Artik dayanamiyorum yaa

Dolunay3536

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
195
114
23
35
Kaynanamlar hala 7 aydir bizde kaliyolar artik dayanamiyorum ya hep dolabimi doldurdum ceplerinden para cikmasin mahcup olmayalim diye simdiye kadar hic bi maddi yardimlari olmadi evlendigimden beri olmadida gerci kendi kizina gittimi orda kaldilarmi herseyi yapiolar bize yok su son iki aydir maddi olarak pek iyi degiliz evde su bile bitse söyleyin biz calisiyoruz eve pek alisveris yapmayiz aksam yemeklerini herseylerini biz karsiliyoruz kendi kizi bunlardan elektrik faturasinin parasini istiyo orda kaldiklari icin benim bos oldugum günler kizlarina gidiyolar bu arada evleirinin elektirigi kesildigi icin komple binanin bizlerde kaliyolar biz sesimi cikarmiyoruz bis kötü oluyoruz yenilende icilende gözüm yok ama bu kadarda olmaz ya kafayi yiycem artik

Sizde kaldıkları sürece oğullarının evinde değil de gelinin evi yani elin kızının evi oluyor.kızına yük olacaklarına elin kızı çeksin.uzun süre de olmuş.esiniz konuşsun.mecbur değilsiniz bunları yapmaya

Bazi anne babalar "erkek cocugu bize bakmak zorundadir" düsüncesinde gidiyor malesef. Gelin bisey diyormu istiyormu istemiyormu umurlarinda degil.

Tek anladığım kv 7 aydır sizde kalıyor daha açık yazsanız da anlasak

Kayinvalidemler 7 Aydir evlerinin elektrigi kesik oldugundan yani komple binanin bizde ve kizinda kaliyolar ben calisiyorum esim calisiyo ama yinede eve komple bütün erzagimizi aliyoruz onlar bizde kaldigi icin ayip olmasin diye bu iki aydirda durumumuz kötü maddi olarak evde su bitse bizden istiyolar bizden fazla evde kalmalarina ragmen bende dayanamiyorum kendi kizindada kaliyolar benim bos oldugum günler ama ona yardim ediyolar kizi evlerinde kaliyolar diye elektrik su parasi almasina ragmen simdiye kadar hic bi maddi manevi destekleri olmadi zaten

Evlerinin elektrigi kacakti mutahit kandirdi bunlari o yüzden kestiler komple binanin simdide 7 aydir ugrasyolar almaya konussamda degisen birsey yok zarari sadece bana
Senin annemler kalsa ve eşin böyle düşünse? Anlıyorum kızına farklı size farklı diye kızıyorsun , haklısın. Bence kızında damat çalışıyorsa , ayıp olmasın diye yardım ediyordur .

Senin annemler kalsa ve eşin böyle düşünse? Anlıyorum kızına farklı size farklı diye kızıyorsun , haklısın. Bence kızında damat çalışıyorsa , ayıp olmasın diye yardım ediyordur .

Kendi ailemde yapsa aynisini düsünürdüm bu haksizlik bize haksizlik bende calisiyorum ama bize ayip olmuyo hic

Muhtemelen görümceniz çalışmıyor ve damatları arkalarından söylenmesin kızlarının huzuru kaçmasın diye yardım ediyorlardır eminim, ama siz ikinizde çalışıyorsunuz,. Bir de Anadolu da şöyle bişey vardır erkek çocuğun evi kendi evleri gibi görülür anne baba tarafından, kız çocuğun evi öyle değil

Yazık ya evlatlarının evliliklerini böyle böyle bitiriyorlar.Evlerinin elektriği kesildiyse bir süre kalınır evet ama 7 ay nedir ya ne kadar ayıp.7 ay kalan adam evin halkındandır erzağa da faturaya da elini atsın bi zahmet.Eşin ne diyor bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…