Artık dayanamıyorum!Kocam hayvanın önde gideni!

Evet çünkü sebeplerim var sizin işinize gelmeyen ama benim için önemli şeyler

bu kadar körü körüne kendini savunan bir kadın nasıl dayak yediği bir evliliği sürdürüyor inanın şaşkınım şu an..

konunun aslına ilişkin sorulara neden cevap vermekten kaçıyorsunuz 3. kez soruyorum boşanmak istemiyormusunuz?

Çocuk istemeden olmadı eşime şiddet göstermiyorum
Bile isteye yaptınız yani.
Çok üzüldüm çocuğa. O da sevgi dolu bir ailede büyümeyi hak ediyor.
Boşanmayı düşünmüyorsunuz anladığım kadarıyla. Nasıl bir öneri istiyorsunuz peki?

Ne peki? Burda yazdıklarımızın ne hükmü var kı az önceki kadına öyle yazdınız ?
eger agır depresyonda isen belki bu kafanı kurcalar ve yanlışa düşebilirisin.yoksa başka birşeyi yok.

Daha nickinizden herşeyi kabullendiginiz anlaşılıyor. Eleştiri de kabul etmiyorsunuz.
Ya bu deveyi gudeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Yani ya adam gibi oturup konuşacaksınız ve terapi desteği alacaksınız ya da bosanacaksiniz. İlk seçenek eşiniz gibi bir adamla pek olası gorunmuyor.
Çocuğunuza yazık, bu ortamda sağlıklı psikolojik gelişim göstermesi imkansız. Hastalıklarınız için iyi bir tedavi alıp psikolojik destek de alırsanız çalışabilirsiniz. Yaşadığınız stres de hastaliklarinizin etkisini artırır.

Ne peki? Burda yazdıklarımızın ne hükmü var kı az önceki kadına öyle yazdınız ?
bak ben sana sordugum hiçbirşeye yanıt alamadım. az önce ne hükmü var ile ilgili acıklama yaptım ama meslgeimi yazmayacagım. çünkü cevaplaman gereken sorular var.
sıralı gidecegiz. 1 .sen 1 ben. ben şimdiye kadar baya cevap yazdıgıma göre sıra sende
1- boşanmak istiyor musun ?
2- okudugun bölüm ne ?
3- eşin ne okumuş meslegi ne ?
4-savunma mekanizman bu kadar nasıl gelişti ?
5- eşin ile aranızda gecen bir diyalogu lutfen eksiksiz ksa bir şekilde yazar mısın? 1-1 kelimler ile.( küfürleri biple..)

Cvp verdim gene veriyorum şuan için hayır ama zamanı geldiğinde düşünebilirim.şuan size bahane gelen şu hastalıklarım varya çok şefkatli arkadaşlarım işte bu yüzden şuan değil bi yere gitmek kapıdan dışarı çıkaramıyorum kendimi çok tatmin olacaksanız bir mahalle boyu yürüyemiyorum bile! Bunun için tekrar söylüyorum üstüme gelmeyin. Hani insana herşeyi yap şöyle düşün denir de sanki sinirle olacakmış gibi sağlıklı ol denşr mi ya! Elimde olsa olurdum olmaya da çabalıyorum zaten sırf hastayım diye korkak dediniz içinde istek yok dediniz o kadar kı kendini sevmiyorsun oğlunu sev bari dediniz dediniz de dediniz ! Bana deyin hele şuan için iyileşene kadar ne yapayım?

Çoğuna cvp verdim zaten sizden bi cvp bekliyorum. Bende size sorayım Her soruya soruyla karşılık vermeyi nerden öğrendiniz ?

Bu tarz
:) şaka gibi ya sizin tuzunuz kuru ya ondan başkasının acısıyla da bu kadar kolay dalga geçebiliyorsunuz bu laf çok klişe yanı rumuza mı taktınız bunca şey varken? Valla ayakta alkışlıyorum sizi

Çoğuna cvp verdim zaten sizden bi cvp bekliyorum. Bende size sorayım Her soruya soruyla karşılık vermeyi nerden öğrendiniz ?
kacırmış olabilirin bir daha yazsan ne olacak ki... ben olsam 100 kere yazabilirdim. çünkü yardım isteyen benim. belki farklı bir fikir cıkar diye yazardım yani.. 5 tanecik şey.

boşanmak sorunu atlayabilirsin ark. yazmışsın okudum şimdi.

devlet şimdi kadınlardan yana.. kadına şiddet mi hele en sevmediğim şeyy. gücü sana mi yetiyormuş.. valla ortada don gömlek bırak bunu, sende bi kaç ay annenlerde ya da bi yakınında kal
eşinde ortada dımdızlak kalınca aklı başına gelir zaten...

