- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Farklı felan bakmıyorum. Bu heriflerin bozma fantezileri var. Kimsenin aşağılık fantezilerini tatmin etmek zorunda değilim.
Helal olsun fıstık. Kadınız haklıyız. Söke söke alırız....Sevdik de seviştik de! Kimseye hesap vermek zorunda değiliz :)
Biz kadınların da hormonları, cinsel dürtüleri var. Bizde sevişmek isteriz sevdiğimizle.
Dünyada bundan doğal hiçbir şey olamaz. Aşk, sevgi sevişmek, üremek içindir.Başka ne amacı var?
Erkekler ne kadar bakir olmak zorunda? Soruluyor mu erkeğe bakir misin diye?
Neden seviştiğimiz için ezilip büzülmeliyiz?
İkinci el kadın da değiliz. İnsanız.
Kabul etmiyorum, etmeyeceğimde!
Siz eğer ezile büzüle 'şey ben bakire değilim' derseniz o adam sizi bugün ezmese yarın fırsatını buldu mu vurur yüzünüze..
Siz kendi iradenizle bi ilişki yaşadınız, sevdiniz, seviştiniz.. Adam öldürmediniz!!
Siz ona sordunuz mu bakir olup olmadığını ?
Eğer ben bakir değilim derse terkedecek misiniz? Bunun sizin için bi önemi yoksa sizin bekaretiniz de onu ilgilendirmez..
Sevdik de seviştik de! Kimseye hesap vermek zorunda değiliz :)
Biz kadınların da hormonları, cinsel dürtüleri var. Bizde sevişmek isteriz sevdiğimizle.
Dünyada bundan doğal hiçbir şey olamaz. Aşk, sevgi sevişmek, üremek içindir.Başka ne amacı var?
Sizden bunun için bir kere ayrılan birinin suratına bile bakmamalıydınız bence.Bu er ya da geç yüzleşmek zorunda olduğun bir şey, nişanına 1 ay kala ya da düğün gecesi öğrenmesindense şimdi öğrenmesi daha iyi, o zaman toparlanman daha kolay olur
Nişanlının tavırlarından konuşmasından az çok nasıl tepki vereceğini kestiriyorsundur sanırım
Ben de aynı yoldan geçtim ve erkek arkadaşım buna önem veren biriydi, anlattım önce çok esti gürledi sana daha güvenemem seni böyle biri bilmiyordum dedi, kendimi anlatmaya çalıştım bir kaç gün sonra da ben senin nasıl biri olduğunu kişiliğini biliyorum unutmaya çalışacam dedi ama olmadı, unutamadı ayrıldı benden. Aylar sonra tekrar aradı denedik olmadı, aylar sonra tekrar aradı arkadaşça konuşurken aramızda yine yakınlaşma oldu sevince hiçbirşeyin önemi yokmuş dedi, ben senin kişiliğini biliyorum ve seviyorum dedi 1 yılı geçti hala birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz, hatta onunla da birlikte oluyorum, artık sorun etmiyor, önemli olan sen ve ben diyor, şimdilik gidişat böyle tabii abisi ve ablasıyla tanıştırdı, haftaya annesiyle tanışıyorum nasipse, bakalım hayırlısı
Demek istediğim bunu erteleyerek bundan kaçamazsın yüzleşmen lazım, güveni kırılacak elbetteki ama herşey olacağına varacak
Sizden bunun için bir kere ayrılan birinin suratına bile bakmamalıydınız bence.
Sanki lütfetmiş gibi, bağışlamış gibi kaç defa dönmüş.
Onunla evlenmemeyi seçen siz olmalısınız bana kalırsa.
Çünkü bunun davasını bir kere yapan, bir daha yapacaktır diye düşünüyorum.
