Seni terk etmesini sağlayan?
Yani nişanı karşı taraf bozsa?[/QUOTE bi ara dedım ona yanı tartiştık buz ya çocuk akraba evlılıgnde zarar görürse dıye bende dedim atalım nişanı dıye ama olmadı. Söylemedi söyliyemedi...
Abla ben artık ne düşünüceğimi bilemiyorum sadece dıyorum. Allahım hayırlı bi şekilde son bulsun nişanBaban ve o akrabalarin evlenin ce yaninda olmicaklar herhes huzurlu mutluyken sen neden mutsuz olasin dinleme babani at nisani .herkes kabuguna cekilecek sen ise istemedigin bir adamla basbasa bir evde kalicaksin cok zor kurtar kendini
Beraber. Büyümedik daha dogrusu ablaNasıl kuzen gibi değiliz farklı yerlerde yaşıyoruz,
Kan bağı diye bir şey duymadınız mı?
Ben anneme ayrı yaşadığımız için annem gibi değil diyebilir miyim?
Baştan kabul etmeyecektin diye baban en güzel açıklamayı yapmış.
2o abla okumak beınım hayalımdı okumak benim. Hayatımda olmadı kendı Çabalarımla acıktan okuyorum lise bıtmesı ıcın son sınavım var ama artık oda yokYaşın kaç?
Okul okuyup bir meslek sahibi ol.
Aminn aminn aslında annem arkamda aöa elınden bşy gelmıyorAnne baban arkanda değilmiş. Sanırım bir mesleğinde yok rest çekip gidemezsinde. Allah başta akıl sonrada vicdan versin hepsine ne diyeyim
Canim herseyin hayirlisi elbet ama sen hayatina yon veriyorsun daha nisanlisin yol yakinken don.Evlenip cocuk dogirup donmekte var bu daha zorAbla ben artık ne düşünüceğimi bilemiyorum sadece dıyorum. Allahım hayırlı bi şekilde son bulsun nişan
Abla cok soguk davranıyordu yıne Altan aldım Sankı o kız da ben erkwgım ılgıyı falan hep ben. Gösterırım derdın bu degıl.ama cok değişik yapıya sahıp bı ara cocuk mevzusu oldu atalım nişanı dedım cesaret edemedı 20 gündür. Konuşmuyoruz ben onu ıstıywmıyorm artık Bırbırımize soğuğuz Cok farklıyızCok uzuldum ya nasil bi zihniyettir bu cok kotu.Ben bosandim benim icin ne denirdi acaba midem bulandi hepsinden de namusluyumdur kesin.Insallah ayrilirsiniz sevmedigin bi insanla cok zor.Ne gibi sorunlar yasadiniz peki.
Abla babam arkamda degil tek başıma yapamam ben oyle atıyım nişanı desem kesın başkası var derler doğuda boyle zihniyetleri farklı yada kızda bsy var Namısından bsy var gıbı konuşurlar.Canim herseyin hayirlisi elbet ama sen hayatina yon veriyorsun daha nisanlisin yol yakinken don.Evlenip cocuk dogirup donmekte var bu daha zor
ben dahakötü. Seyler düşündüm dıyebılırkm araba carpsın bana ıstemsın. Benı yada bsy olsun olmasın gıbı gıbı pskolojım bu kadar bozuldu yanı ablaSacma gelebilir ama kendinden tiksindirsen sumuklu gez paspal gez pis kokulu gez ne bileyim çok saçma ama madem bu kadar bu işi istemiyorsun kaynanin yaninda sidikli gez sanki psikolojisi bozuk gibi altına kakani kacoriyormus gibi göster seni oğullarına layık görmesinler biliyorum çok uçuk ama kendini öldürmekten iyidir ama dikkat et nisanlini istemediğinden yaptığını a nlamasinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?