Sizin yaşlarınızdayken ben de sizin gibiydim. Ölmek istiyordum. Defalarca intihara karar verdim, planladım, tarih belirledim. Bir şekilde vazgeçtim. Şu an da dünyanın en mutlu insanı değilim, hala depresifim ama en azından ölmek istemiyorum. İyi ki ölmemişim diyorum açıkçası, bence siz de ölmeyin. Çok detay vermediğiniz için durumunuzu bilmiyorum ama benimki çok ağırdı. Odamdan çıkmadan yaşıyordum neredeyse, evdekileri bile görmüyordum. Okula gitmiyordum, sabaha kadar bilgisayar oyunu oynuyordum. Sonra bir gün bir karar verdim, başka bir şehirde okula başlayıp kendime yeni bir hayat kurdum. Beni hayata döndüren o oldu sanırım. Siz de imkanlarınız dahilinde hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Şu an için önerim kendinizi oyalayabildiğiniz kadar oyalamanız. Canınız ne istiyorsa onu yapın, kendinizi hiçbir şeye zorlamayın. Ailenizi de gerçekten istemiyorsanız vakti gelince hayatınızdan çıkarırsınız. İnanın hayat sandığınız kadar zor değil her şey bir şekilde halloluyor insan yeter ki istesin.