Artik dayanamiyorum yaa

Görümcem çalışıyo eşimden ve benden daha çok maaş alıyo vede yeni boşandı

Yavaş yavaş başladım bende öyle yapmaya ama paramız yok dedikçe oda gönderme yapıyo param yok diye

Siz aslen almanyadan tr ye evlenip yerlesmistiniz dimi? Esinizde bir calisip bir calismiyordu dimi?
Hani cocugunuzu alip gidecektiniz???

Siz böyle oldukça onlar daha çook kalırlar. Akşam eşinizi de ailesini de alın karşınıza güzel güzel konuşun. Bu durumun artık süreklilik kazandığını, özel hayatınızın kalmadığını ve elektrik meselesi uzun süre hallolmayacaksa, o süre zarfında kardeşler birleşip eşyalı bir daire bulunması teklifini sunun. Kabul etmezlerse kapıyı gösterin kimin elektriğini suyunu ödüyorlarsa gidip orada kalsınlar. Her zaman söylerim açıkca konuşulmalı yoksa çok çekersiniz.

Sizin aileniz olsa diyenlere katılmıyorum. Kimse istemediği kişileri sırf eşinin ailesi diye çekmek zorunda değil .

Siz onlar için bu kadar özveride bulunmaya devam ettiğiniz sürece kalmaya devam edeceklerdir. Eşinizle konuşun kardeşler kendi aralarında dönüşümlü olarak ağırlasınlar. Ayrıca ben bu evlat ayrımlarını da anlamıyorum. Kızına kendin bak, oğluna kendine baktır... Çok haklısınız tepkinizde. Ama eşinizle konuşun. Önemli olan sizin eşinizle aranızdaki huzur. Kimsenin yükünü taşımak zorunda değilsiniz. O zaman eşiniz çok istiyorsa ailesine bakmak, 2 işte birden çalışsın sizi mağdur etmesin.

7 aydır elektriği kesik ev kendilerine ait sanırım. Kira olsa boşaltıp çıkarlardı.

Eşinizin duruma el atması lazım. Ben kendi ailem olsa “anne size küçük bir ev bulalım” derdim. 7 ay çok uzun bir zaman. Ya da dava dava açıp diğer oturanlardan masrafı tahsil edilmek sureti ile kaçak olan elektriği normal hale getirmeye çalışırdım.

Haaa baktım eşimde sorun var (ama siz şu an eşinize toz kondurmazsınız) -ki sorunlu olan eşiniz, her akşam işten çıkıp AVM’ye ya da çarşıya gider, orada karnımı doyurup eve yatmaya gelirdim. Duşumu alır yatardım. Ne yemek yaparım, ne çay yaparım, ne önlerine bir şey koyarım, ne de eve alışveriş yaparım. Haftasonu da arkadaşalrımla brunch planı yapıp bütün günümü dışarıda geçirirdim.

Ola ki kocamın kafasına dank ederse, o zaman yaptığının yanlış olduğunu fark edip çözüm bulurdu. Haaa beni gözden çıkardı ise sesini çıkarmazdı. O zaman ben de beni gözden çıkaran, beni sevmeyen, bana saygı duymayan, beni önemseyen adamı hayatımdan çıkarırdım.

Benim bir arkadasın ailesi oğullarının evini kendi evi gibi zannediyorlardı...her sene 2 ay kalıyorlarmış...hani sanki o şehirdeki kendi evleri gibi görüyorlar...sanki bekar oğulları...bekar bile olsa ne işiniz var...erzak getirip bi odaya dolduruyorlarmış ama bu da kötü..sonunda boşandılar...şimdi gelmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…