Teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım .İşte ben de sağlığınızı bozan evliliğiniz olduğu için, önce sağlığınızın derdine düşün diyorum. Kocanızın kafa yapısı değişmeli ki o evlilik düzelsin, çok zor işte o da. Ya böyle katlanacaksınız, ya da yavaş yavaş kendinizi kurtarmaya bakacaksınız.
Aslında sadece kendinizi değil oğlunuzu da kurtarmış olacaksınız. Çünkü şimdiden küfür etmeye başlamış çocuk, devamlı şiddet içinde, babası annesine kötü davranan bir evde büyüyen çocuk ileride nasıl olacak? Ya o da babası gibi şiddet eğilimli, karısına zulüm eden bir erkek olacak ya da korkak, pısırık, psikolojik sorunları olan birisi olacak. Çünkü hiç sağlıklı bir ortamda yetişmiyor şuan. O yüzden asıl oğlunuz için evliliği kurtarma derdine değil de önce kendi sağlığınıza, sonra maddi gücünüze kavuşmaya çalışmalısınız.
O arkadasimiz bekar ama iyi empati yapar sen de kendini ve oglunu dusun olur mu.Çok mu düşündünüz bunu yazmayı acaba? Ben senin evladın için böyle desem boşuna gider mi? Hani Düşünmüyorsun da düşündün diyelim üzüldün bu duruma böyle mi yazman gerekirdi ? Dikkat edin konuşmanıza ....!
Çok mu düşündünüz bunu yazmayı acaba? Ben senin evladın için böyle desem boşuna gider mi? Hani Düşünmüyorsun da düşündün diyelim üzüldün bu duruma böyle mi yazman gerekirdi ? Dikkat edin konuşmanıza ....!
Boyle bir adamın elini mi opuyorsun? Böyle olmasa bile opulmez! İlk olarak bir işe gir sonra o hanzoyu boşa sonra da otur koltuğuna seni kaybeden eski eşin çöküşünü izle ...eline de bir avuç çekirdek al .çok komik oluyorlar ...Merhabalar 3 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var. Eşim memur sinirli,agresif,kaba saba bi adam.Sürekli kavga ediyoruz ve eğer ben alttan almazsam barışamıyoruz.Kavgalardan sonra da Naz'ı,tribi de cabası...Sanki ben erkek o kadın.Evde iş bölümü diye birşey de yok dolap yatak koltuk ben kaldırrım.3sene sonunda bi tane çerçeve aşabildi evimize o kadar üşengeç yanı..Neyse bnm sıkıntım şu haklıyken haksız duruma düşüyorum hep şiddet uyguladığında bende karşılık veriyorum vurdumu vuruyorum tabi sonunda ağlaya ağlaya oturuyorum.sürekli hakaret ediyor bi yerden sonra patlıyorum bende ağzıma geleni sayıyorum sonra gene kendini Naz'a çeken o oluyor el öpen ben .. Çocuğum da etkileniyor olanlardan üstüne titrediğim çiçeğimin ağzından küfür duymaya başladım.Napcagımı bilemiyorum maddi gücüm yok çalışmıyorum lütfen bana bi akıl verin ...
İktisat
Denedim defalarca olmadıkpss şansınızı denediniz mi
boyle birine tahammul etmek zorunda degilsin sana vurdugunda git darp raporu al ac mahkemeyi gorur o zamanMerhabalar 3 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var. Eşim memur sinirli,agresif,kaba saba bi adam.Sürekli kavga ediyoruz ve eğer ben alttan almazsam barışamıyoruz.Kavgalardan sonra da Naz'ı,tribi de cabası...Sanki ben erkek o kadın.Evde iş bölümü diye birşey de yok dolap yatak koltuk ben kaldırrım.3sene sonunda bi tane çerçeve aşabildi evimize o kadar üşengeç yanı..Neyse bnm sıkıntım şu haklıyken haksız duruma düşüyorum hep şiddet uyguladığında bende karşılık veriyorum vurdumu vuruyorum tabi sonunda ağlaya ağlaya oturuyorum.sürekli hakaret ediyor bi yerden sonra patlıyorum bende ağzıma geleni sayıyorum sonra gene kendini Naz'a çeken o oluyor el öpen ben .. Çocuğum da etkileniyor olanlardan üstüne titrediğim çiçeğimin ağzından küfür duymaya başladım.Napcagımı bilemiyorum maddi gücüm yok çalışmıyorum lütfen bana bi akıl verin ...
