Artık dayanamıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğru söylüyorsun neler yaşadım hala yaşıyorum hiç mi vicdanı yok onun nasıl nefes alıyor üzülmüyor mu hiç o benim kurduğum evde düzen de nasıl yaşıyor
Size şiddet uygulamış "adamdan " hangi vicdan sızlamasını bekliyorsunuz? Çokta umrundaydı sizin kurduğunuz ev. Bunları kabul edin, hayal dünyasından çıkın artık.

Size şiddet uygulamış "adamdan " hangi vicdan sızlamasını bekliyorsunuz? Çokta umrundaydı sizin kurduğunuz ev. Bunları kabul edin, hayal dünyasından çıkın artık

Size şiddet uygulamış "adamdan " hangi vicdan sızlamasını bekliyorsunuz? Çokta umrundaydı sizin kurduğunuz ev. Bunları kabul edin, hayal dünyasından çıkın artık.
bi ufak tartışma yaşadık konuşarak sonra baya alevlendi sonra itip kakma oldu küfğrler edildi hakaretler edildi bi kaç kere bu olay yaşandı sonra o düzeltmeye hiç çalışmadı hep ben çalıştım düzelttim huzurumuz kaçmasın diye hep onun tavırları öyleydi en ufak şeyde bagırıp çağırmalar öfke patlaması ben hep idare ediyordum

İşte bunları hatırlayıp kendinizi kurtulmuş saymanız lazım. Kızınız şimdi küçük büyüdükçe şahit olacağız şeylerde bunlardı.
Siz evliliğe de çok yanlış yerden tutunmuşsunuz. Huzur kaçmasın diye itilip, kakılmayı, küfürleri yutmak kimseye bir şey kazandırmaz. Eşiniz gibi istediği anda bırakacağı biri olursunuz sadece. Siz kendinizi değersiz görüşmüşsünüz, elinizden değer bekliyorsunuz ama boşa.

Evet ama hep düzelir dedim öfke problemi var dedim anlık sinirle herkes birbirine bişeler söylüyor dedim hep böyle düşündüm ama bırakacağı aklıma gelmezdi bu saatten sonra pişman olur mu o mahkemede değişir mi sence 2 aydır görüşmüyoruz kaç kere mesaj attım ilk zamanlar hepsine olumsuz cevaplar verdi istemiyorum taciz etme dedi

Sinirlenince herkes birbirine küfür etmiyor, itip kakmıyor. Nerden uyduruyorsun bunları? 13 yıllık evliyim eşim bir kere küfürlü konuşmamıştır bana, fiziksel bir şey zaten olamaz.
Hala döner mi diyorsun, o kadar şey yazdım oysaki.
Allah akıl fikir versin. Daha yazmama gerek yok, havaya gidiyor nasıl olsa.

(( kötü bi durumdayım ne yapacağımı düşünceğimi şaşırdım yardımcı olsanız ne olcak ki

(( kötü bi durumdayım ne yapacağımı düşünceğimi şaşırdım yardımcı olsanız ne olcak ki
Senin kendine saygın yok ama biz sana saygı duyuyoruz. Küfür, hakaret eden hırpalayan el hareketi çeken biri çocuğuna neler yapmaz. Hem kendin hem de çocuğun için uzak dur. Kimse burada sana şöyle yapsan pişman olur diye tavsiye vermez. Vazgeçmek istemiyorsan buradan bu konuda bir destek alamazsın

Nasil yardımcı olalim, kocanizi kulagindan tutup size mi getirelim?

Sayfalarca yazdı herkes, sizin tek yaptiginiz temcit pilavi gibi pisman olur mi doner mi deyip durmak.
Kim size nasil yardımcı olsun?

Vazgeçmek istiyorum zaten ne yazıyorum ne arıyorum sizden destek almaya çalışıyorum keşke şimdi şuan unutsam hayatıma devam edebilsem ama aklım hep geçmişte onda

Ne yazılsa kocam döner mi diyorsun cevap olarak. Adamı tutup kolundan sana getiremeyeceğimize göre, yardım edilecek bir şey kalmıyor.
Öyle demiyorum sadece fikir almaya çalışıyorum oluyor mu öyle şeyler düzelirmi yoksa imkansız mı diye ilk defa böyle bişey yaşıyorum cıkmazdayım

Nasil yardımcı olalim, kocanizi kulagindan tutup size mi getirelim?

Sayfalarca yazdı herkes, sizin tek yaptiginiz temcit pilavi gibi pisman olur mi doner mi deyip durmak.
Kim size nasil yardımcı olsun?
Öyle bişey demiyorum fikir alıyorum olur mu öyle bişey diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum ilk defa böyle kötüyüm çaresizim

Öyle demiyorum sadece fikir almaya çalışıyorum oluyor mu öyle şeyler düzelirmi yoksa imkansız mı diye ilk defa böyle bişey yaşıyorum cıkmazdayım
Ben boşandığı için hayatı biten kimse görmedim etrafımda. Herkes bir yerinden devam ediyor hayatına. Ama sen bu kafayla normal hayatına geçme sürecini muhtemelen uzun yaşayacaksın. Aslında küçücük çocuğun var onunla gerçekten ilgilensen bile kafan dağılır gün içinde. Bu kadar boşlukta kalıp kocam da kocam diye ağlayamazsın. Meşguliyetsizlikte bu ruh halini besliyor.

Sende bir gram onur, gurur yok. Daha once duydun mu bu kavramlari ondan bile supheliyim. El kadar bebegini birakip o itin pesine dusmussun s*kimi altindan bu adamin hayirdir? Adam seni dovmus, sana kufretmis hala ama anilar diyorsun oyle anilarin icine sicayim demen gerekirken. Umarim o cocugu senden devlet alir bir sekilde rezil bir insan ve rezil bir annesin cunku insan utanir anlatmaya 1 yasindaymis bebegin ya 1

Ben çocuğuma en iyi şekilde bakcam ona yansıtmıyorum evdekilere yansıtmıyorum.. ama doğru söylüyorsun öyle adama tükürülür onca şey yaştı ama duygusal olarak düşününce mahvoluyorum

bu saatten sonra pişman olur mu o mahkemede değişir mi sence 2 aydır görüşmüyoruz kaç kere mesaj attım ilk zamanlar hepsine olumsuz cevaplar verdi istemiyorum taciz etme dedi

Evet olur tabii kiii lütfen biraz daha yalvar ve totosunu kaldır.

Allah akıl fikir versin!
O kadar şey yazıldı söyledi fakat sizin hiç bir şey anladığınız yok. Hala 'pişman olur mu, mahkemede değişir mi' diye biliyorsunuz. Kendinize sayınız yok, ona karşı bir duruşunuz yok, her türlü hareketi kabul ediyorsunuz, haksızlık karşısında nasıl durmanız gerektiğini bilmiyor yada tepki vermiyorsunuz böyle birine neden dönsün ki. Başta size üzülmüştüm ama şimdi maalesef fikrim değişti

Ben herşeyi anlıyorum ama kalbime söz geçmiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…