Artık dayanamıyorum:(((

Kaç yaşındasınız her ikiniz?
Eğer evlilik olursa (ki umarım olmaz) nerede yaşayacaksınız?

Bu nasıl bi kafa yapısı anlamıyorum. Amcanın oglu ya kardesin sayılır. Böyle akraba evlilikler yapılıyor sonra anlaşamadımı bütün aile kotu oluyor. İnsanların bu düşünce yapısını ddgiştirmesi lazım artık.

Kendi yapamadiginiz şeyleri başkasına akıl olarak vermeyin. .

Sen siginabilmismiydin devlete burda o kadar insan sana git sığınma evine dediği halde. .

Yapmayın şunu. .
Üstelik Doğu da bile degildin yani
öncelikle birbirimize destek olalım eski konularımızdan vurmayalım ne yani gol mu attın simdi

Kendi yapamadiginiz şeyleri başkasına akıl olarak vermeyin. .

Sen siginabilmismiydin devlete burda o kadar insan sana git sığınma evine dediği halde. .

Yapmayın şunu. .
Üstelik Doğu da bile degildin yani
Ben isteseydim bal gibi giderdim ve kimse karsimda duramazdi Allahtan gitmemisim .Aradan 2 sene gecti sukrediyorum halime. Ayriyeten konu sahibi istemedigi adamla evlenmek isteniliyor bilmem farkindamisin kizi zorla evlendircekler bir omur.bizi zorla evlendiren olduda biz mi gitmedik kadin siginma evine ben en azindan kendi kararimi verebiliyordum kararimi verdim ve gitmedim.konu sahibi ise kendi gitmeye korkuyor simdi kahve kokulu kadin zamaninda baya yardimci olmustun yani saol aklima getirdin simdi

Hmmm anlaşıldı canın polemik istiyor.

Birincisi durduk yere eski konusunu vurgulamadim..İkincisi kendi cesaret edemeyip de millete sanki çok kolaymis gibi akıl vermesinin yanlış olduğunu bunu yapmaması gerektiğini söyledim.. Tıpkı bosanamayip da ben olsam çekmem bosan bence diyenler gibi. . Üçüncüsü istediğin konumdan vurabilirsin gocunmam. .. dördüncüsü de şu ilk ve son kez uzun bi şekilde muhatap oldum seninle. . Beşincisi istediğin kadar yaz yirtin umurumda değilsin cevaplanmayacaksin.. oldu mu yetti mi ? Çaav

Aradan 2 sene ne çabuk geçti. .farkındayım farkında olduğum için yazdım sana o yorumu zaten. .

Kizlar tartismaya gerek yok limon cucum gol atmadi sadece kendi konusunu soyledi kahve sana gelicek olursam ben cesaret edemedigimden degil sadece ozamanlar duygularimdan emin degildim. Allaha sukur iyi bir karar vedim ve gitmedim venim aradan kacsene gecti cocuklarim oldu ve cok mutluyum sukur zaten konularimi biliyorsun benim kv ve gorumceler hayatimi dUensiz etmisti onlarida hayatimdan tamamen cikardim . Simdi diger konularimi okumadin sanirim her neyse konu sahibisi ise 2017 yilindayiz zorla evlendirilmek isteniluyor bizi zorla evlendirdilerde biz mi gitmedik siginmadik devlete yani ozaman gitmesen kahve kokum zorla evlensin istemedigi adamla bir omur olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…