmani bekler öyle nikah kiyar evlenir.
Yaşınız 20 degil ki böyle cahillikler edesiniz..
Bakin insan sever, birlikte yasar(dogrulugu tartisilir), evlenir, birbirine teselli olur, cocuklarini çocuğu bilir.. bunlar bambaska seyler..
Resmi olan kocaniz var ya! O hala kocaniz sevmeseniz de istemeseniz de. 1, 5 yildir zaten boşanma davaniz sürüyor ise en fazla bir bucuk sene daha sürer bosanir gecersiniz. Ki adam cezaevinde, aldatma, uyusturucu gibi ciddi sebepler var. Hakim o kadar sürdürmezdu bile.. isin icinde baska bit yenikleri var gibi duruyor.
Aslina bakarsaniz yukarıda bir arkadas derdini dökmüs birileri düzgün kiz olmadigini iddia etmis. Iste o kizimizin yaptıkları degil de sizin yaptiklariniz "düzgün degil"..
Biz niye bu kadar kızıp sinirleniyoruz düşünüyorum da.. siz kendinize ediyorsunuz evet ancak toplumu herbirimiz olusturuyoruz yaptigimiz her hata birbirimize mal oluyor.. yanlis bir toplum icin, yanlislar icinde büyüyen bir nesil elele verin siz.

ne çirkin yorumlar yapıyosunuz karşısınızdaki evet hatalı evliyken bi adamla beraber olmuş zart ama bu uslupla mı yargılamak gerekir? belli ki problemli bi bayan zor bi hayat biraz anlayış ya da hiç yorum yapma geç

Oyle miiii izin alirim bundan sonra yorum yaparken :KK70:
Hayir anlamiyorum, evli bir erkekle birlikte yasiyorum diyen kadinlara soverken herkes hakli da, evli bir kadinla yasayan erkek ve evliyken baskasiyla yasayan kadin melek mi oluyor?

Kizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını
......kimse kimseyi yargilayamaz. Bizim başımıza ne gelceeni bilmiyoruz. Allah yardımcın olsun.

Nikah yasal haklar tanıyor kadına vs.. evet doğru ama bu geleneksel anlamda normal insanlar için
geçerli. Şu an nikahı olan adama karşı yasalar ne kadar koruyor kadını peki.
Hani herşey yasalara uygun olsun sosyal hak falan filan..
Kadının canı tehlikede ve buna karşı yapabileceği hiç bişey yok.
Yani eli kolu bağlı oturabiliyor ancak.
Her gün görüyoruz yasalar ne kadar koruyabiliyor kadını.
Şu an öyle bir haldeki sonradan düşünmesi gereken ikinci planda kalan şeyleri sayıyoruz.
Belki konu sahibide şu an birlikte yaşadığı adamla evlenmek istiyor ama başında ki büyük belayı
atlatmanın derdinde şimdi. Sorun bu değil şu aşamada..

Kim bilir kac yasinda insansin canim kendi kararlarini sen verebilirsin eger sana dogru geliyorsa buyur devam et ama vicdanin susmuyorsa yari yolda kestirip at . cok dini icerige girmek istemem ama ilk esinizle daha bosanmadan Allah katinda baska bir insanla evlenemezsiniz ve ayni evde kalmaniz daha yanlis daha gunah bir an once bosanip yeni yasadigin kisiyle mutlu olursun ama.suan ayni evde bulunmaniz dini bakimdan cok sakincali hersey gonlunce olsun hoscakal

Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş anlamadım!?

Ortada bir evlilik yok ki!

Konuyu okumadan atlayanlara da ayrı hastayım, yok evli adamla nasıl birlikte olurmuş cart curt...

Kağıt üzerinde ki "eşi" paraları kadınlar ile yerken oh ben doydum allah arttırsın.

Konu sahibi ne yapacaktı pardon?
Yavrusunu kartal kapan Fatma Girik gibi bağrına taş basıp koca müsveddesinin keyfini mi bekleyecekti?

