- 21 Nisan 2021
- 648
- 1.888
- 63
Diyeceğiniz eski eşinize şu; bende boşanmak istiyorum ama benim ve çocuğumun tüm haklarını alıp boşanmak istiyorum. Tüm gayem budur diyeceksiniz. Bunu demek uğraşmak mı oluyor? İyi ki benim sürecimi siz çekmiyorsunuz. Bir laf söylemek bu kadar zor olmamalı.Ya o pislikle nasıl ugraşcam sonra ben? Boşanmamak için yaptın dicek bana bahane yaptığımı düşüncek en iyisi kurtulim ben ondan
Şaka gibi ya. Cocugu yapan adamdan çocuğun hakki olan parayi istemiyor ama koca koca insanlara hem kendine hem cocuga baktiracak. Cunku aman kocadan para istemesin.
Bir öyle bir böyle. Kaç konudur bir kadının pisliğe olan bitmez tükenmez aşkını dinliyoruz. Bence bir noktadan sonrası tamamen dikkat çekme çabası.Ya o pislikle nasıl ugraşcam sonra ben? Boşanmamak için yaptın dicek bana bahane yaptığımı düşüncek en iyisi kurtulim ben ondan
sanki nafaka çok mu veriliyor aylık 5 10 bin vermese de olur yani ama güveniyordum çocuğuna verir diye
Yok ya pislik laflari falan hikaye. Biz doven soven adamin pislik olduğunu soyluyoruz diye nasil uğraşacagim diyor. Nasil uğraşacagim diyen, pislik diyen kadin kapida paspas olmaz. Tek derdi protokole itiraz edip adami kizdirmamak.Bir öyle bir böyle. Kaç konudur bir kadının pisliğe olan bitmez tükenmez aşkını dinliyoruz. Bence bir noktadan sonrası tamamen dikkat çekme çabası.
Ya sevsin kocasını insanlar ama bu kadar da değil. Çocuk bir yana dünya bir yana.Daha çok çocuğuna sabır versin. Bu koca aşkı olan tipler de koca sevdası bitmez çünkü. Yenisini bulur gözü hiç görmez.
Kocacı kadın en beteri
Adam dovmus sovmus, cocuk yapmis, bir de ustune kadini bosayip bes kurus vermiyor. Ruya gibi bir hayat yasiyor adam kendisi icin.Geri dönsün ona yeter.
Bir de dönerse ağzını da açmaz. Aldatmış mı susar, vurmuş mu öbür yanağını döner yeter ki aman koca kaçmasın.
Adam da bunu biliyor zaten biraz daha burnunu sürger döner. Böyle kadını şu zamanda bulmak zor çünkü kafa 1500ler
Aynı fikirdeyim. "Ben çok iyi huyluyum aslında, bak gözüm de tok"Yok ya pislik laflari falan hikaye. Biz doven soven adamin pislik olduğunu soyluyoruz diye nasil uğraşacagim diyor. Nasil uğraşacagim diyen, pislik diyen kadin kapida paspas olmaz. Tek derdi protokole itiraz edip adami kizdirmamak.
Çocuk olmasa bile böyle sevgi olamaz ya.Ya sevsin kocasını insanlar ama bu kadar da değil. Çocuk bir yana dünya bir yana.
Sen var ya o kadar dusuncesiz birisin ki çocuğun zerre umurunda değil. İnsan gibi bir avukat tutmadın adamın getirdiğini imzaladin aman bana döner belki sinirlendirmeyeyim dedin. Nafaka almayarak çok iyi bir sey yaptığını sanıyorsun ama o çocuğa kötülük ediyorsun Allah akıl fikir versin sana hala seviyorum da bilmem ne de. Adam kafana çok mu vurdu nedir bu suursuzluk yaAdam hazırlamış gelmiş ne yapiyim ben imzaladım hemen
İçinde yaşarsın ne olursa olsun. O kalbine taş basar yine de dönmez insan bu kadar şeyden sonra. Ergen de değil ki koca kadın.Çocuk olmasa bile böyle sevgi olamaz ya.
Hiç bir insan insanın kendi oburundan gururundan daha önde olamaz. Olmamalı.
Adamın yaptığı onca muameleye rağmen hala seviyorum diyorsa o insanda ne akıl vardır ne onur ne gurur.
Bu kadar da olmaz.
Hiç bir sevgi kendime olan saygımdan daha önde olamaz
Sevgili hemcinsim,Avukatım yok avukat mı tutmam gerek anlaşmalı diye gerek yok dediler
Ya o pislikle nasıl ugraşcam sonra ben? Boşanmamak için yaptın dicek bana bahane yaptığımı düşüncek en iyisi kurtulim ben ondan
Yok hiç bişey almadım düğündeki altınları o almıştı zaten hep onun tarafı taktı diye o yüzden bişey kalmamıştıSevgili hemcinsim,
Artık lütfen lütfen lütfen " eski eşinizin hiçbir dediğine itimat etmeyin." Tabi ki o az dediğiniz 120 Bin TL'yi vermemek için avukata gerek yok diyecek. Kendi eminim en dişli avukatı tutmuştur.
Hakkınızı aramayın kimse gözünüzü açmasın diye avukata gerek yok demiş.
Protokolde kızının nafakası bile yok. Bu adamın (!) Mı sözüne güvendiniz? Evlilikte alınmış mal mülk var mı? Varsa yarısı sizin. Düğünde size özgü takılan altınlar sizin. Aldınız mı bunları?
Siz işinizi garantiye alın. Kimsenin sadece vicdanına güvenmeyin. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Zaten verecektim vs derse de, dünyanın binbir türlü hali var, kızımın ihtiyaçları için nafaka olacak deyin.Çocuğuna bakacağını dusundugum için ama ben iletişime geçmiyorum. Geliyor alıyor annemden çocuğu alışveriş yapıyor getiriyor vs bu süreçte
İstediğim her zmaan dava açabiliyormuşum boşandıktan sonra çocuğum için nafaka için her zmaan açabiliyormusum davaSiz işinizi garantiye alın. Kimsenin sadece vicdanına güvenmeyin. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Zaten verecektim vs derse de, dünyanın binbir türlü hali var, kızımın ihtiyaçları için nafaka olacak deyin.
Takıları sonradan talep edebiliyorsunuz. Bunu kimse söylemedi mi? Hangi tarafın taktığı önemli değil. Düğünde takılan kadına özgü tüm takılar sizindir, isterse eş tarafı takmış olsun, fark etmez. Düğün videosu, fotoğraflar varsa ziynet davası açabilirsiniz. Tabi ki ziynet davası açmadınız. Bu konuda şok üstüne şok yaşıyorum..Yok hiç bişey almadım düğündeki altınları o almıştı zaten hep onun tarafı taktı diye o yüzden bişey kalmamıştı
Sizin başka kardeşiniz var mı?Yok hiç bişey almadım düğündeki altınları o almıştı zaten hep onun tarafı taktı diye o yüzden bişey kalmamıştı
İstediğim her zmaan dava açabiliyormuşum boşandıktan sonra çocuğum için nafaka için her zmaan açabiliyormusum dava
Sonradan dava açabileceğinizi hiç sanmıyorum.İstediğim her zmaan dava açabiliyormuşum boşandıktan sonra çocuğum için nafaka için her zmaan açabiliyormusum dava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?