Artık dayanamıyorum:(((

ben dahakötü. Seyler düşündüm dıyebılırkm araba carpsın bana ıstemsın. Benı yada bsy olsun olmasın gıbı gıbı pskolojım bu kadar bozuldu yanı abla
Valla canim benim düşüncem böyle madem zorluyor ailen yapacak bişey yok önce evde başla bu psikolojisi bozuk davranışlara sonra zaten duyulur milletin diline herhalde altına kakasini yapan gelin almazlar.ama utanma bunu yapmak zorundasın Allah yardim cin olsun

En ufak bişeye. Alınır cok mıymıy yapıya sahip gezmez tozmaz içine çok kapanık tuhaf sessiz sakın gülmez kolay kolay boyle bı nişanlım var ben ise tamtersı

Amin inşallah

Allah yardımcın olsun ... Hala bu zihniyet malesef devam ediyor ama sadece doğuda diye düşünme canım ülkenin her yerinde farklı yerlerde hala geçerli ... Seni seven bir aile büyüğü ile konussan ve babanı ikna etse ? Evlenip boşanıp baba evine dönmek daha kötü bunu babana birisi izah etse yok mu öyle birisi çevrende ?

Etrafında annenin babanın saygı duyduğu lafını dinleyeceği aklı başında bir insan, bir aile var mı, onlarla aynı kafada olmayan? Eski öğretmenlerinden falan olur, onlara açarsın derdini, beraber gelip konuşursunuz anne babanla?

Milletin ne dusundugu cok mu onemli cidden, namusuma laf ederler mi korkunn Bak canim sen kendini biliyosun Allahta biliyo o zmn sacma sapan milletin dusundugu niye onemlii sevmedigin kisiyle evlenmee nisanlinla konus bu durumu seni istemiyorum de. Geri kafalilarin dusundugunun bir onemi yok kimseden korkun olmasin millet zaten konusmaya cok merakli her hususta.Takma kimseyi kafana.

Allah yardımcın olsun. Deli taklidi yap ! Hergün ağla , zirla. .nişanlının yanında da normal davranma . Muhakkak seni bir doktora götürürler . Bu duyulunca da nişanlın onu istemediğin için böyle olduğunu söyler ve gurur yapar .inşallah kurtulursun .

Abla babam arkamda degil tek başıma yapamam ben oyle atıyım nişanı desem kesın başkası var derler doğuda boyle zihniyetleri farklı yada kızda bsy var Namısından bsy var gıbı konuşurlar.
Tahmin edebiliyorum .kim ne derse desin baskasi ne dicek diye hayatinimi karartcaksin o dusundugun basklari esinin yatagina girmicek sen girceksin bu aksam babanla konus istemiyorum de cok zorlarsaniz polise gidicem de yada sevdigin bir aile buyuguyle konus babana soylesin

Amcam var onunla arası Acık babamın bende görüşmüyorum bi o var zaten dıgerlerı hep dıger amcamlarının tarafını tutar

Nişanlında pek gönüllü değil galiba anladığım kadarıyla. Bu işi bozmak için bi oyun çevirseniz birlikte. Başkasını seviyorum dese mesela ailesine kabul etmez mi?

(eğer konu gerçekse) çocuğa söyle ben bu kıza ısınamadım, ya da başkasını seviyorum diyip nişanı atsın.
zaten o da pek gönüllü görünmüyor bu evliliğe, muhtemelen böyle bir teklifi sevinçle karşılayacaktır.

Deli taklidi yapmama gerek kalmadı deldirdim bi insan hic dermi araba carpsın yada kanser olayım. Kurtulayım şayet bunlar hep Allaha şirk koşma ben bunları bıle düşündüm Allah benı affetsin

Geçimsiz davran, huysuzlan, kapris yap. Pahalı şeyler iste. Evlenince gezeriz tozarı şöyle yaparız böylr olur diye istemediği ne varsa söyle. Tatillere gideriz otellerde kalırız, ben yurt dışını merak ediyorum gideriz, istediğmi alana kadar başının etini yerim haberin olsun gibi çocuğun iyice korkmasını sağla. Ailesinden korkusunu unutup ben bu kızı istemiyorum diye çıldırsın.

Nişanliniz sizi seviyor,istiyor mu??
Eger oda size yakın duygular içinde ise birlikte hareket edip nisanı atmasını saglayabilirsiniz.

Ben babamla konuştum ıkı gun önce başta kabul etmeseydın dedı kalakaldım

Madem ikinizde soğuksunuz konuş onunla.Git seveceğin birini bul seni seven birini bul de.O atsın nişanı.Ne yap ne et kurtul,girme bu hataya.

Deneme çalısıcam ama yapım hic boyle degıldır aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…