mesajınız çok hoşuma gitti keşke ev kızı kalsaydım. Da böyle bir godzillaya varmasaydım .. burdan bekarlara sesleniyorum evlenmeden iş sahibi olun benim gibi çekmeyin.. ev işiydi yemekti çocuktu koca derdi derken sağlığımdan oldum kocam başta kimse gözümün yaşına bakmıyor . Ben yandım siz yanmayınBoyle bir adamın elini mi opuyorsun? Böyle olmasa bile opulmez! İlk olarak bir işe gir sonra o hanzoyu boşa sonra da otur koltuğuna seni kaybeden eski eşin çöküşünü izle ...eline de bir avuç çekirdek al .çok komik oluyorlar ...
Denedim defalarca olmadı
Bana böyle diyorsunuz da aile büyüklerime danıştım bugüne kadar hep sen kadınsın kızım dengeyi sağlayacaksın bağırdı mı susacaksın haklı da olsan barışıp uzatmayacaksın kızım kavgalı da olsan kocana yemeğini yapacak suyunu getirecek karılık görevini yerine getireceksin dediler. E kime sorsam böyle dediler bu evliliği yürütmek için ben de yaptım tepeme çıkardım şimdi çocuk gibi ellerini kavuşturup küser sırtını döner konuşmaz hep trip. Bi de bekarken derdim ki erkeğin nazlısı bana gelmesin Allahım diye dua ederdim.Ah kadersiz yüreğim ;/sen de biliyorsun ki burnunu hic surtmuyorsun. kabahatli gibi adim atan sen oldukca karsida kim olursa olsun naza ceker kendini. her kavgada daha da dönüsü zor hale geliyor.
bunu nerden cıkartın ki ? yurda neden gitsin. sen vermedikce kimse almaz.Boşan demek kolay..Ben sığınma evine oğlum yurda mı gidecek?ihtiyaçları,okulu,geleceği?:S
birde aranızda gecenlerden örnek bir diyalog yazar mısın.. onun ve senin dediklerin birebir ama neyse o..Bana böyle diyorsunuz da aile büyüklerime danıştım bugüne kadar hep sen kadınsın kızım dengeyi sağlayacaksın bağırdı mı susacaksın haklı da olsan barışıp uzatmayacaksın kızım kavgalı da olsan kocana yemeğini yapacak suyunu getirecek karılık görevini yerine getireceksin dediler. E kime sorsam böyle dediler bu evliliği yürütmek için ben de yaptım tepeme çıkardım şimdi çocuk gibi ellerini kavuşturup küser sırtını döner konuşmaz hep trip. Bi de bekarken derdim ki erkeğin nazlısı bana gelmesin Allahım diye dua ederdim.Ah kadersiz yüreğim ;/
e tamam iste. sorun yazdigin bu yazida zatenBana böyle diyorsunuz da aile büyüklerime danıştım bugüne kadar hep sen kadınsın kızım dengeyi sağlayacaksın bağırdı mı susacaksın haklı da olsan barışıp uzatmayacaksın kızım kavgalı da olsan kocana yemeğini yapacak suyunu getirecek karılık görevini yerine getireceksin dediler. E kime sorsam böyle dediler bu evliliği yürütmek için ben de yaptım tepeme çıkardım şimdi çocuk gibi ellerini kavuşturup küser sırtını döner konuşmaz hep trip. Bi de bekarken derdim ki erkeğin nazlısı bana gelmesin Allahım diye dua ederdim.Ah kadersiz yüreğim ;/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?