- 4 Eylül 2017
- 195
- 114
- 23
- 35
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
niye sizde kalıyolar ki, 7 ay olmuş. kısa bi süre değil. eşinizle konuşmuyor musunuz hiç?
Neden bunca zamandır sizde kalıyorlar? Almayın erzak her skşam makarna yapın para yok kusura bakmayın deyin. Misafiri geçmiş artık ev halkından olmuşlar.
Tek anladığım kv 7 aydır sizde kalıyordaha açık yazsanız da anlasak
en iyisi çocukları aralarında para toplayıp elektrik faturasını ödesin. onlar da evine dönsün.
taşınsınlar o zamanCocuklarinin durumu o kadar iyiki hepimiz yardim ederiz onlara bina komple borclu ya malesef
taşınsınlar o zaman
Gidin artık de maddi olarak bittik ya gidin yada elinizi cebinize atın de. Kaldiki 7 ay iyi sabretmssn. Ben olsam çoktan güle güle derdm
Senin annemler kalsa ve eşin böyle düşünse? Anlıyorum kızına farklı size farklı diye kızıyorsun , haklısın. Bence kızında damat çalışıyorsa , ayıp olmasın diye yardım ediyordur .Evlerinin elektrigi kacakti mutahit kandirdi bunlari o yüzden kestiler komple binanin simdide 7 aydir ugrasyolar almaya konussamda degisen birsey yok zarari sadece bana
Senin annemler kalsa ve eşin böyle düşünse? Anlıyorum kızına farklı size farklı diye kızıyorsun , haklısın. Bence kızında damat çalışıyorsa , ayıp olmasın diye yardım ediyordur .
Muhtemelen görümceniz çalışmıyor ve damatları arkalarından söylenmesin kızlarının huzuru kaçmasın diye yardım ediyorlardır eminim, ama siz ikinizde çalışıyorsunuz,. Bir de Anadolu da şöyle bişey vardır erkek çocuğun evi kendi evleri gibi görülür anne baba tarafından, kız çocuğun evi öyle değilKayinvalidemler 7 Aydir evlerinin elektrigi kesik oldugundan yani komple binanin bizde ve kizinda kaliyolar ben calisiyorum esim calisiyo ama yinede eve komple bütün erzagimizi aliyoruz onlar bizde kaldigi icin ayip olmasin diye bu iki aydirda durumumuz kötü maddi olarak evde su bitse bizden istiyolar bizden fazla evde kalmalarina ragmen bende dayanamiyorum kendi kizindada kaliyolar benim bos oldugum günler ama ona yardim ediyolar kizi evlerinde kaliyolar diye elektrik su parasi almasina ragmen simdiye kadar hic bi maddi manevi destekleri olmadi zaten
Tamam 7 ay olmuş ama en azından geçici. Yani elektrikleri hallolunca gidicektik. Maalesef herkes eşit davranilsin istiyor ama davranamiyor.Kendi ailemde yapsa aynisini düsünürdüm bu haksizlik bize haksizlik bende calisiyorum ama bize ayip olmuyo hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?