Artik dayanamıyorum..

Farklı felan bakmıyorum. Bu heriflerin bozma fantezileri var. Kimsenin aşağılık fantezilerini tatmin etmek zorunda değilim.

Sevdik de seviştik de! Kimseye hesap vermek zorunda değiliz :)
Biz kadınların da hormonları, cinsel dürtüleri var. Bizde sevişmek isteriz sevdiğimizle.
Dünyada bundan doğal hiçbir şey olamaz. Aşk, sevgi sevişmek, üremek içindir.Başka ne amacı var?
Erkekler ne kadar bakir olmak zorunda? Soruluyor mu erkeğe bakir misin diye?
Neden seviştiğimiz için ezilip büzülmeliyiz?
İkinci el kadın da değiliz. İnsanız.
Kabul etmiyorum, etmeyeceğimde!

Bu er ya da geç yüzleşmek zorunda olduğun bir şey, nişanına 1 ay kala ya da düğün gecesi öğrenmesindense şimdi öğrenmesi daha iyi, o zaman toparlanman daha kolay olur
Nişanlının tavırlarından konuşmasından az çok nasıl tepki vereceğini kestiriyorsundur sanırım
Ben de aynı yoldan geçtim ve erkek arkadaşım buna önem veren biriydi, anlattım önce çok esti gürledi sana daha güvenemem seni böyle biri bilmiyordum dedi, kendimi anlatmaya çalıştım bir kaç gün sonra da ben senin nasıl biri olduğunu kişiliğini biliyorum unutmaya çalışacam dedi ama olmadı, unutamadı ayrıldı benden. Aylar sonra tekrar aradı denedik olmadı, aylar sonra tekrar aradı arkadaşça konuşurken aramızda yine yakınlaşma oldu sevince hiçbirşeyin önemi yokmuş dedi, ben senin kişiliğini biliyorum ve seviyorum dedi 1 yılı geçti hala birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz, hatta onunla da birlikte oluyorum, artık sorun etmiyor, önemli olan sen ve ben diyor, şimdilik gidişat böyle tabii abisi ve ablasıyla tanıştırdı, haftaya annesiyle tanışıyorum nasipse, bakalım hayırlısı
Demek istediğim bunu erteleyerek bundan kaçamazsın yüzleşmen lazım, güveni kırılacak elbetteki ama herşey olacağına varacak

Helal olsun fıstık. Kadınız haklıyız. Söke söke alırız....

Kesinlikle katılıyorum eğer utanılacak bişey ya da hata gibi bahsederseniz o zaman o da o gözle bakıp sizi aşağılayabilir ama gurur duyuyor gibi de demeyin malum insanımız oldukça yadırgayıcı, ben baya zorlanmıştım, zorluk da çektim ama en azından artık rahatım, söyleyin atın yükünüzü

Aynen öyle, biz de sevdiğimiz erkeği arzuluyoruz, onlar isteyince erkek oldukları için normal bakılıyor ama bizim içgüdülerimiz, hormonlarımız, hislerimiz yok gibi hep saklamak zorunda olduğumuz söyleniyor, nasıl sevmek karşılıklıysa arzulamak da öyle, onlara ihtiyaçsa bize de ihtiyaç sevdiğimize yakınlaşmak :)

Sizden bunun için bir kere ayrılan birinin suratına bile bakmamalıydınız bence.
Sanki lütfetmiş, bağışlamış gibi kaç defa dönmüş.

Onunla evlenmemeyi seçen siz olmalısınız bana kalırsa.
Çünkü bunun davasını bir kere yapan, bir daha yapacaktır diye düşünüyorum.

Umarım her şey gönlünüzce olur.

