- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Evet aslinda anlasilmiyor bile cogunun dogimda bozuluyormus okuz degilse kannnn diye tutturmaz bir sey soylemeyede gerek kalmazŞunu diyecektim ;
Diktirmeyi öneren arkadaşlar vardı gerek yokki anlaşılmadığı sürece.
Böylece geçmişten konuşulmamış kimse kimseyi kandırmamış olurdu.
hayatım boyunca hiçbir birlikteliğimde kanamadım,
ve ilk ilişkimde karşımdaki ilk olduğunu bilmiyordu, daha önce cinsel deneyimi de vardı.
Diktirse devam etse..boyle bir adama nasil saygi duyuyorlar ya ? Aklim almiyo.bir damla kann icin mi sevmis diye dusunmez mi
Kadın sağlam bir duruş sergilerse de kimse birşey diyemez. Benim hiç ilişkim olmadı. Bakire olmak beni yüceltmez. Kimse benim bedenime temiz kirli kullanılmış kullanılmamış muamelesi yapamaz. Yaparsa anasından emdiği süt burnundan gelir. Ayrıca üniversite mezunu olup olmamanızı şu sebepten sordum. Hiç mi cinselliği araştırmadınız? Neden böyle bir dürtü var? Kadın erkek nasıl yaşar? Toplumda anlatılan şeyler şehir efsanesi midir? Hiç mi merak etmediniz.Bunları biliyor olmanız lazım. Bugün birçok kadın kocası eşcinsel ya da sapkınlıklari olduğu halde susmak zorunda kalıyor. Çünkü hiç araştırmamış bilmiyor.Bu durumu kadınlar yaratmıyor canım..
Konumuz erkekler.
Üni mezunu olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor ?
Üni okuyanların hiçbiri bakireliğe önem vermiyor mu?
Bu durumu kabullenmek istemeyen erkekler,kadınlara kalsa ...ama kalmıyorr ,bak konular açılıyor üzerinde tartışmalar oluyor.
Kadın sağlam bir duruş sergilerse de kimse birşey diyemez. Benim hiç ilişkim olmadı. Bakire olmak beni yüceltmez. Kimse benim bedenime temiz kirli kullanılmış kullanılmamış muamelesi yapamaz. Yaparsa anasından emdiği süt burnundan gelir. Ayrıca üniversite mezunu olup olmamanızı şu sebepten sordum. Hiç mi cinselliği araştırmadınız? Neden böyle bir dürtü var? Kadın erkek nasıl yaşar? Toplumda anlatılan şeyler şehir efsanesi midir? Hiç mi merak etmediniz.Bunları biliyor olmanız lazım. Bugün birçok kadın kocası eşcinsel ya da sapkınlıklari olduğu halde susmak zorunda kalıyor. Çünkü hiç araştırmamış bilmiyor.
Kötü olur tabi paşamız kendi bozma şerefine nail olamayacak.Başta konuşun tabi evlendikten sonra anlarsa kendini kötü hisseder. Simdi anlatin uygun bir dille korkulacak birsey yok hergun dusunup kahrolmaktan iyidir..
Bilecekler efendim. Niye bilmiyorlar? Kardeşim açıp okuyun. Çok mu zor. Sonra bu abazaların bozma fantezilerine kurban olursunuz.Ya cinsel bilgilerin Üniyle ne ilgisi var Allah aşkına.
Benim arkadaşlarımın çoğu mastı bilmiyor ama biri hukukta okuyor diğeri sosyal bilimler.
Herşeyide eğitime bağlamayın.
Toplumsal kurallar tek taraflı olmasın deyin gitsin.
Farkli bir açidan bakiyorsunuz, sonucta bir iliski yasamis bunun aciklamasini yapacak simdi yapmasi daha dogru demek istedim.Kötü olur tabi paşamız kendi bozma şerefine nail olamayacak.
Kadın sağlam bir duruş sergilerse de kimse birşey diyemez. Benim hiç ilişkim olmadı. Bakire olmak beni yüceltmez. Kimse benim bedenime temiz kirli kullanılmış kullanılmamış muamelesi yapamaz. Yaparsa anasından emdiği süt burnundan gelir. Ayrıca üniversite mezunu olup olmamanızı şu sebepten sordum. Hiç mi cinselliği araştırmadınız? Neden böyle bir dürtü var? Kadın erkek nasıl yaşar? Toplumda anlatılan şeyler şehir efsanesi midir? Hiç mi merak etmediniz.Bunları biliyor olmanız lazım. Bugün birçok kadın kocası eşcinsel ya da sapkınlıklari olduğu halde susmak zorunda kalıyor. Çünkü hiç araştırmamış bilmiyor.
Farklı felan bakmıyorum. Bu heriflerin bozma fantezileri var. Kimsenin aşağılık fantezilerini tatmin etmek zorunda değilim.Farkli bir açidan bakiyorsunuz, sonucta bir iliski yasamis bunun aciklamasini yapacak simdi yapmasi daha dogru demek istedim.
Bende konuşulmasından yanayım. Her iki taraf içinde geçerli tabi. Ama şu an sevgililer biraz daha ertelenebilir konuşma.Farkli bir açidan bakiyorsunuz, sonucta bir iliski yasamis bunun aciklamasini yapacak simdi yapmasi daha dogru demek istedim.
Bilecekler efendim. Niye bilmiyorlar? Kardeşim açıp okuyun. Çok mu zor. Sonra bu abazaların bozma fantezilerine kurban olursunuz.
Erkeklerin zaten tıyneti bozuk. Ama konu sahibinin tutumu da yanlış. Niye ezilip büzülüyor ki. Yok ablam bunu dedi şunu dedi. Ablaya da maşallah cinselliği öyle bir anlatmış ki zannedersin nedir? Bakın erkek bu ezilip büzelmeyi fırsat bilip daha da kötü hissettirir.Ya kendimi öldüreceğim
Arkadaşım ,kadınların birşey bilmesi önemli değil ki.Bunu sorun eden erkekler.
Yoksa bütün kadınlar için hava hoş,öpüşmeye değer bulduğuyla sevişir bir bakar sağına soluna,bununla ömür geçer mi der
Ama işte erkekler dar zihniyetli,okumuyorlar bu pis heriflerBu üniversiteleri boşuna mı yapıyorlar .
Sen acaba doğru konuda olduğuna emin misin?
Kız diyor ki bakire değilim seviyorum evleneceğim ama adama söyleyemiyorum
Ben hiç birşey bilmiyordum zorla birlikte oldular,kızlık nedir bilmiyordum, anammm bi baktım öyle birşey varmış şimdi ben ne yapayım demiyor ki
Zaten erkek zihniyetinden muzdarip siz erkekleri eleştirin cahill bunların hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?