Eşine hiç acımıyorum, evliliğini de evlilikten görmüyorum şahsen. Ama ben senin için çok endişelendim. Sırf hapisteki manyak yüzünden çok çok çok çok dikkat etmeniz gerekiyor. Haftasonu izni falan alıp çıkma durumu var mı?

Umarım hayat sana kimseye gözü kapalı güvenmemeyi öğretmiştir. Şu anki sevgiline de çok güvenme yani. İnsan her an her şeye hazır olmalı.

Ben bu dunyaya gunah islemek icin mi geldi Allah im
Hep kötü kadin oluyorum nereye baksam ayniyim demekki
Bazen düşünüyorum da ölmek daha az gunah işlemek mi demek en azindan az gunah işlemiş olurum degil mi

Bildiğim kadarıyla şu anda mahkemeler bile boşanma davası açıldıktan sonra çiftlerin birbirlerine sadakat yükümlülüğünü aramıyor. Dolayısıyla ortada bir aldatma yok bence. İnsallah eşiniz başınıza bela olmaz.

Bazen düşünüyorum da ölmek daha az gunah işlemek mi demek en azindan az gunah işlemiş olurum degil mi

Ne günahı hanımefendi...cinayet mi işlediniz, çalıp çırptınız mı, kimsenin hakkına mı girdiniz??? Sizden başka kimsenin canı yanmamış , ne günah işlemiş olabilirsiniz??

Kötü kadın değilsiniz mağdur bir insansınız.

Bakın ne güzel size değer veren biri var. Yepyeni bir sayfa açın. Umarız çok mutlu olursunuz.

Marie Antoinette de demiş ki, ekmek yoksa pasta yesinler, şu konuda hala nikah falan anlatanları uyarıyorum, bak kestiler onun kafayı, hatırlatiim

Öyle demek bak en büyük ihtiyacı şu an nikahtan gelecek yasal hakları şimdi. :KK53:

Bu suya düşüp boğulmak üzere olan adama 'atılan ip'i tutma elin zedelenip yara olabilir' demeye benziyor.

Sen evlisin
Kocan cezaevinde
Evlisin fakat başka bir erkekle berabersin
Adamın iki çocuğu var
Kocanız sizi tehdit ediyor
Eğer kabul ediyorsanız
Canınız sağolsun be ya

Bacım ne günahı, neye göre kime göre günah, benim burdan gördüğün asıl sana günah olmuş, bundan sonra çok mutlu ol dilerim

Birkaç yıl önce kuaförde bir kadınla sohbet etmiştik. Kuaförüm oturduğum evin zemin katı artık dost ol duk iki günde bir gittiğim samimi bir yer. Kadın otuz yaşlarında hoş biri. Her geldiğinde ciraklara karşı markette vodka enerji alıp içiyor sürekli sarhoş. Cok abartılı saç ve makyaj yaptırıp kapıya son model bir araba gelip alıyordu. Postis saçlar takma tırnaklar falan. Bir akşamüstü yine denk geldim kuaförde içmiş içmiş fenaydi. Orada anlattı anlattıkca içti ağladı ağladı... Eşi zorla satmış yıllar önce iç Anadoluda bir geneleve satmış. Bir eş karısını geneleve satiyor kadın bir şekilde kacmis kızlarını satmakla tehdit etmis. Kadını ailesi sülalesi reddetmis genelevde olduğunu öğrendiklerinde. Kendi başina calismaya kalkışmis türlü tklifler.. İlkokul mezunu nerde ne iş bulacak. Türk filmlerinde gibi patik corapla da hayat kazanilmiyor ki. Sonra başka bir serefsizle yaşıyormus bu adamda kadını konsomatris olarak calistiriyormus en azından kızım yatılı bir okulda okuyor diye sukrediyor. Zor zor diyecek söz yok ahkam kesmesi kolayda muhendis mimar arkadaşlarım yıllarca is bulmak savaşında biliyorum ya bu kadinlar ne yapsin Konu Sahibi dilerim kurtulup çok mutlu olursun

Back
X