Artik dayanamiyorum anlaticam

Bu ülkede erkekler yeterince kadınlara yüklenip, eziyolar. Bari biz kadınlar birbirimize bunu yapmayalım. Hayat şartlarının bizi o noktaya getirmemesi bize o noktadaki insanları yargılama hakkını vermez, keşke bunun farkında olabilsek. Konu sahibi arkadaşım umarım yaşadığın acıların üstüne yeni acılar yaşamazsın. Lütfen dikkatli ol umarım artık çok mutlu olursun ve çocukları da mutlu edersin.

Birincisi esin cikarsa basin belaya girebilir kendine dikkat et bence bu duyulmayacak birsey de degil.ikincisi de sen guvenmissin ama bu beraber oldugun adam bana hic guvenilir gelmedi hic dogru yolda degilsin

Birincisi esin cikarsa basin belaya girebilir kendine dikkat et bence bu duyulmayacak birsey de degil.ikincisi de sen guvenmissin ama bu beraber oldugun adam bana hic guvenilir gelmedi hic dogru yolda degilsin

Üşenmedim tüm yorumları okudum

Ne gereksiz yorum yazan bir çok üye var ya
Cidden pataklamak istiyorum
Aldatme nerede
Kadın kocası aaşağılık adamın teki
Zaten boşanmaya çalışıyor
Ne namus bekçisi olmuş yüklenmiş durmuşsunuz

Konu sahibi cidden çok ayrıntı var umarım tanıyan biri çıkmaz

Adam o kadar suçla çıkamaz merak etme onlara af gelmedi

Şimdi yaşadığın adamla yada tek
Umarım ayakların üstünde durmayı başarır mutlu bir hayat kurarsın kendine

O şehirden ayrıl adamın bağlantısı olan herkezle tüm bağlarını kopar

Kizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını
Canım ayrılacağın kişi bir sorun cıkartmasın. Tamamen bosanıp böyle bir sey yapsaydın keske

Kendime yeni bir hayat kurabilecek bir ailem yok siginacak yerim yok beni zorla calistirdigi yerlerden birlikte oldugum kişi parayla cikarabildi... herkezin hayati kendine göre yorumlamasi cok kolaydir fakat anlatmaya bile gücüm yok...
Size zorla bir seyler mi yaptırdı bu adam

İlk okuduğumda yadırgadım ama simdi diger mesajları okuyunca anladım. Adam evlenmiş sizle sahip cıkacagına zorla kötü yerlerde calıstırmıs bi de üstüne sizi borclandırmıs. Bi de kadınlarla yemis o parayı. Bosanmaya da razı olmuyor ne pislik bi adam bu ya. Sıgınacak bir liman bulmussunuz sizde

Normalde cok atarli bir yorum yapilacak bir konu. Hani gunahindan dolayi nikahsizsin desen ona bile yer yok bu konuda. Tanimadigin onlarca adamla olmaktansa sana deger veren tek bi adamlasin.
Tek diyecegim kendine dikkat et ve cocuklara iyi bak.
Allah yardimcin olsun.

tek bir yerden sonra okumadım size ceza etinden tehdit içerikli mektup nasıl yazıyor cezaevine giren çıkan mektuplar okunmadan girmez okunmadan çıkmaz üstünde okundu yazar tehdit mektubunu görüpte hangi kişi okundu yazıp gönderebilir aklım almıyor buna cevap istiyorum

Ne evliligi ne kocasibe adam kadini randevu evinde zorla calistiriyo Allah belasini versin o adamin kadincagizin kimsesi yok adam kurtarmis o yerden siginmis kadincagiz neyapsin herkez anasindan sansli dogmuyor cok uzuldum be kardesim Allah yardimcin olsun

Ablacım yanlış anlama ama senin psikolojin cok bozulmus belli ki siginacak liman aramissin ama cok yanlis bir yoldasin bir uzmandan yardim alip hayatini dogru bir sekilde duzene sokmaya calis bence.... Ayrica resmi nikahli esiniz bunu ogrenirse ve ispatlarsa zararli cikan siz olursunuz

Benim anlamadigim sey bahsi gecen yerde resmi yani Sgk li mi calisiyordunuz, kredi nasil cikti size?

Gelir beyan etmeden banka nasil kredi verdi, esiniz nasil borclandirdi sizi?

Tuhaf bir detay ama kafama takildi...

Aileniz yok mu? Size destek olacak başkalari da olsa keske.

Sizinde gidecek yeriniz olmasaydi her neyse sanirim hata ettim paylaşmakla

Açık goruslerde ailesinden birinin eline tutusturup gonderin demiştir okundu damgasi yok çünkü
Can'ım benim haline çok üzüldüm peki birlikte olduğun Ada'mla inş evlenirsin savcılığa da ver mektupları yazısından tanınır inş bir an önce bu kadar pis bir Ada'mdan kurtulursun izini belli etme adresini aldırma beni biri taciz etmişti dava açtım baktım çağırı kağıdımda onunda benimde açık adresim yazıyor bu Ada'm beni bulsa öldürse zaten sapıktı çok korktum ama avukata verince dava kağıtları avukata gidiyormuş
İyi bir avukat tut ayrıl bu Ada'mdan hayatta senin sana kredi çektirip eroin almış karı kızla yemiş Ada'm koca falan değil zaten herkes namus bekçisi olmuş gidecek yerin yoksa napıcaksın yanında olduğun Ada'mda hayatını tehlikeye atıyor çocukların annesi yapmış seni evli değildi o dini ayrı bu arada çocukluda olsa niye kocası sorunlu birini istesin bulurdu kendine mutlaka birini

Hayir o yerin marketinin sahibiydi sigara vs almamiza izin verilmiyordu o siparis getiriyordu o zaman tanistik ve gercekten bir aile babasi zaten benim evli oldugumu bilmiyordu orda calistigim icin cikardi beni ve istedigin yere gotureyim dedi bana ama gidecek yerim yoktu bana ayri bir ev acti ilk başta kesinlikle beni kullanmaya kalkmadi Allah rizasi için yapti yani sonradan ben cocuklara bakayim para gitmesin başka birine dedim sonra cocuklarla kaynastik simdi beraber yaşıyoruz ona anlattigimda zaten beraber yasamaya baslamistik ilk basta bilmiyordu
İnşallah bu Ada'mla çok mutlu olursun çoçuklarına anne olursun o it heriftente kurtulursun

Back
X