Merhaba herkese öncelikle şunu belirtmek istiyorum en son çare olarak buraya bu konuyu açmak istiyorum . 20 yaşındayım ve bu yaşıma kadar istediğim hiçbir şey olmasi ve hiçbir zaman çok fazla şey istemedim ama 2 3 tane şeyi çok fazla istedim ama hiçbir zaman olmadi belki hakkımda hagirlisi buymuş diyordum ama son 1 haftadır hep sorgulamaya basladim. Hicbir şeyden zevk almıyorum hep evde oturup müzik dinlemek istiyorum tüm sosyal medya hesaplarımi kapattım çok yalnız hissediyorum kendimi , bugun ölsem kimsenin umrunda olmayacak gibi hissediyorum. Annem babam ablam kardeşlerim olsa bile hicbirine birşey anlatamıyorum her şeyi içime atıyorum. Artık hiçbir şeye sabrım tahammulum yok bir an önce üniversiteyi bitirip başımı cekip gitmek istiyorum , bir daha ailemin yanına gelmek istemiyorum çünkü ailem dediğim kişilerin bile her şeyi cikarlarina göre davrandığını anladım . Ahiret inancım olmasa şuan hiç düşünmeden ailemin nasil insanlar olduğunu yüzlerine söyleyip hayatıma son verirdim
belki şuan bu yazdıklarımı saçma bulacak insanlar olacak , o senin ailen en kotu nasıl olabilirler ki diyeceksiniz ama anne baba dogurmakla olmuyor ...