Artık dayanamıyorum:(((

Dugun tarihi yakin mi?
Bi de aranizda bu kadar nefret edecegin neler yasandi?
 
Büyük ihtimal benı suçlarlar abla bu umrumda degıl ama aılem zarar görebıkır .Manevi konuda off bılmıyorum artık ne yapacagımı soğusun istiyorum bende ama Konuşmuyorz kı
 
Çocukla konuş sevmiyorum seni benle mutlu olamazsın de. Kendi atsın nişanı sana bırakmasın açık açık konuş ama. Kuzen evliliği ensesttir. Onu da geçtim bebeğinin sakat olma ihtimali var...
Evet bebegın sakat olma ihtimali var bılıyorum bunu sayesınde ayrılma noktasına geldım gıt konuş büyüklerımızle. Dedım ama soylemedı
 
Aslında güzel bi fikr ama onunla nasıl konuşsam 20 gündür konuşmuyoruz bıraz bahane bulsam iste nıye aramıyorsun sormuyosundan gibi bıraz trıp tarzından kavgamı çıkartsam acaba ?


Simdi ben yazacaksin, ara hatta evlerini ara, senin derdin ne diye gir, anan mi dolduruyor seni de cik cirkefin teki ol. Evlenince ayri evde mi yasayacaksin yoksa kv ile mi? Eger kv ileyse, ordan devam et, kessen yine beraber otturmam diye.
 
Simdi ben yazacaksin, ara hatta evlerini ara, senin derdin ne diye gir, anan mi dolduruyor seni de cik cirkefin teki ol. Evlenince ayri evde mi yasayacaksin yoksa kv ile mi? Eger kv ileyse, ordan devam et, kessen yine beraber otturmam diye.
Hayır ablaa beraber oturmıcaz ama insallah kendı bınalarında bulurlar babam bı durum da bı ıhtımal belkı yok olmaz der ınsşaah tek umudum bu
 
Hayır ablaa beraber oturmıcaz ama insallah kendı bınalarında bulurlar babam bı durum da bı ıhtımal belkı yok olmaz der ınsşaah tek umudum bu


Arayip kavga cikardin mi? Eger cikarmadiysan yap bunu. Gercekden istemiyorsan ve dedigin gibi normal sakince konusarak bu isi bitiremiyorsan sirret bi gelin olup cirkefleseceksin.
 
Ha birde kiskanclik tripleri kesin olmali. Sifreni ver, face bakicam, sifreni ver instaya gircem. Bu kiz kim su kiz kim, biliyorum baskasi var falan filan.
 
Konu sahibi belli ki küçük bir yerde yaşıyor, adını bu şekilde çıkartması doğru mu sizce? Yani netice de bu çocukla bitireceğim diye herkese kendisini kötü tanıtması ne kadar doğru olur? İlerde bir yuva kurmak istediğinde önüne çıkacak, bu davranışları kimse unutmaz, neden bitti diye sorulduğunda bunlar konuşulacak neticede, bu düşüncedeki insanlar kızın adını da çıkartır. Ben bu fikri hiç cazip bulmadım.
 
Ben de Doğuda yaşıyorum ve çevrede nişan atma olayı da oluyor ister istemez kimse de yadırgamıyor hatta herkesin söylediği aynı şey sonradan evlenip boşanmakdan daha iyi falan diyorlar ailenizi bir şekilde ikna etmeye bakın madem nişanlınız cins biri her cinsliğini her ters hareketini söyleyin anlatın ailenize babanıza diğer aile büyüklerine varsa diğer amcalarınızdan kuzenlerinizden yardım isteyin emin olun kimsede namusunuza laf etmez zaten nişanlılık kişilerin birbirini daha iyi tanıma süreci değil mi Allah yardımcınız olsun
 
Bende doğuda yaşıyorum canım boşver kim ne diyorsa desin gayet iyi anlıyorum seni kaynanı kendine düşman et bişey yap bence kendini soğut onlara istemesinler seni yada çocuğa hep kız bağır çağır sonra annene söyle belki o yardımcı olur
 
Akraba evliliklerinin sonucunu biliyorsunuz degil mi. Hemde baba tarafindan akraba en tehlikelisi. Aile buyuklerinizi karsiniza alip konustunuz mu. Evliyken cocuklami donmek, boylemi donmek daha iyi diye sorsaydiniz. Illa ki israrci olurlarsa da sonuclarina siz katlanin diyin.
 
Kiz ölümden bahsediyor.vdahae kesinlikle ailesinin bunu kabul etmediginden bahsediyor. sonraki hayatına giren insana bunun izahını ya par.son çare olarak söyledim.kar zarar olarak bakarsanız kendini arabanın altına atmayı düşündüm yazmış.
 
Ben de anlamadım. Doğuluyuz biz de, hiç böyle şeyler olmuyor çevremde.

Ailene söyle dostum, bir gün konuşurlar iki gün konuşurlar. Sonra başkasının dedikodusuna geçerler.

Bir de babanın yanında hep ağla özellikle :) benim çoğu tanıdığım böyle yapa yapa ailesinin asla vermeyeceği adamlarla evlendiler. Biraz insaf varsa evlendirmez seni baban.
 

Kendi yapamadiginiz şeyleri başkasına akıl olarak vermeyin. .

Sen siginabilmismiydin devlete burda o kadar insan sana git sığınma evine dediği halde. .

Yapmayın şunu. .
Üstelik Doğu da bile degildin yani
 
Sana ısınamıyorum bir türlü, babamda biliyor bunu ama benim nişan atmama izin vermiyor nişanı Boz lütfen deyin. Sevmiyorum deyin. Belki beni istemeyeni ben de istemem diye gurur yapar. Ama babanızın haberi olduğunu ve olur verdiğini hissettirin mutlaka babanızdan çekinip söylememesini engellemek için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…