Aşkından öldüğüm için değildi, sadece yeni insanlar tanımak istemiyorum, benim isteğim ya da aramam olmadı, hatta unutmuştum onu, kendisi her seferinde aradı döndü, onunla olmazsa başkasıyla olmaz çünkü erkeklere ona baktığım gözle bakamıyorum sadece ona o gözle bakabiliyorum, erkeklerden iğreniyorum bazen yanlarına oturmak, iletişim kurmak bile istemiyorum ama onunla yakınım, arkadaşlık ve aşk anlamında
Aslnda aramasa olmazdı unutmuştum ama yakınlaştık bi şekilde yine ısındık, hayırlısı

https://www.facebook.com/ZiRDeLi/ph...915718182818/1603536303054080/?type=3&theater

Bende konuşulmasından yanayım. Her iki taraf içinde geçerli tabi. Ama şu an sevgililer biraz daha ertelenebilir konuşma.
İş ciddiye bindiginde konusur ve ters bir tepki alirsa daha çok uzulur bence. Ayrica dediginiz gibi iki taraf icinde gecerli bu durum. Yani erkekte yasadiysa soylemeli. Mesele kizligin bozulmasindan ibaret degil. Onemli olan dürüst olmak karsilikli

Bence söylemelisin hayatınızın hiçbir alanında yalan olmamalı. Bilirse seninde vicdanın rahat olur. He söylemem asla diyosan diktirmekten başka çare yok gibi ama bu sır seni bir ömür yiyip bitirmesin sonra vicdan azabı duyacaksan. Bana sorarsan kesinlikle söylerdim gibi geliyor ben olsaydım

Ben bu konudaki düşüncem eğer bi erkek bakire bir kadın ile evlenmek istiyorsa o da bi zahmet kendini tutacak.. ama kendi her haltı yiyip erkeğe mubah mantığı ile gidip bakire(!) kız arıyorsa onlar herşeyi hakediyo...

Birde her kızlık zarı kanamak zorunda değilki mesela benim olmadı yani sonra bebek düşündüğümüzde gittiğimde sormuştum doktora esnek kızlık zarına sahipsin ancak normal doğum yaparsan yırtılma olur demişti. Yani kanamamasına rağmen eşim hiç sormadı bakmadı da yani. Bu kızlık zarına gereğinden fazla değer biçiliyor. Kadınlrın namusunı bundan ibaret görebilenlerden de iğreniyorum. Sizde intiharı falan silin aklınızdan sanki adam öldürdünüz hırsızlık yaptınız. Üzmeyin kendinizi bu kadar

Bence soyleme.senin ozelin.her kadindan kan gelevek diye birsey yok.anlasilan birseyde degil bence akisina birak yasanmamis gibi dusun

Son düzenleme:
Soyleme diyenleri pek anlayamadim. Bu mesela benim icin cok onemli bir konu. Ben hazmedebilir miydim? Muhtemelen hazmederdim soyledigi icin. Yapilabilecek bir sey kalmamis cunku. Ama saklasaydi ve sonradan ogrenseydim aldatildigimi dusunurdum.

Acik konusayim. Boyle bir durumu bir kadin saklarsa, esinin aklina bu benimleyken olan bir sey miydi de aakladi? 16 yasinda olduguna nasil emin olabilirim? diye suphe dusurur. Aa seven adam guvenir diye de teselli bulnayin. Cunku seven insan karsisindaki insanin dusuncelerinede onem verir. Bilmeye hakki var kesinlikle.

Bence nişanlının bakire olmadığını bilmey ehakkı var

Ben galiba bu bekaret olayını hic bir zaman anlayamayacagim. Doktor kocaman spekulum taktı, ne kanama oldu ne de zar bozuldu. Hatta doktor da, ufacık bi nokta kadar bile zedeleyemedik zarı dedi

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlariniz icin..ister istemez kendimi yalniz hissediyorum bu hissi nasil atarim Bilmiyorum.. Tek bildigim artik dusunmekten cok yorgunum..

Bumu bende kabul etmiyorum ama bu düzen degismio degisemio ..hicbisey gelmio elimden hemen eziolar sanki en buyuk suc gibi

Bilmiyorum buna hic cesaretim yok..kendimden nefret ediyorum artik..herseyi başa sarmak istiyorum ama olmuo iste..cook yorgunum hicbisey yapmak gelmio icimden...evlilik her insan için siradan biseyken nie benim icin böyle zorki..is bulamamak da ayri ustume gelio cok bunaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…