Neden şüphe duyuyorsunuz anlamıyorum burda. Siz büyüklerimden akıl almak istiyorum kimseyle paylaşamıyorum bazı şeylerı burda anlatmak istedim derdımı sadece(eğer konu gerçekse) çocuğa söyle ben bu kıza ısınamadım, ya da başkasını seviyorum diyip nişanı atsın.
zaten o da pek gönüllü görünmüyor bu evliliğe, muhtemelen böyle bir teklifi sevinçle karşılayacaktır.
Anladım canım umut yok ondan anlaşılan.Başta. Benı istemedıgını biliyorum ama şuan alıştım dıyormuş herkese
Onunla böyle bi plan yapamam abla dırekt söyler gururundanNişanlında pek gönüllü değil galiba anladığım kadarıyla. Bu işi bozmak için bi oyun çevirseniz birlikte. Başkasını seviyorum dese mesela ailesine kabul etmez mi?
Keşke başta yapsaydım dedıgını ablamRol yapacaksın zaten. Anne babasına bu kızın istekleri bitmez, huysuz sorunlu biri, gelin olmaz bundan bize diyecek kıvama getir sonrası hallolur.
Utangaç kendı kendıne yetıyor Sankı baskı altında büyümüş Sankı daha önce hic kız arkadaşı olmamış dogru düzgün bı fotoğrafı yok kendıyle barışık degıl cok amA cok farklı onu değiştirmeyi cok istedim. Bı Sinemaya gittik girişimizde çıkışımız bir oldu sessız ortamları severmiş şok oldum kaldımGülmüyor diyorsun. Ben çok severim gülmeyi, her akşam bir komedi filmi açarız, sinemaya götür beni sık sık, oh sefam olsun modunda ol.
Aç gözlü gibi davransan korkarmı acaba. Şu kadar altın ev araba lüx hayat hayalleri kursan. Çok özgür biri gibi sınırlanmaya tahammül edemez gibi. Aniden öfke nöbetleriyle bağırıp çağırsan???Onunla böyle bi plan yapamam abla dırekt söyler gururundan
Yani ablam Orta derecede bi ailede büyüdüm bunları istesem. Sankı sen böyle mi büyüdün der ama denicem bi kac seylerAç gözlü gibi davransan korkarmı acaba. Şu kadar altın ev araba lüx hayat hayalleri kursan. Çok özgür biri gibi sınırlanmaya tahammül edemez gibi. Aniden öfke nöbetleriyle bağırıp çağırsan???
Amin . Araba çarpınca ölmez de surunursen napacaksin? Felç kalsan mesela (Allah korusun) ..yada kanser olsan ....bilir misin kanser hastalarının fazladan birgün yaşamak için ne kadar dua ettigini? Benim babam kanser ..8 ameliyat geçirdi .doktorlarla kavga ediyor artık ameliyat olmayacağım diye .çok acı çekiyorDeli taklidi yapmama gerek kalmadı deldirdim bi insan hic dermi araba carpsın yada kanser olayım. Kurtulayım şayet bunlar hep Allaha şirk koşma ben bunları bıle düşündüm Allah benı affetsin
haklısın abla başka yol yok gıbı eşya alınıcakmis güya ben orda oyle bsy yapıyim kı ATsunlar nişanı dıye. Düşünür oldumonların nişanu bozmasını sağla.deli taklidi yap,bunu ciddi söylüyorum.bu kız aklını kaçırmış derler onlar atar nişanı.en azından illa adım çıkar diyosan deliye çıksın adın oh kimsede bulaşmaz bundan sonrada sana.
Görmediklerini istiyorum işte de. Hayaller gördüklerinle mi sınırlı olucak de.Yani ablam Orta derecede bi ailede büyüdüm bunları istesem. Sankı sen böyle mi büyüdün der ama denicem bi kac seyler
Ablacım rabbım babanı sana bagışlasın cok pişman oldum bende kendı kendımı beddua ettıgım icin ama artık mantıklı düşünemiyorumAmin . Araba çarpınca ölmez de surunursen napacaksin? Felç kalsan mesela (Allah korusun) ..yada kanser olsan ....bilir misin kanser hastalarının fazladan birgün yaşamak için ne kadar dua ettigini? Benim babam kanser ..8 ameliyat geçirdi .doktorlarla kavga ediyor artık ameliyat olmayacağım diye .çok acı çekiyor
Hayaller kuruyor ,iyi olacağım, şuralara gideceğim ,bunları yapacağım ,tatlı yiyeceğim diyorkanser çok ilerledi ve görme merkezinde de sorun oluştu. Seni net görebilecek miyim bir daha diyor tek kızıyım Allah sağlık versin inşallah ..akıllı dualar et .şimdi aklın basmiyor üzüntüden ama yaşayınca ruh bedene sığmaz oluyor
Allah şifa versin inşallah görmek yaşamak istediği herşeye ulaşabilecek kadar uzun ve acısız bi hayatı olur babanızınAmin . Araba çarpınca ölmez de surunursen napacaksin? Felç kalsan mesela (Allah korusun) ..yada kanser olsan ....bilir misin kanser hastalarının fazladan birgün yaşamak için ne kadar dua ettigini? Benim babam kanser ..8 ameliyat geçirdi .doktorlarla kavga ediyor artık ameliyat olmayacağım diye .çok acı çekiyor
Hayaller kuruyor ,iyi olacağım, şuralara gideceğim ,bunları yapacağım ,tatlı yiyeceğim diyorkanser çok ilerledi ve görme merkezinde de sorun oluştu. Seni net görebilecek miyim bir daha diyor tek kızıyım Allah sağlık versin inşallah ..akıllı dualar et .şimdi aklın basmiyor üzüntüden ama yaşayınca ruh bedene sığmaz oluyor
Amin inşallah sagol .acil tedaviye başla .çok gençsin yazık etme kendine .üzüldüm durumuna .allah içine ferahlık versinAblacım rabbım babanı sana bagışlasın cok pişman oldum bende kendı kendımı beddua ettıgım icin ama artık mantıklı düşünemiyorum
Amin inşallah ,çok teşekkür ederim .Allah kimseyi babasız bırakmasın, vakitli ölüm versin inşallahAllah şifa versin inşallah görmek yaşamak istediği herşeye ulaşabilecek kadar uzun ve acısız bi hayatı olur babanızın
Amin inşallahAmin inşallah sagol .acil tedaviye başla .çok gençsin yazık etme kendine .üzüldüm durumuna .allah içine ferahlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?