Artik dayanamıyorum..

diktirmek için para yokki'' para olsa diktirecekmisiniz
o zaman bütün sorun çözülecek mi rahatlayacakmısınız hem kendinizi hem karı tarafı kandirdiğiniz için

Kandırılmayı hak ediyor o zihniyet
Kadınlara bin tane baskı, bir tane s.. b... zar için seninle evleniyorum modu
Sonra da kandımak mı ?
Kandırılsınlar efendim, müstehakkkk

Konu sahibi ence is konusuna kpss ye öncelik ver
Onu halledersen rahatlarsin
Ayrica kötü düşünceleri birak hırsızlık yapmamissin adam öldürmemissin bunları yapanlar dimdik dolaşırken sen niye eziliyorsun

Diktirme konusuma gelince karsindaki insani omur boyu kandiracaksin (ki boyle bir adamsa boyle bir tiplemeye katlanmana,yalan soylemene hic gerek yok) . Omur boyu yalan soylemektense ve strese girmektense karsindaki adamin ne mal oldugunu anlamak.icin bile soylemeye deger

Merak ettiğim bir şey var erkekler kadınların bakire olup olmadığını ilk gece anlıyor mu?
Zaten çoğundan kan gelmiyormuş ki?
Merakımı giderin,ardına bi nasihatim var

Merak ettiğim bir var erkekler kadınların bakire olup olmadığını ilk gece anlıyor mu?
Anliyorlarmis ablam anlatti da.cok rahat farkeder bir sey engeller onu diyo.tecrubesizse anlamayabilirde.

Merak ettiğim bir var erkekler kadınların bakire olup olmadığını ilk gece anlıyor mu?

Oooooo kizin rahatligindan bile anliyolarmis sen ne diyosun
O yuzden patates cuvali gibi yatcaksin,hayvan bogazlar gibi bagircaksin,elleme,bakma,dokunma diceksin,carsafi da kaniyla utuleyip kapidakilere verceksin,telefonla kiz babasini annesini arayip biz sevisebildik diceksin

Anliyorlarmis ablam anlatti da.cok rahat farkeder bir sey engeller onu diyo.tecrubesizse anlamayabilirde.
Anlarsa ne olurmuş. Kendi bakir mi? Üniversite mezunu musunuz? Hala bu tür şeylere nasıl değer verirsiniz? Maşallah millet uzayda yaşam hakkında kafa patlatsın biz nelerle uğraşalım. Kendinizi bedenlerinizi erkeklere sunulacak şeyler gibi görüyorsunuz. Çok üzücü.

Merak ettiğim bir şey var erkekler kadınların bakire olup olmadığını ilk gece anlıyor mu?

hayatım boyunca hiçbir birlikteliğimde kanamadım,
ve ilk ilişkimde karşımdaki ilk olduğunu bilmiyordu, daha önce cinsel deneyimi de vardı.

Bence, hiç tecrübesi olmayan birinin anlaması imkansız gibi.
Velevki anladı yaw yok anlayamazlar yaa ,anlarlar mı ki
Valla erkek olmadigim icin bilemicem amadahs once bakire olmayan biriyle ve bakire olan biriyle denediyse aradaki farki biliyordur.15 yasinda basladiklarini var sayarsak.midem bulandi : )))) ne onemi var .ne sacma seyleri konusuyoruz aslinda konusmak bile gereksiz

Ayrıca kadından kan gelmesi gibi birşey de yok. Aç biraz oku. Uzmanları dinle. Nişanlın hayvan gibi abanırsa tabi ki kan gelir.

Bu durumu kadınlar yaratmıyor canım..
Konumuz erkekler.
Üni mezunu olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor ?
Üni okuyanların hiçbiri bakireliğe önem vermiyor mu?
Bu durumu kabullenmek istemeyen erkekler,kadınlara kalsa ...ama kalmıyorr ,bak konular açılıyor üzerinde tartışmalar oluyor.

yahu evlendiğiniz adama doğumdan o güne kadar yaşadığınız her şeyi anlatıyor musunuz ki daha önce kimle ne yaptığınızı anlatacaksınız, zaten çok saçma bir muhabbet değil mi kalkıp yenisine eskisini anlatmak...
aman yok başım ağrımasın, adamın zihniyeti de benim için önemli değil diyorsan 3-5 bişey biriktir diktir.
kana susamış zihniyete kan ver yeter, görsün tatmin olsun bitti gitti.

16 yasında bekaretini kaybettiğini nasıl anladın ? Belki esnektir... İnsanlar o kadar takmış ki ilk gece mutlaka kan gelecek diye Çoğu insanda gelmiyor zaten. Aileler biliyor demişsin, herhalde bekaretini kaybettiğini bilmiyorlar sevgilini mi biliyorlar demek istedin. Eğer ilerde karşına çıkma ihtimali yoksa bu olayın, kapa gitsin. Neticede erkek arkadaşın hiç mi ilişki yaşamadı. O sana sordu da sen mi yanlış cevap verdin sanki.

Diktirse devam etse..boyle bir adama nasil saygi duyuyorlar ya ? Aklim almiyo.bir damla kann icin mi sevmis diye dusunmez mi

Şunu diyecektim ;
Diktirmeyi öneren arkadaşlar vardı gerek yokki anlaşılmadığı sürece.
Böylece geçmişten konuşulmamış kimse kimseyi kandırmamış olurdu.
Aksi takdirde diktirip sonrada aa ben bakireyim bana çok adice geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…