- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Oluşabilir diye biliyorum. Bu ani duygu dalgalanması denen şey bir dönem aşırı aşırı mutlu, cinsel açlık yasayan ama aniden sinirlenebilen de. Bir dönem aşırı negatif ölümü düşünen, intihari bile dusunebilen, yasaklardan zevk alan kişilik oluyor. Öyle 1 saat önce güldüm şimdi üzüldüm degil yani sizinki nasıl oluyorYa ani duygu gelgitleri bendede oluyor, acaba bendede bipolar olabilir mi? Normal degil mi bu durum? Sonradan olusabilen bir hastalik mi bu?
Bende ölmeyi düşünüyorum depresyon dönemindeyim ve senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyorum bipolar bozukluk hastasiyim ilac kullaniyor musun sen?
Ilaç kullanmıyorum ilaç iyi gelir mi ondan da şüpheliyimÖlüm düşüncesine yoğunlaşmaya başladıysanız, doktora bir görünün takibe girin, ilaçlarınızı da aksatmayın. Öyle kafanıza göre bırakacağınız şeyler değil o ilaçlar, oldukça ağır; doktor gözetiminde olun.
Valla birden alakasiz birseyde patlayip aglayabiliyorum, sonra gerci toparlanmiyo tum gun agliyorum uzgun oluyorum. Ertesi gun devam etmem gerektigi icin gule oynaya devam ediyorum gibi..Oluşabilir diye biliyorum. Bu ani duygu dalgalanması denen şey bir dönem aşırı aşırı mutlu, cinsel açlık yasayan ama aniden sinirlenebilen de. Bir dönem aşırı negatif ölümü düşünen, intihari bile dusunebilen, yasaklardan zevk alan kişilik oluyor. Öyle 1 saat önce güldüm şimdi üzüldüm degil yani sizinki nasıl oluyor
Ilaç kullanmıyorum ilaç iyi gelir mi ondan da şüpheliyim
İntiharı düşünmeyi bu kadar kolay olmuştur illaki olmuştur demeniz tuhaf degil mi?Valla birden alakasiz birseyde patlayip aglayabiliyorum, sonra gerci toparlanmiyo tum gun agliyorum uzgun oluyorum. Ertesi gun devam etmem gerektigi icin gule oynaya devam ediyorum gibi..
Intihari dusundugum zamanlar olmustur illaki ama reale gecirecek kadar degil sukur. Heleki cocuklarim olduktan sonra aklimdan gecmiyor.
Cinsel istegim var, libido konusunda skntim yok.
Ama su var.. bazen herseyi arkamda birakip bi sure gitme istegim oluyor. Nasil desem.. cocuklarimi cok seviyorumonlar icin gidemiyorum daha kucukler cunku.. acaba depresyondamiyim diyede dusunuyorum bazen
21 yaşındayım 5 aydır depresyon dönemindeyim ve dışarı çıkmıyorum konuşulanlara kısa cevaplar veriyorum gülemiyorum mutsuzum iştahım yok, mani döneminde çok taşkın bi dönem geçirdim psikiyatriye de mani döneminde gittim ama ilaçları kullanmadım şimdi yüz yüze konuşamıyorum doğru düzgün kafayı yicem az kaldıGelir. İlaç şarttır, hele mani döneminde sigorta iğnelerin olmasa, yatağa bağlarlar, kendinle birlikte kafanı her yerinden yer yer durursun, kolun bacağın kırılsa kopsa hissetmezsin kafanın içindeki acıdan, milyon kere ölürsün kendine gelene kadar. İlaçsız olur mu hiç? :)
Konu sahibi, kaç yaşındasın?
Buraya bi konu bırakıyorum, biraz incele; yalnız değilsin:
Çağımızın hastalığı, Bipolar manik depresif
Öneçelikle Allah şifa versin! Kesinlille teşhisi sorgulamiyorum ama nedense ilk okuduğumda çocuk uyuşturucumu kullaniyor düşündüm. Maalesef heryerde herzaman ve birsürü uyucturucu türedi. Daha belki bizi bilmediğimiz hangi cinsler vardir. Bunlarda ani ruh deyişikler yapar ,hatta bazilari tamamen...www.kadinlarkulubu.com
İçgörün üzerine çalış, içine sinen bir doktor bul, aşılamaz-kontrol edilemez bir şey değil.
Ne kadar ağır yaşıyorsun bilmiyorum ama, en ağır yaşayanlardan biri-yim/ydim. Ümitsizliğe kapılma, milleti de sallama.
Olmustur demem sundan, ergenlik zor gecti benim:)) o sira dusunmusumdur sonrasinda hani olsemde kurtulsam dersin ya bazi olaylar karsisinda.. oyle olmustur.. ama ciddi ciddi dusunmedim sanirim, niyetim olsaydi yapardim zaten.. eninde sonunda olecegiz bari oteki dunyamizi ebed-i olarak yakmayalim. Allah tabii caresiz dertler vermesin kimseye.İntiharı düşünmeyi bu kadar kolay olmuştur illaki olmuştur demeniz tuhaf degil mi?
Banada depresyon gibi geldi bipolardan ziyade bence doktora gorunmelisiniz. Gitme ve ölüm dusuncesi tehlikeli sular. Geçmiş olsun doktoru aksatmayin
İnşallah yardımcı olur. Gidipte hiç iyi olmadım diyeni görmedim. Ayni kalsada kötüye gitmez önlem olur. Rica ederim. Acil sifalar.Olmustur demem sundan, ergenlik zor gecti benim:)) o sira dusunmusumdur sonrasinda hani olsemde kurtulsam dersin ya bazi olaylar karsisinda.. oyle olmustur.. ama ciddi ciddi dusunmedim sanirim, niyetim olsaydi yapardim zaten.. eninde sonunda olecegiz bari oteki dunyamizi ebed-i olarak yakmayalim. Allah tabii caresiz dertler vermesin kimseye.
Psikologa gitmeyi dusunuyordum uzun suredir emin oldum simdi...beni rahatlatir umarim buraz olsun. Tesekkur ederim
21 yaşındayım 5 aydır depresyon dönemindeyim ve dışarı çıkmıyorum konuşulanlara kısa cevaplar veriyorum gülemiyorum mutsuzum iştahım yok, mani döneminde çok taşkın bi dönem geçirdim psikiyatriye de mani döneminde gittim ama ilaçları kullanmadım şimdi yüz yüze konuşamıyorum doğru düzgün kafayı yicem az kaldı
Ilaç kullanmıyorum ilaç iyi gelir mi ondan da şüpheliyim
Doktor koydu teşhisiHerhangi bir teşhisiniz var mı?Bipolar bozukluk öyle basite alınacak hastalık değil.İlaçlarla kontrol altına alınabilir.
Evet ben çok hor görüldüm malesef..3nity bakin bu hislerin yüzde 70 80 nedeni dışlanmışlık .
Her gün bu hastalarla konuşuyorum . Duyar yaptığım şey gerçekten çok önemli.
doktorun ilaç vermedi mi bu ciddi bi hastalık ilaç kullanılması lazımDoktor koydu teşhisi
Verdi de ben kullanmadım yarın gidicem doktora ilaca başlicamdoktorun ilaç vermedi mi bu ciddi bi hastalık ilaç kullanılması lazım
bencede iyi bi doktor bul tecrübesiz birine gitmeVerdi de ben kullanmadım yarın gidicem doktora ilaca başlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?