- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
diktirmek için para yokki'' para olsa diktirecekmisiniz
o zaman bütün sorun çözülecek mi rahatlayacakmısınız hem kendinizi hem karı tarafı kandirdiğiniz için
Konu sahibi ence is konusuna kpss ye öncelik verPsikolojim yerinde değil artik dusunmekten kendimi alamiyorum cok cok mutsuzum sürekli agliyorum..öncelikle 16 yasmda bi iliski yasadim keske yasamasaydim cok pismanim..gecmisi bi kenara birakip kendi ayaklarmn üstnde duruyum diyorum olmuo is yok.. Bi yil snra nisanm var aileler bilio ama sevgilime hala söyleyemedim bakire olmadgmi..ablma icimi döksem diyorum ama Bilmiyorum bu devrde insan ablasna bile güvenemio..intihar etmek istiyorum artik gerçekten dayanamiyorum kimseyle kbusamiyotum is yok güc yok kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum..nolur bana yardim edin nolur iyi degilim..kpss ye calismak istiyorum ama bu kafayla konsantre olamiyorum cok yorgunum.artik herseyden biktim.
Anliyorlarmis ablam anlatti da.cok rahat farkeder bir sey engeller onu diyo.tecrubesizse anlamayabilirde.Merak ettiğim bir var erkekler kadınların bakire olup olmadığını ilk gece anlıyor mu?
Zaten çoğundan kan gelmiyormuş ki?
Merakımı giderin,ardına bi nasihatim var
Vaaay hemşomdeşifre olucaz şimdi ben 55 li değilim 55 yasindayim dermişim aldinmi kiz niveayi.
dul diye kelimemi kaldı ya cok çirkin :Sss
Merak ettiğim bir var erkekler kadınların bakire olup olmadığını ilk gece anlıyor mu?
O adamlar bir kadından doğruluk dürüstlük sadiklik falan beklemiyor ki
Tek bekledikleri şey iki damla kan o kızlarda bu istediklerini veriyor
Anlarsa ne olurmuş. Kendi bakir mi? Üniversite mezunu musunuz? Hala bu tür şeylere nasıl değer verirsiniz? Maşallah millet uzayda yaşam hakkında kafa patlatsın biz nelerle uğraşalım. Kendinizi bedenlerinizi erkeklere sunulacak şeyler gibi görüyorsunuz. Çok üzücü.Anliyorlarmis ablam anlatti da.cok rahat farkeder bir sey engeller onu diyo.tecrubesizse anlamayabilirde.
Anliyorlarmis ablam anlatti da.cok rahat farkeder bir sey engeller onu diyo.tecrubesizse anlamayabilirde.
Merak ettiğim bir şey var erkekler kadınların bakire olup olmadığını ilk gece anlıyor mu?
Valla erkek olmadigim icin bilemicem amadahs once bakire olmayan biriyle ve bakire olan biriyle denediyse aradaki farki biliyordur.15 yasinda basladiklarini var sayarsak.midem bulandi : )))) ne onemi var .ne sacma seyleri konusuyoruz aslinda konusmak bile gereksizBence, hiç tecrübesi olmayan birinin anlaması imkansız gibi.
Velevki anladı yaw yok anlayamazlar yaa ,anlarlar mı ki
Anlarsa ne olurmuş. Kendi bakir mi? Üniversite mezunu musunuz? Hala bu tür şeylere nasıl değer verirsiniz? Maşallah millet uzayda yaşam hakkında kafa patlatsın biz nelerle uğraşalım. Kendinizi bedenlerinizi erkeklere sunulacak şeyler gibi görüyorsunuz. Çok üzücü.
Diktirse devam etse..boyle bir adama nasil saygi duyuyorlar ya ? Aklim almiyo.bir damla kann icin mi sevmis diye dusunmez miyahu evlendiğiniz adama doğumdan o güne kadar yaşadığınız her şeyi anlatıyor musunuz ki daha önce kimle ne yaptığınızı anlatacaksınız, zaten çok saçma bir muhabbet değil mi kalkıp yenisine eskisini anlatmak...
aman yok başım ağrımasın, adamın zihniyeti de benim için önemli değil diyorsan 3-5 bişey biriktir diktir.
kana susamış zihniyete kan ver yeter, görsün tatmin olsun bitti gitti.
Valla erkek olmadigim icin bilemicem amadahs once bakire olmayan biriyle ve bakire olan biriyle denediyse aradaki farki biliyordur.15 yasinda basladiklarini var sayarsak.midem bulandi : )))) ne onemi var .ne sacma seyleri konusuyoruz aslinda konusmak bile gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?