Umarım her şey gönlünüzce olur.
https://www.facebook.com/ZiRDeLi/ph...915718182818/1603536303054080/?type=3&theaterPsikolojim yerinde değil artik dusunmekten kendimi alamiyorum cok cok mutsuzum sürekli agliyorum..öncelikle 16 yasmda bi iliski yasadim keske yasamasaydim cok pismanim..gecmisi bi kenara birakip kendi ayaklarmn üstnde duruyum diyorum olmuo is yok.. Bi yil snra nisanm var aileler bilio ama sevgilime hala söyleyemedim bakire olmadgmi..ablma icimi döksem diyorum ama Bilmiyorum bu devrde insan ablasna bile güvenemio..intihar etmek istiyorum artik gerçekten dayanamiyorum kimseyle kbusamiyotum is yok güc yok kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum..nolur bana yardim edin nolur iyi degilim..kpss ye calismak istiyorum ama bu kafayla konsantre olamiyorum cok yorgunum.artik herseyden biktim.
İş ciddiye bindiginde konusur ve ters bir tepki alirsa daha çok uzulur bence. Ayrica dediginiz gibi iki taraf icinde gecerli bu durum. Yani erkekte yasadiysa soylemeli. Mesele kizligin bozulmasindan ibaret degil. Onemli olan dürüst olmak karsilikliBende konuşulmasından yanayım. Her iki taraf içinde geçerli tabi. Ama şu an sevgililer biraz daha ertelenebilir konuşma.
Psikolojim yerinde değil artik dusunmekten kendimi alamiyorum cok cok mutsuzum sürekli agliyorum..öncelikle 16 yasmda bi iliski yasadim keske yasamasaydim cok pismanim..gecmisi bi kenara birakip kendi ayaklarmn üstnde duruyum diyorum olmuo is yok.. Bi yil snra nisanm var aileler bilio ama sevgilime hala söyleyemedim bakire olmadgmi..ablma icimi döksem diyorum ama Bilmiyorum bu devrde insan ablasna bile güvenemio..intihar etmek istiyorum artik gerçekten dayanamiyorum kimseyle kbusamiyotum is yok güc yok kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum..nolur bana yardim edin nolur iyi degilim..kpss ye calismak istiyorum ama bu kafayla konsantre olamiyorum cok yorgunum.artik herseyden biktim.
Bumu bende kabul etmiyorum ama bu düzen degismio degisemio ..hicbisey gelmio elimden hemen eziolar sanki en buyuk suc gibiSevdik de seviştik de! Kimseye hesap vermek zorunda değiliz :)
Bilmiyorum buna hic cesaretim yok..kendimden nefret ediyorum artik..herseyi başa sarmak istiyorum ama olmuo iste..cook yorgunum hicbisey yapmak gelmio icimden...evlilik her insan için siradan biseyken nie benim icin böyle zorki..is bulamamak da ayri ustume gelio cok bunaldim.Bu er ya da geç yüzleşmek zorunda olduğun bir şey, nişanına 1 ay kala ya da düğün gecesi öğrenmesindense şimdi öğrenmesi daha iyi, o zaman toparlanman daha kolay olur
Nişanlının tavırlarından konuşmasından az çok nasıl tepki vereceğini kestiriyorsundur sanırım
Ben de aynı yoldan geçtim ve erkek arkadaşım buna önem veren biriydi, anlattım önce çok esti gürledi sana daha güvenemem seni böyle biri bilmiyordum dedi, kendimi anlatmaya çalıştım bir kaç gün sonra da ben senin nasıl biri olduğunu kişiliğini biliyorum unutmaya çalışacam dedi ama olmadı, unutamadı ayrıldı benden. Aylar sonra tekrar aradı denedik olmadı, aylar sonra tekrar aradı arkadaşça konuşurken aramızda yine yakınlaşma oldu sevince hiçbirşeyin önemi yokmuş dedi, ben senin kişiliğini biliyorum ve seviyorum dedi 1 yılı geçti hala birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz, hatta onunla da birlikte oluyorum, artık sorun etmiyor, önemli olan sen ve ben diyor, şimdilik gidişat böyle tabii abisi ve ablasıyla tanıştırdı, haftaya annesiyle tanışıyorum nasipse, bakalım hayırlısı
Demek istediğim bunu erteleyerek bundan kaçamazsın yüzleşmen lazım, güveni kırılacak elbetteki ama herşey olacağına varacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?