- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Muhtemelen görümceniz çalışmıyor ve damatları arkalarından söylenmesin kızlarının huzuru kaçmasın diye yardım ediyorlardır eminim, ama siz ikinizde çalışıyorsunuz,. Bir de Anadolu da şöyle bişey vardır erkek çocuğun evi kendi evleri gibi görülür anne baba tarafından, kız çocuğun evi öyle değil
Bizim hatanız belkide budur bir dedikleri iki olmasın buna alışana da iki ettiğinizde illaki kötü olursunuz size tavsiyem bir dedikleri iki olsun yemek çeşitlerini azaltın ve misafirliklerinin uzadığını onlara bildirin bu konuyu ayrıca eşinize paramız kalmadı ne yapalım dierek biraz sıkıştırmalı açın inanıyorum bir çözüm yolu üretilir
E bi zAhmet boşa bunalıma giriyorsunuz halbuki biraz ağzınızi açsanız hayat daha güzel olabilirAz kaldi yapcam galiba sesimi cikarmadim aksam su alin derse diycem birazda siz alin sizde kaliyonuz bu evde diycem
Siz aslen almanyadan tr ye evlenip yerlesmistiniz dimi? Esinizde bir calisip bir calismiyordu dimi?
Hani cocugunuzu alip gidecektiniz???
Bazi anne babalar "erkek cocugu bize bakmak zorundadir" düsüncesinde gidiyor malesef. Gelin bisey diyormu istiyormu istemiyormu umurlarinda degil.
Siz onlar için bu kadar özveride bulunmaya devam ettiğiniz sürece kalmaya devam edeceklerdir. Eşinizle konuşun kardeşler kendi aralarında dönüşümlü olarak ağırlasınlar. Ayrıca ben bu evlat ayrımlarını da anlamıyorum. Kızına kendin bak, oğluna kendine baktır... Çok haklısınız tepkinizde. Ama eşinizle konuşun. Önemli olan sizin eşinizle aranızdaki huzur. Kimsenin yükünü taşımak zorunda değilsiniz. O zaman eşiniz çok istiyorsa ailesine bakmak, 2 işte birden çalışsın sizi mağdur etmesin.Kaynanamlar hala 7 aydir bizde kaliyolar artik dayanamiyorum ya hep dolabimi doldurdum ceplerinden para cikmasin mahcup olmayalim diye simdiye kadar hic bi maddi yardimlari olmadi evlendigimden beri olmadida gerci kendi kizina gittimi orda kaldilarmi herseyi yapiolar bize yok su son iki aydir maddi olarak pek iyi degiliz evde su bile bitse söyleyin biz calisiyoruz eve pek alisveris yapmayiz aksam yemeklerini herseylerini biz karsiliyoruz kendi kizi bunlardan elektrik faturasinin parasini istiyo orda kaldiklari icin benim bos oldugum günler kizlarina gidiyolar bu arada evleirinin elektirigi kesildigi icin komple binanin bizlerde kaliyolar biz sesimi cikarmiyoruz bis kötü oluyoruz yenilende icilende gözüm yok ama bu kadarda olmaz ya kafayi yiycem artik
Siz çalışıyor musunuz, anlayamadım ben de. Eşiniz çalışıyor sanırım onu anladım da siz çalışıyor musunuzAlmadimmida onlarda almiyo kücük kizim var mecburum komple binanin elektrigi kesik evlerinin
Esimle düzelttik herseyi calisiyo artik aramizda sorun kalmadi... ama tatile gitcem iki hafta sonra almanyaya :)
Siz çalışıyor musunuz, anlayamadım ben de. Eşiniz çalışıyor sanırım onu anladım da siz çalışıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?