Artık dayanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

Ben ilçede yaşıyorum tam anlamıyla derler ya Allah'ın unuttuğu yer diye öyle bir şey . Kaçıp gidesim var inanın ki hasta oluyorum .
Kesinlikle kaçmayı deneme canım daha köyü şeyler başına gelebilir.Allah korusun.Yardım edebilecek amca,teyze,dayı vesayre birisi yokmu

Biraz sabret okulunu bitir. Çalışmaya başla..gider başka yerde apart pansiyonda kalırsın. Sonra kafana göre birini bulursan evlenirsin evlilik kaçmıyor. Tutup da evlenmeye acele etme..
Benim ailem de aynı öyle sürekli kavga huzursuzluk ben gittim başka yerde çalışmaya başladım 4 yıl çalıştım sonra evlendim. En son aykar önce bikac gün ailemde kalayım dedim. Onda da eşim git kal dedi Yime kavga gürültü evde resmen rahat yemek yiyemedim duramadım. Diken üstündeydim daha da gidip kalmam haftada 10 günde 1 1 2 saat durup gelirim

Dostum onları duyma takma kafana ve bir an önce o evden ayrılmak için ekonomik özgürlüğünü al. Derslere odaklan

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah
okurken çalışma imkanın var mı evde daha az zaman geçirmen açısından mevzun olup mesleğine başlayana kadar
evlilik arkadaşlarında söylediği gibi en son düşüncen olsun önce kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışmalısın Allah korusun yağmurdan kaçarken doluya tutulan gencecik insanlar var

Aynı yaştayız benim de ailem aynı anlattığın gibi normal şeyleri bile bağrışarak çözerler sürekli bir agresiflik hakim. En son annem ve kardeşim (annemin küçük hali) yüzünden evliliği çözüm yolu olarak gördüm şimdi de boşanmaya çalışıyorum onların yanındayım doğal olarak. Değişen bir şey var mı? Yok.
Annem hala 'sizi kim alır,bu tafrayla sizi alan iki günü beklemez bir günde kapıya koyar' kardeşim 'senin evliliğini de gördük, sen onu bize tercih ettin gününü gördün' vs söylemlere devam ediyor. Zaten iyi hissetmediğim halde. Bu sene okulum bitti şimdi çalışıp evimi ayırmak istiyorum en azından bu negatiflikten etkilenmem. Evdeki ortam böyle olunca insan evi aramıyor bile. Yılda 3 5 kez görüşsem bana yeter.

Paranı kazanırsan özgürlük alanın genişler 23 yaş aö okuyorsun çalışmana engel değil küçük biryerde olduğunu okudum fakat çevrede merkezi yerler mutlaka vardır oralarda iş kolu bulabilirsin.. ayrıca nolursun merkeze 30 dk uzaktayım oraya gidemem çok uzak deme ist. İşe git gel tam 2.5 saat yol çekiyorum.
Çalış çalış çalış baska çaren yok evlilik mi sakın önce meslek sonra koca

Çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…