Artik dayanamıyorum..

Şunu diyecektim ;
Diktirmeyi öneren arkadaşlar vardı gerek yokki anlaşılmadığı sürece.
Böylece geçmişten konuşulmamış kimse kimseyi kandırmamış olurdu.
Evet aslinda anlasilmiyor bile cogunun dogimda bozuluyormus okuz degilse kannnn diye tutturmaz bir sey soylemeyede gerek kalmaz

Önce intihar etme düşüncesini bir kafandan at. Hiçbi erkek ben bakir değilim diye intihar etmiyo.
Aksine göğsüne gere gere erkeğim ben diye dolaşıyo.
Bir erkeğin ille de bakire biriyle evlenirim diyebilmesi için kendinin de bakire olması bana göre.
(Ha demek değil ki evleneceğim adam bakir değil bende biriyle beraber olayım o zaman.)
Bu tamamen tercih meselesi.
Sevgilinin durumu nedir bilemem.
Ama sen yaşadığın şeyden ötürü pişmansın.
Bunu düşünmeyi kesmelisin. Akışına bırak biraz. Başka şeylere yoğunlaş.
İşler daha resmi hal almaya başlayınca konuş bence.

Diktirse devam etse..boyle bir adama nasil saygi duyuyorlar ya ? Aklim almiyo.bir damla kann icin mi sevmis diye dusunmez mi

ya işte, koca olsun da ne olursa olsun diyorsan diktir evlen, her dediğine de yav he he de geç,
güya "sanatçı" lar bile çıkıp karım ayağıma terlik getirsin, güzel olsa evlenmezdim" diyorken ve bu kafayla evlenebiliyorken, kan tutkunlarının evlenebiliyor olmasına şaşırmıyorum.
ha ben böylesiyle aynı havayı solumaktan bile tiksinirim o ayrı, ama ille aşkımdan ölüyorum diyen varsa diktirsin evlensin, hiç de vicdan yapmasın, bu kafadaki bir adam zaten dürüstlüğü haketmiyor ki.

Kadın sağlam bir duruş sergilerse de kimse birşey diyemez. Benim hiç ilişkim olmadı. Bakire olmak beni yüceltmez. Kimse benim bedenime temiz kirli kullanılmış kullanılmamış muamelesi yapamaz. Yaparsa anasından emdiği süt burnundan gelir. Ayrıca üniversite mezunu olup olmamanızı şu sebepten sordum. Hiç mi cinselliği araştırmadınız? Neden böyle bir dürtü var? Kadın erkek nasıl yaşar? Toplumda anlatılan şeyler şehir efsanesi midir? Hiç mi merak etmediniz.Bunları biliyor olmanız lazım. Bugün birçok kadın kocası eşcinsel ya da sapkınlıklari olduğu halde susmak zorunda kalıyor. Çünkü hiç araştırmamış bilmiyor.

Başta konuşun tabi evlendikten sonra anlarsa kendini kötü hisseder. Simdi anlatin uygun bir dille korkulacak birsey yok hergun dusunup kahrolmaktan iyidir..

Ya cinsel bilgilerin Üniyle ne ilgisi var Allah aşkına.
Benim arkadaşlarımın çoğu mastı bilmiyor ama biri hukukta okuyor diğeri sosyal bilimler.
Herşeyide eğitime bağlamayın.
Toplumsal kurallar tek taraflı olmasın deyin gitsin.

Başta konuşun tabi evlendikten sonra anlarsa kendini kötü hisseder. Simdi anlatin uygun bir dille korkulacak birsey yok hergun dusunup kahrolmaktan iyidir..
Kötü olur tabi paşamız kendi bozma şerefine nail olamayacak.

Bilecekler efendim. Niye bilmiyorlar? Kardeşim açıp okuyun. Çok mu zor. Sonra bu abazaların bozma fantezilerine kurban olursunuz.

Bu biraz insanın kendisiyle alakalı bir durum. Üni okuyup okumamaya bakmaz.
Ben üni mezunu değilim ama bu konuda bir çok bilgiye sahibim. Ve bu kesinlikle tecrübeyle edinilen bilgi değil.
Çok araştırırım.
Aklıma takılan diğer konularda olduğu gibi.
Sırf meraktan ve bilgisizlikten ilk deneyimini yaşayan insanlar var. Ama amaç dürtüler ya da güdüler değil.
Cinsellik ne ola ki acaba? Nasıl bi şey? gibi gibi.

