- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
Bu kadar detaya girerek anlatma. Deşifre olabilirsin. Tanıyan biri çıkabilir.
Hayatın tehlikede senin.
Hayatın tehlikede senin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ayrılacağın kişi bir sorun cıkartmasın. Tamamen bosanıp böyle bir sey yapsaydın keskeKizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını
Size zorla bir seyler mi yaptırdı bu adamKendime yeni bir hayat kurabilecek bir ailem yok siginacak yerim yok beni zorla calistirdigi yerlerden birlikte oldugum kişi parayla cikarabildi... herkezin hayati kendine göre yorumlamasi cok kolaydir fakat anlatmaya bile gücüm yok...
Adamın evli olmasını geçtim zaten de kocanız hapisten çıkınca 3. sayfa haberi olmayın?
Can'ım benim haline çok üzüldüm peki birlikte olduğun Ada'mla inş evlenirsin savcılığa da ver mektupları yazısından tanınır inş bir an önce bu kadar pis bir Ada'mdan kurtulursun izini belli etme adresini aldırma beni biri taciz etmişti dava açtım baktım çağırı kağıdımda onunda benimde açık adresim yazıyor bu Ada'm beni bulsa öldürse zaten sapıktı çok korktum ama avukata verince dava kağıtları avukata gidiyormuşSizinde gidecek yeriniz olmasaydi her neyse sanirim hata ettim paylaşmakla
Açık goruslerde ailesinden birinin eline tutusturup gonderin demiştir okundu damgasi yok çünkü
İnşallah bu Ada'mla çok mutlu olursun çoçuklarına anne olursun o it heriftente kurtulursunHayir o yerin marketinin sahibiydi sigara vs almamiza izin verilmiyordu o siparis getiriyordu o zaman tanistik ve gercekten bir aile babasi zaten benim evli oldugumu bilmiyordu orda calistigim icin cikardi beni ve istedigin yere gotureyim dedi bana ama gidecek yerim yoktu bana ayri bir ev acti ilk başta kesinlikle beni kullanmaya kalkmadi Allah rizasi için yapti yani sonradan ben cocuklara bakayim para gitmesin başka birine dedim sonra cocuklarla kaynastik simdi beraber yaşıyoruz ona anlattigimda zaten beraber yasamaya baslamistik ilk basta bilmiyordu