Artık dayanamıyorum

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
863
375
323
Bipolar bozukluk(manik depresif) bozukluk hastasıyım ve beynime sürekli geçmişte yaşadığım insanların ötekileştirmeleri,dışlamaları,hayatıma giren insanların konuşmaları beynimi tırmalıyor.Beynimden görüntüler hızlıca geçiyor ve ben artık dayanamıyorum keşke içinekapanık bir insan olsaydım gönül işlerine takılmasaydım ya da arkadaş ortamına hiç dahil olmasaydım ve bu hastalık yüzünden kaçırdığım fırsatlar... mutlu insanları görünce içimin cız etmesi...hayattan soyutlanmam bir gülüp bir ağlamam dengesizliklerim... benden başarısız olan insanların beni geçmesi... çok mu zayıf karekterliyim o kadar sıkıntı çektimki benim gibi psikolojik rahatsızlığı olan insanlarla arkadaşlık kurmak istiyorum çünkü beni normal insanlar anlamıyor ne yaşadığımı, ne hissettiğimi,ataklarımı bilmiyor.Anneme eve mutlu insan getirme dedim güldü.. ailem bile beni anlamakta zorluk çekiyor.Okula bu hastalık yüzünden ara vermem, 2 sene üst üste atak gelmesi geçen senenin 3 ay bu senekinin 5 aydan fazla sürmesi(yılbaşında manik atak)geçirdim bunun yüzünden atanacakken atanamamak lütfen bu hastalığa sahip olanlar ya da bu hastalıkla yakından alakası olanlar bana yardım etsin kimse anlamıyor yaşamayan anlayamıyor konuştuğum tek bir insan bile kalmadı... hastalığımı anlarlar diye kimseyle konuşamıyorum...ve hastalığımı öğrenenler benden ışık hızıyla uzaklaşıyor paspas gibi üzerimden geçilmesinden,ezilmekten artık bıktım ölümü düşünüyorum sürekli ölmenin mümkün olmayacağıını bile bile ölmeyi düşünüyorum.

Doktor %40 rapor verirse ekpss ile atanabilirsiniz. Geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun. Acaba bir kliniğe mi yatsanız? Ruh haliniz doktorla düzelecek gibi gelmedi bana.

Doktor %40 rapor verirse ekpss ile atanabilirsiniz. Geçmiş olsun.
rapor alacağım muhtemelen verirler. Ekpss ve kpss ikisine de girebilme şansım var. Zaten bölümüm ataması zor bir bölüm değil sağlıklı olmadığım dönem az bir çalışmayla 3 puanla kaçırdım. Atanınca iyileşir miyim sizce?

çok geçmiş olsun. Acaba bir kliniğe mi yatsanız? Ruh haliniz doktorla düzelecek gibi gelmedi bana.
Mart ve nisan aylarında 3 hafta yattım tam bir manik atak geçirdim.Doktora bile çok kırıcı konuştum. Sesim kısıldı ona buna bağırmaktan. Doktor manik atak sonrası depresyon oluyor bu hastalığın doğası bu dedi sık sık doktora gidiyorum zangır zangır ağlıyorum evde bakalım sonum ne olacak acayip bir şekilde geçmiş ve gelecek takıntısı var anı yaşayamıyorum

Bipolar öyle hemen geçen bir hastalık değil ben de tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum. Geçer mi bilemem ama atanınca yeni bir çevre edinirsiniz geçmiş olsun

Of çok yorucu bir şeymiş. Ama sizden daha kötü vakalar kesinlikle vardır. Tedavi olmaya devam edin lütfen ve kendinizi telkin etmenin bir yolunu bulun lütfen...

sizin teşhisiniz ney? ilaçlardan dolayı halsizlik ve iştah açma durumu oluyor mu?
Aylardır gidiyorum 2 ayrı doktora gittim 1.Doktor bipolar dedi 3 ay ona tedavi oldum dr ülke dışına çıkmış 2.doktor major depresyon dedi. 3-5 dakikalık dinlemeye karar veriyorlar bir de üniversite hastanesine gitmeyi dusunuyorum

Yogaya mı başlasan?
Meditasyon iyi gelebilir araştır
Benim bir yakınım bu hastalığı çekiyor
Çok zor
Biraz kendini yatıştıramıyor musun
Büyütme olayları bu kadar
Sana büyükmüş gibi görünen şeyler aslında büyük değil

Bazen pozitif oluyorum tamamen beyinle ilgili çok zıt karekterler yaşıyorum

Bende ölmeyi düşünüyorum depresyon dönemindeyim ve senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyorum bipolar bozukluk hastasiyim ilac kullaniyor musun sen?

Ya ani duygu gelgitleri bendede oluyor, acaba bendede bipolar olabilir mi? Normal degil mi bu durum? Sonradan olusabilen bir hastalik mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…