Bir mahalle boyu yürüyemiyor olabilirsin doğrudur haklısındır.. Neden yalan olsun hastasındır elbette.. Evladını da seviyorusndur evlat sevilmez mi hiç ? Lakiiiin bir deli gücü topla kendinde ve oğlunu da al git bit sığınma evine.. Korkma oğlunu alıp yurda sen istemediğin sürece kimmmse alamaz.. Azcık gittiğin sığınma evinde kendini psikolojini toparlarsın orda psikologlar pedagoglar var.. Pedegog çocuğuna yardımcı olur.. Psikolog sana.. Sonra bir zaman sonra bir iş bulursun.. Maddi gücünü elinr aldıktan sonra biraz para biriktirirsin.. Birikmiş paranla ev tutarsın eşya alırsın bişiler yaparsın.. Oğlunu kreşe verirsin.. Vs vs.. Yapabilirsin.. Belkş hiç gücün yok gibi geliyordur sana amaaaa güçlü olmak ayakta durmak için bir sebebin var o da evladın.. Anneliğin asıl şimdi başlıyor.. O kocam dediğin adamdan sana hiçbir fayda gelmez.. Sana da yazık evladına da.. O minik kalbini babasından kaynaklanan kinle nefretle öfkeyle işliyor şu anda.. Benim de oğlum 2.5 yaşıda...bu yaşlarda onlar gerçekten kaydediyor.. Ne duyarlarsa papağan gibi aynısını söyleyebiliyorlar..evladın için çık ve git o evden.. Başka bir şehirde başka bir dünya kur kendine.. Yürüyemiyorum diyosun ya.. Gör bak nasıl yürüyeceksin hele bi ayağa kalk..

susun
madem bir sürü nedeniniz var kendinize göre ki saygi duyuyorum.
o zaman susun
esiniz konussun bagirsun çağırsin sin hakaret etsin siz cevap vermeyin.
gidin diğer odaya müzik dinleyin.
ee bu adamda deli değil se bir yerden sonra kendi kendine bağırdığını farkedip susar heralde.
bu durumda başka ne tavsiye olur bilemedim..
kocanizin davranışlarının önüne gecemiyorsaniz kendi davranislarinizi kontrol altında tutun ki daha fazla üzülmeyin bari.

Bu yazdıklarımdan dalga geçtiğimi çıkardınız ya pes! Bir daha okuyun.
Ne haliniz varsa görün, catmadığınız insan kalmamış

İlk önce bebeğin 2 yaş sendromuna gryor cnm artik herşeyi söyleyebilir piskolojsi bozulabilir hiç konuşma eşinle ağırlığını koy yada agzi yansın die annene gt aman herkezde türlü türlü sıkıntı hep bizler çekiyoruz

"Şiddet uygulama" cümlesinden sonrasını okuyamadım ben. Okusam da anlamadım zaten o cümleden sonra kaldım. Şimdi burada 500 tane boşan kelimesi okumuşsundur. Ben yenisini eklemeyeyim. Çünkü buna sabredersen hastalanırsın Allah korusun psikolojin bozulur.

Annemler uzakta yanlarına gidicem zaten

pardon o soruma ilişkin hayır dediğinizi anlamamışım.
iyileşene kadar ne yapayım diyorsunuzda bir mesajınızda kansızlığım için dikkat etmem gerekiyor yediklerime ama etmiyorum demişsiniz..
önce iyileşmeye çalışın ama gerçekten bunun için çaba harcayın. anlıyorum bezmişsiniz ama burada yorum yapan herkes sizin iyiliğiniz için yazıyor . yazılanlar canınızı acıtıyorsa aynayı kendinize çevirin biraz . her yoruma sert cevaplar veriyorsunuz biz dışardan görünene göre yorumluyoruz.
sizin mahalle boyu yürüyememeniz beni neden tatmin etsin mesela? kendinizi saldırarak ve sinirle değil daha yumuşak ifade edebilirsiniz.
herneyse bu durumda yorumum iyileşmeye bakın bir an önce . bu süreçtede kocanıza iyi davranın suyuna gidin zira adam kendini normal görüyor ve değişmeyi düşünmüyor..

Siz kimseden fikir istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman burada konu açmayıp ya başınızın çaresine bakacaksınız yada hastayım diye diye ömrünüzü bu adamdan dayak yiyerek geçireceksiniz. Size sadece güzel öneriler veriliyor siz burada önerilen hiçbirşeyi kabul etmiyorsunuz . Eğer eşinizlede bu uslüpla konuşuyorsanız zaten hasta ve dengesiz olan eşinizi dövmesi için teşvik ediyorsunuz demektir. Naçizane önerim önce tedavi olun sonra iş bulun. Biraz para biriktirip yolunuza bakın. Zira hayat dayak yiyerek,hakaret işiterek geçirilmeyecek kadar kısa. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…