Artık dayanamıyorum:(((

Neden şüphe duyuyorsunuz anlamıyorum burda. Siz büyüklerimden akıl almak istiyorum kimseyle paylaşamıyorum bazı şeylerı burda anlatmak istedim derdımı sadece

Başta. Benı istemedıgını biliyorum ama şuan alıştım dıyormuş herkese
Anladım canım umut yok ondan anlaşılan.
Peki madem annen arkanda sana destek ama babanın fikrini degistiremiyor,yengenizle usulüne uygun konuşsa??
Evliliğe hazır değil,araları da saniyorum ki çok iyi değil çocuklar mutsuz olmasın gibi bir nabız yoklasa olmaz mı??

Valla kesinlikle evlenme. Cocuk normal degil bence, baska kimseyi bulamayinca gorucu usulune yonelmisler, ailen de evet diyince sana kakalamislar iste.

Gülmüyor diyorsun. Ben çok severim gülmeyi, her akşam bir komedi filmi açarız, sinemaya götür beni sık sık, oh sefam olsun modunda ol.

Cocukla dimdirekt konus bence.

Ben seni sevmiyorum, aile baskisiyla evlendigim bir iliskide seni mutlu edemem. Bana bir insanlik yap, lutfen nisani at

derdim ben olsam acik acik.

Nişanlında pek gönüllü değil galiba anladığım kadarıyla. Bu işi bozmak için bi oyun çevirseniz birlikte. Başkasını seviyorum dese mesela ailesine kabul etmez mi?
Onunla böyle bi plan yapamam abla dırekt söyler gururundan

Gülmüyor diyorsun. Ben çok severim gülmeyi, her akşam bir komedi filmi açarız, sinemaya götür beni sık sık, oh sefam olsun modunda ol.
Utangaç kendı kendıne yetıyor Sankı baskı altında büyümüş Sankı daha önce hic kız arkadaşı olmamış dogru düzgün bı fotoğrafı yok kendıyle barışık degıl cok amA cok farklı onu değiştirmeyi cok istedim. Bı Sinemaya gittik girişimizde çıkışımız bir oldu sessız ortamları severmiş şok oldum kaldım

onların nişanu bozmasını sağla.deli taklidi yap,bunu ciddi söylüyorum.bu kız aklını kaçırmış derler onlar atar nişanı.en azından illa adım çıkar diyosan deliye çıksın adın oh kimsede bulaşmaz bundan sonrada sana.

Yani ablam Orta derecede bi ailede büyüdüm bunları istesem. Sankı sen böyle mi büyüdün der ama denicem bi kac seyler

Deli taklidi yapmama gerek kalmadı deldirdim bi insan hic dermi araba carpsın yada kanser olayım. Kurtulayım şayet bunlar hep Allaha şirk koşma ben bunları bıle düşündüm Allah benı affetsin
Amin . Araba çarpınca ölmez de surunursen napacaksin? Felç kalsan mesela (Allah korusun) ..yada kanser olsan ....bilir misin kanser hastalarının fazladan birgün yaşamak için ne kadar dua ettigini? Benim babam kanser ..8 ameliyat geçirdi .doktorlarla kavga ediyor artık ameliyat olmayacağım diye .çok acı çekiyor
Hayaller kuruyor ,iyi olacağım, şuralara gideceğim ,bunları yapacağım ,tatlı yiyeceğim diyor kanser çok ilerledi ve görme merkezinde de sorun oluştu. Seni net görebilecek miyim bir daha diyor tek kızıyım Allah sağlık versin inşallah ..akıllı dualar et .şimdi aklın basmiyor üzüntüden ama yaşayınca ruh bedene sığmaz oluyor

haklısın abla başka yol yok gıbı eşya alınıcakmis güya ben orda oyle bsy yapıyim kı ATsunlar nişanı dıye. Düşünür oldum

Ablacım rabbım babanı sana bagışlasın cok pişman oldum bende kendı kendımı beddua ettıgım icin ama artık mantıklı düşünemiyorum

Allah şifa versin inşallah görmek yaşamak istediği herşeye ulaşabilecek kadar uzun ve acısız bi hayatı olur babanızın

Ablacım rabbım babanı sana bagışlasın cok pişman oldum bende kendı kendımı beddua ettıgım icin ama artık mantıklı düşünemiyorum
Amin inşallah sagol .acil tedaviye başla .çok gençsin yazık etme kendine .üzüldüm durumuna .allah içine ferahlık versin

Hastalik numarası mi yapsan acaba

Hastanelere tasit kendini bi karin agrisi ne bileyim bi sey

Tahlil falan yaparlar bi zarari olmaz sana ama tum sonuclara ragmen gecmek bilmeyen bi agri olsunn sancilan falan

Arada bayilma numarasi hasta bi kizinalmak istemez

Ya da sendenn tiksinmesini saglaman lazim cinsellik yasamak istemeyecek senle

Off ne bileyim bulsak bi seyler de kurtulsan keske cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…