Siz eğer ezile büzüle 'şey ben bakire değilim' derseniz o adam sizi bugün ezmese yarın fırsatını buldu mu vurur yüzünüze..
Siz kendi iradenizle bi ilişki yaşadınız, sevdiniz, seviştiniz.. Adam öldürmediniz!!

Siz ona sordunuz mu bakir olup olmadığını ?
Eğer ben bakir değilim derse terkedecek misiniz? Bunun sizin için bi önemi yoksa sizin bekaretiniz de onu ilgilendirmez..

Farkli bir açidan bakiyorsunuz, sonucta bir iliski yasamis bunun aciklamasini yapacak simdi yapmasi daha dogru demek istedim.
Farklı felan bakmıyorum. Bu heriflerin bozma fantezileri var. Kimsenin aşağılık fantezilerini tatmin etmek zorunda değilim.

Ezilip büzüldüğün şeye bak. Görende yüz kızartıcı bir suç işleyip yıllarca hapis yatmışsınız. Ve daha önce hapis yattığınızı söyleyeceksiniz zanneder. Bekle bekle bu toplum siddin sene adam olmaz.

Bilecekler efendim. Niye bilmiyorlar? Kardeşim açıp okuyun. Çok mu zor. Sonra bu abazaların bozma fantezilerine kurban olursunuz.

Ya kendimi öldüreceğim
Arkadaşım ,kadınların birşey bilmesi önemli değil ki.Bunu sorun eden erkekler.
Yoksa bütün kadınlar için hava hoş,öpüşmeye değer bulduğuyla sevişir bir bakar sağına soluna,bununla ömür geçer mi der

Ama işte erkekler dar zihniyetli,okumuyorlar bu pis herifler Bu üniversiteleri boşuna mı yapıyorlar .
Sen acaba doğru konuda olduğuna emin misin?
Kız diyor ki bakire değilim seviyorum evleneceğim ama adama söyleyemiyorum
Ben hiç birşey bilmiyordum zorla birlikte oldular,kızlık nedir bilmiyordum, anammm bi baktım öyle birşey varmış şimdi ben ne yapayım demiyor ki
Zaten erkek zihniyetinden muzdarip siz erkekleri eleştirin cahill bunların hepsi

Erkeklerin zaten tıyneti bozuk. Ama konu sahibinin tutumu da yanlış. Niye ezilip büzülüyor ki. Yok ablam bunu dedi şunu dedi. Ablaya da maşallah cinselliği öyle bir anlatmış ki zannedersin nedir? Bakın erkek bu ezilip büzelmeyi fırsat bilip daha da kötü hissettirir.

Diktirmek kendi bedeninize, aklınıza, duruşunuza saygısızlıktır.
Bu bunu hak ediyor, o onu diyerek kendi üzerimizden kimseyi cezalandıramayız.

Bakirelik muhabbetini çok iğrenç buluyorum.
Hem sordu da yalan mı söylediniz?
Konusunu etmek bile kendinize saygısızlıktır, yapmayın.
Eğer geçmişe önem veren biriyseniz sorarsınız geçmişini, o da size sorar böylece her şey öğrenilir.
Sizin için geçmişi önemli değilse, onun için de sizinki bu şekilde bir önem taşımamalı.

Ben sorarım mesela ilişkilerimde yaşanmışlıklarını.
Hiç cinsellik yaşamamış biri olarak merak ederim cinsel geçmişi karışık mı, sapık mı, para verip ilişki yaşamışsa bu benim için olumsuzdur, ayrılırım.
Geçmişte birine büyük bir aşk besledi mi diye öğrenmek isterim mesela, bu her açıdan benim için en önemlisi.
Gerçi erkeklerin çoğu bu konularda bir numara yalancı ama anlaşılıyor zamanla söyledikleriyle, tavırları tutmayınca.

Önce sizin düşünceleriniz, sonra karşınızdakinin.
Bunu benimseyin, kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz, hele de bedeninizle.

Bir kadının kızlık zarını diktirmesi bu iki yüzlü, çük delisi toplum ahlak yapısının kadına yaptığı tüm dayatmalarını kabul etmesi demektir.. Kendisi çatır çutur sevişirken sizi seviştiniz diye kabul etmeyecek bi zihniyetle evlenmeyiverin bi zahmet..

Ha ama kendisi de buna önem veriyor ve değerleri gereği evlilik dışı ilişkiyi yanlış bulup ona göre davranıyorsa evet konuşmanız daha doğru olur.. Diktirmeniz değil.. Böyle birini kandırmanız bana göre etik değil.. Diğer türlüsünü kandırmanız da etik değil ya neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…