Ben ilçede yaşıyorum tam anlamıyla derler ya Allah'ın unuttuğu yer diye öyle bir şey . Kaçıp gidesim var inanın ki hasta oluyorum .ünşveristede misin? kütüphaneye git. evden bir şeyler hazırla yanına sabah çık git, evde durma.
Üniversiteye gidiyorsun ama degil mi. Dersler demişsin.Ben ilçede yaşıyorum tam anlamıyla derler ya Allah'ın unuttuğu yer diye öyle bir şey . Kaçıp gidesim var inanın ki hasta oluyorum .
Annem öyle bir yapiyorki birde gelip diyor ki kim seni alır evlensen iki gün sonra baba evine gelirsin diyorAllah yardimcin olsun Sana tavsiyem okulunu bitirip ayaklarin üzerinde durup kendine göre bir is bulup onlara muhtac kalmaman. ve evlenme isine sakin girmemen. onlardan kurtulusun evlilik olmamali canim.
acik ogretim mi? mezun olmana ne kadar var?Evet üni okuyorum
Canim muhtemelen cok bir zaman yok mezun olmana. Sana önerim mezun ol, isini bul ve istedigin yerde tek basina yasa. Ailen izin vermeyecektir, bölümünü bilmiyorum ama iyi bir is imkani gibi goster, bir bahanen olsun bunu yaparken. Basini cok agritmazlar o zamanEvet üni okuyorum
Açıktan da okuyorum öğünde birine daha 3 yıl var birine daha bir yıl varacik ogretim mi? mezun olmana ne kadar var?
Canım sakın onların baskısı ile evlenme evliliği kurtuluş yolu olarak düşünme kendini hazır hissettiğinde günü gelince zaten evlenirsin sabret derslerim demişsin okuyormusun kpss ye felanmı çalıyorsun herşeyden önce iş konusunu hallet malesef ailemizi biz seçmiyoruz zamanında bende senle benzer şeyler yaşadım okulum bitince gidip iş aradım buldum çalıştım öyle rahata etmiştim hedefin kendi ayakların üzerinde durabilecen bi hayat olsun inşallah çok güzel bi hayatın olur23 yaşındayım ailemle yaşıyorum . Ailem ciddi anlamda kavgacı
Kendileriyle bile gecinemiyorlar ve kaldiki benimle hiç gecinemiyorlar . Gerçekten çok mutsuzum derslerime kendimi veremiyorum annem evlenmem için baskı yapıyor babam çalışmıyor çok sinirli biri bazen ondan nefret ediyorum. Annem sürekli kararsız bir kadın bir lafı birini tutmaz. İş yapiyorum yemek yapıyorum ama yaranamiyorum sürekli bana beddualar ve küfürler ediyor . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum daha çok şey var anlatmadigim . Bana bir akıl verin hiç iyi değilim.
Teşekkür ederim güzel yorumun uz için kitap okuyorum dört kolla hayata bağlıyım ama her gün kavga etmekten yoruldum tükendimGüzel kız en güzel çağındasın. Insan malesef annesini babasini secme hakki olmuyor ama emin ol ki evlenmek çözüm degil. Bir baskasiyla evlensen iyi biri kötü biri oldugunu evlenmeden anlayamayacaksin. En güzeli meslegini eline almaya calis. Kitap oku annen sana beddualar vs edince tak kulakligini muzik dinle. Için sıkılırsa yaz buraya. Esra Ezmeci diye psikolog var instagramda onun kitaplarini tavsiye ederim. Kisiel gelisim kitaplari oku bol bol. Allah sana hep güzel kapilar acsin.
ay cok karisik yazdin. yani ne zaman okul bitip calismaya baslayabilirsin? evden en erken nasil ayrilabilirsin onu anlamaya calisiyorum.Açıktan da okuyorum öğünde birine daha 3 yıl var birine daha bir yıl var
Teşekkür ederim amin insAllah sizzinde hayatınız hep güzel olur .Canım sakın onların baskısı ile evlenme evliliği kurtuluş yolu olarak düşünme kendini hazır hissettiğinde günü gelince zaten evlenirsin sabret derslerim demişsin okuyormusun kpss ye felanmı çalıyorsun herşeyden önce iş konusunu hallet malesef ailemizi biz seçmiyoruz zamanında bende senle benzer şeyler yaşadım okulum bitince gidip iş aradım buldum çalıştım öyle rahata etmiştim hedefin kendi ayakların üzerinde durabilecen bi hayat olsun inşallah çok güzel bi hayatın olur
1 sene sonraay cok karisik yazdin. yani ne zaman okul bitip calismaya baslayabilirsin? evden en erken nasil ayrilabilirsin onu anlamaya calisiyorum.
1 yılay cok karisik yazdin. yani ne zaman okul bitip calismaya baslayabilirsin? evden en erken nasil ayrilabilirsin onu anlamaya calisiyorum.
Bende korkuyorum evlilikten şuan çok erken ama annem anlamıyor etrafımızda evlennenler nisanlananlar oluyor bu yüzden benden nefret ediyor farkındayımAllah yardimcin olsun Sana tavsiyem okulunu bitirip ayaklarin üzerinde durup kendine göre bir is bulup onlara muhtac kalmaman. ve evlenme isine sakin girmemen. onlardan kurtulusun evlilik olmamali canim.
bolumune gore simdiden is icin gerekli seyleri yapmaya baslasan iyi olur o zaman. atiyorum ogretmenlik okuyorsan simdiden calis ki bir an once atan, veya ozel sektorde daha rahat edecegin bir bolumun varsa simdiden bakmaya basla senin pozisyonundaki yeni mezunlarda hangi sartlar araniyor vs. universitenin son senesi kendini calisma hayatina hazirlama senesidir yani dersler o kadar yogun olmaz tabi bolume gore degisir ama.1 sene sonra
Sen böyle şeylere takilma. Bak benim ailem cok iyi ama ben uyumsuzum onlarla. Cok tartışırız. Bir turlu anlaşamıyorum. Suanda 38 yaşındayım pandemi yuzunden evleri birleştirdik. Hic memnun değilim bu durumdan ve en kısa sürede evleri geri ayıricam. Herkesin başında olabiliyor boyle seyler.Annem öyle bir yapiyorki birde gelip diyor ki kim seni alır evlensen iki gün sonra baba evine gelirsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?