Artık dayanamıyorum!Kocam hayvanın önde gideni!

Teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım .

O arkadasimiz bekar ama iyi empati yapar sen de kendini ve oglunu dusun olur mu.

KPSS ye girdin mı, kansızlık bende de var son doğumdan sonra iyice alt üst oldu bunyem. Doğumda kan takıldı kanım çok düştüğü için. Aylarca toparlayamadim ve 3 çocuğum var en büyüğü 6 yaşında. Sağlık önemli hak veriyorum sana. Ama umudun hayalin olsun. Kocan psikopat malesef. Keşke evlenmeden önce herkes bı akıl sağlığı testinden geçse.kendin için çocuğun için hayallerin olsun

düşünmedim.
kendi açtığın konuyu bi oku.
adam kaba saba, hakaret ediyo, küfrediyor, dövüyor.

çocuk bunlara şahit oluyo o da küfrediyo daha yaşı 2,5. normal bi psikolojisi yok demek ki. b şekilde büyürse olamaz da zaten. babası gibi biri olur çıkar.

bunun bi sorumlusu baba ise bi sorumlusu da sensin.

haklıyken haksız duruma düşüyorum hep şiddet uyguladığında bende karşılık veriyorum vurdumu vuruyorum tabi sonunda ağlaya ağlaya oturuyorum.sürekli hakaret ediyor bi yerden sonra patlıyorum bende ağzıma geleni sayıyorum sonra gene kendini Naz'a çeken o oluyor el öpen ben Böyle yazmışsın neden el öpen sen o Naz'a çekiyorsa sende cek dayağa gelince erkek sonra karı gibi ne bu ya sal gitsin çekmek zorunda değilsin

Boyle bir adamın elini mi opuyorsun? Böyle olmasa bile opulmez! İlk olarak bir işe gir sonra o hanzoyu boşa sonra da otur koltuğuna seni kaybeden eski eşin çöküşünü izle ...eline de bir avuç çekirdek al .çok komik oluyorlar ...

Çok hastayım halim yok diyosun ama kendini savunmak için işe yaramayacağını bildiğin halde kocanla dövüşebiliyosun.ilkokul,ortaokul mezunu heralde diye düşünmüştüm ama bide üniversite mezunuymussun ailen seni bunları yasaman için mi okuttu?kpss ye hazırlan bir sürü alım oluyor mücadele et biraz. Insan mutsuzken tabiki kendini hep hasta hisseder. Kusura bakma ama 50-60 yaşında kadinlarla çalışıyorum hepsinin de kemik erimesi var tansiyonu,şekeri vs.bence sen kabullenmissin bu hayatı

eşinin psikolojik sorunları olduğu açık. uzman desteği almazsa düzelme ihtimali yok muhtemelen. ona göre bir yol çizmen lazım gelecek için... çalışmana izin verir mi? ne güzel üniversite mezunusun önce bir işe girsen, kendine güvenin gelse, maddi olarak en azından. sonra gerisi gelir zaten. eşinin ailesi nasıl? bir travması mı var? onlardan yardım istesen tedavi için?

boyle birine tahammul etmek zorunda degilsin sana vurdugunda git darp raporu al ac mahkemeyi gorur o zaman

Ya birlikte bi aile psikologuna gidin ya da acilen bosanin.Yoksa cocugunuz da kocaniz gibi biri olur muhtemelen.Olmazsa bile kesinlikle psikolojik bir rahatsizligi olacaktir.Yazik cocuğa.

sen de biliyorsun ki burnunu hic surtmuyorsun. kabahatli gibi adim atan sen oldukca karsida kim olursa olsun naza ceker kendini. her kavgada daha da dönüsü zor hale geliyor.

mesajınız çok hoşuma gitti keşke ev kızı kalsaydım. Da böyle bir godzillaya varmasaydım .. burdan bekarlara sesleniyorum evlenmeden iş sahibi olun benim gibi çekmeyin.. ev işiydi yemekti çocuktu koca derdi derken sağlığımdan oldum kocam başta kimse gözümün yaşına bakmıyor . Ben yandım siz yanmayın

sen de biliyorsun ki burnunu hic surtmuyorsun. kabahatli gibi adim atan sen oldukca karsida kim olursa olsun naza ceker kendini. her kavgada daha da dönüsü zor hale geliyor.
Bana böyle diyorsunuz da aile büyüklerime danıştım bugüne kadar hep sen kadınsın kızım dengeyi sağlayacaksın bağırdı mı susacaksın haklı da olsan barışıp uzatmayacaksın kızım kavgalı da olsan kocana yemeğini yapacak suyunu getirecek karılık görevini yerine getireceksin dediler. E kime sorsam böyle dediler bu evliliği yürütmek için ben de yaptım tepeme çıkardım şimdi çocuk gibi ellerini kavuşturup küser sırtını döner konuşmaz hep trip. Bi de bekarken derdim ki erkeğin nazlısı bana gelmesin Allahım diye dua ederdim.Ah kadersiz yüreğim ;/

Boşan demek kolay..Ben sığınma evine oğlum yurda mı gidecek?ihtiyaçları,okulu,geleceği?:S
bunu nerden cıkartın ki ? yurda neden gitsin. sen vermedikce kimse almaz.
sıgınma evine gidenlere iş de bulabiliyorlar. yada sen düzenini kurana kadar bekleyebiliyorsun.

birde aranızda gecenlerden örnek bir diyalog yazar mısın.. onun ve senin dediklerin birebir ama neyse o..

e tamam iste. sorun yazdigin bu yazida zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…