Öyle bişey yapmıyorum yazmıyorum asla
Evet olur tabii kiii lütfen biraz daha yalvar ve totosunu kaldır.
Ben herşeyi anlıyorum ama kalbime söz geçmiyor bazen
Yani benim yaşadıklarımı başkası yaşasa suan umrunda olmazdı mı ?Her şeyi anladığınızdan emin değilim. Kalbini kontrol, edemeyen söz geçirmeyen biri bana göre ya olayları anlamıyordur yada umurunda değildir. Bu yüzden anlayıp uygulamamak önemsiz.
Sizin yasadiklarinizi baskasi yasiyor olsa fakir sevindiriyor olurdu.Yani benim yaşadıklarımı başkası yaşasa suan umrunda olmazdı mı ?
Nasıl yani seviyor olsa da üzülmezmiydiSizin yasadiklarinizi baskasi yasiyor olsa fakir sevindiriyor olurdu.
Yani benim yaşadıklarımı başkası yaşasa suan umrunda olmazdı mı ?
Yok valla sizin yerinizde olsam boşanmayı ben isterdim. Kimse bana hakaret edemez, kimsenin öfkelenince stres topu olamam.Yani benim yaşadıklarımı başkası yaşasa suan umrunda olmazdı mı ?
Sevmezdim.Nasıl yani seviyor olsa da üzülmezmiydi
Helal olsun bende öyle olsam keşke önceki ilişkilerimde öyleydim ama evlenince öyle olmadı gurursuz oldum resmenSevmezdim.
Artık sevmezdim.
Sevgi sonsuza kadar ancak evlada sürebilir. Eşim sevgilim benim onu sevmemi istiyorsa sevgisini gösterip bana düzgün davranmak zorunda.
Ben bana kötü davranan birini sevemem
Evet keşke bende öyle yapabilseydim o zaman değerim olurduYorumundan ne anladınız bilmiyorum ama yaşadıklarınızı başkası yaşasa eşinize çoktan tekmeyi basmış olurdu bunu diyorum.
Ona sorsan hep beni kötüler onu ben o duruma getirmişim ondan öyle olmuş beni hep böyle suçlu gibi hissettirdiYok valla sizin yerinizde olsam boşanmayı ben isterdim. Kimse bana hakaret edemez, kimsenin öfkelenince stres topu olamam.
Bana böyle davranan bir adam için de böyle ağlayıp zırlamam
Yahu siddet gosteren, hakaretler kufurler eden kocasından kim kurtulsa sevinir. Millet senelerce kurtulmaya çalışıyor, adamlar tehdit ediyor, peslerini birakmiyor hatta öldürüyor. Siz boyle bir adamdan sorunsuzca kurtuluyorsunuz ama karalar bagliyorsunuz.Nasıl yani seviyor olsa da üzülmezmiydi
Tıp bilimi bile çare olamadıysa iflah olmaz bir kocasısınız üzgünüm.Alıyoru.m Psikatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum
Ya şddet derken sürekli olmadı ki karşılıklı kavga ettik öyle oldu. Onun dışında hep küfğrler hakaretler oldu vuruş kırış olmadı diyorum küfür etmeler aşagalamalar olduYahu siddet gosteren, hakaretler kufurler eden kocasından kim kurtulsa sevinir. Millet senelerce kurtulmaya çalışıyor, adamlar tehdit ediyor, peslerini birakmiyor hatta öldürüyor. Siz boyle bir adamdan sorunsuzca kurtuluyorsunuz ama karalar bagliyorsunuz.
Sizin yerinizde kim olsa üzülmeyi birakin adak adiyor olurdu cok sukur basima bela olmadan evladimla kurtuldum bu adamdan diye.
Gercekten akil almaz bir dusunce yapiniz var ya. Dayak yemeye bu kadar merakli kimseyi gormemistim.
Evet bunu nasıl yapcam peki nasıl bırakıcamSiz şu an o kişiyle olan iyi günlerin yasını tutuyorsunuz evli kalmaya devam etseydiniz de iyi günler geri gelmeyecekti. İnsanların ilk versiyonlarını özlemeyi bıraktığımız anda ayrılık yasını atlatmış oluyoruz.
Ha tamam her zaman siddet gostermediyse sorun yok canim olur o kadar... mi demeliyim simdi?Ya şddet derken sürekli olmadı ki karşılıklı kavga ettik öyle oldu. Onun dışında hep küfğrler hakaretler oldu vuruş kırış olmadı diyorum küfür etmeler aşagalamalar oldu
Zamana bırakacaksınız başka ilacı yokEvet bunu nasıl yapcam peki nasıl bırakıcam
Ya söylüyorum normalleştirmiyorum öyle olduğunu söylüyorum yazın lütfen bana iyi geliyorHa tamam her zaman siddet gostermediyse sorun yok canim olur o kadar... mi demeliyim simdi?
Siddeti nadiren göstermiş ama hep kufur etmis kiyamam poncik. Ideal koca
Yok gercekten siz benim asiri sinirimi bozuyorsunuz. Bu kadarina tahammul edemiyorum ben artik size bir sey yazamayacagim gercekten. Cok affedersiniz ama ne haliniz varsa gorun.
Soyadımı değiştirmedim hala onun soyadı sosyal medyada da boşanmayı beklemeliyim dini? Tüm fotolar silindi takip bırakıldı sadece soy ad kaldıZamana bırakacaksınız başka ilacı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?