Artık dayanamıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya o pislikle nasıl ugraşcam sonra ben? Boşanmamak için yaptın dicek bana bahane yaptığımı düşüncek en iyisi kurtulim ben ondan
Diyeceğiniz eski eşinize şu; bende boşanmak istiyorum ama benim ve çocuğumun tüm haklarını alıp boşanmak istiyorum. Tüm gayem budur diyeceksiniz. Bunu demek uğraşmak mı oluyor? İyi ki benim sürecimi siz çekmiyorsunuz. Bir laf söylemek bu kadar zor olmamalı.

Şaka gibi ya. Cocugu yapan adamdan çocuğun hakki olan parayi istemiyor ama koca koca insanlara hem kendine hem cocuga baktiracak. Cunku aman kocadan para istemesin.
Ya o pislikle nasıl ugraşcam sonra ben? Boşanmamak için yaptın dicek bana bahane yaptığımı düşüncek en iyisi kurtulim ben ondan
Bir öyle bir böyle. Kaç konudur bir kadının pisliğe olan bitmez tükenmez aşkını dinliyoruz. Bence bir noktadan sonrası tamamen dikkat çekme çabası.

sanki nafaka çok mu veriliyor aylık 5 10 bin vermese de olur yani ama güveniyordum çocuğuna verir diye

Ona güvenerek evlenmistinizde gördüğünüz gibi yarı yolda bıraktı. Buda size ders olmamış ki hala güvenmeye devam ediyorsunuz. Adam tekrar evlenir çocuk yapar parayı diğer çocuklarına harcadığında aklınız başınıza gelir herhalde.

Bir öyle bir böyle. Kaç konudur bir kadının pisliğe olan bitmez tükenmez aşkını dinliyoruz. Bence bir noktadan sonrası tamamen dikkat çekme çabası.
Yok ya pislik laflari falan hikaye. Biz doven soven adamin pislik olduğunu soyluyoruz diye nasil uğraşacagim diyor. Nasil uğraşacagim diyen, pislik diyen kadin kapida paspas olmaz. Tek derdi protokole itiraz edip adami kizdirmamak.

Adam dovmus sovmus, cocuk yapmis, bir de ustune kadini bosayip bes kurus vermiyor. Ruya gibi bir hayat yasiyor adam kendisi icin.

Yok ya pislik laflari falan hikaye. Biz doven soven adamin pislik olduğunu soyluyoruz diye nasil uğraşacagim diyor. Nasil uğraşacagim diyen, pislik diyen kadin kapida paspas olmaz. Tek derdi protokole itiraz edip adami kizdirmamak.
Aynı fikirdeyim. "Ben çok iyi huyluyum aslında, bak gözüm de tok"

Ya sevsin kocasını insanlar ama bu kadar da değil. Çocuk bir yana dünya bir yana.
Çocuk olmasa bile böyle sevgi olamaz ya.
Hiç bir insan insanın kendi oburundan gururundan daha önde olamaz. Olmamalı.
Adamın yaptığı onca muameleye rağmen hala seviyorum diyorsa o insanda ne akıl vardır ne onur ne gurur.
Bu kadar da olmaz.
Hiç bir sevgi kendime olan saygımdan daha önde olamaz

Adam hazırlamış gelmiş ne yapiyim ben imzaladım hemen
Sen var ya o kadar dusuncesiz birisin ki çocuğun zerre umurunda değil. İnsan gibi bir avukat tutmadın adamın getirdiğini imzaladin aman bana döner belki sinirlendirmeyeyim dedin. Nafaka almayarak çok iyi bir sey yaptığını sanıyorsun ama o çocuğa kötülük ediyorsun Allah akıl fikir versin sana hala seviyorum da bilmem ne de. Adam kafana çok mu vurdu nedir bu suursuzluk ya

1 yaşında bebeyi anana bırakıp herif peşine koşan insandan ne beklenir ki. Hala annemle bakiyoruz ben kötüyüm diyorsun sende vicdan olsa o çocuğu düşünürsün ama yok

İçinde yaşarsın ne olursa olsun. O kalbine taş basar yine de dönmez insan bu kadar şeyden sonra. Ergen de değil ki koca kadın.

Avukatım yok avukat mı tutmam gerek anlaşmalı diye gerek yok dediler
Sevgili hemcinsim,
Artık lütfen lütfen lütfen " eski eşinizin hiçbir dediğine itimat etmeyin." Tabi ki o az dediğiniz 120 Bin TL'yi vermemek için avukata gerek yok diyecek. Kendi eminim en dişli avukatı tutmuştur.
Hakkınızı aramayın kimse gözünüzü açmasın diye avukata gerek yok demiş.

Protokolde kızının nafakası bile yok. Bu adamın (!) Mı sözüne güvendiniz? Evlilikte alınmış mal mülk var mı? Varsa yarısı sizin. Düğünde size özgü takılan altınlar sizin. Aldınız mı bunları?

Prla hanım, siz şaka mısınız? Akşam akşam verdiğiniz yanıtlar insanı çileden çıkarıyor. Daha dön dönmesi için yalvardıgınız adamın şimdide boşanmamak için bahane çıkarıyor denmesini mi gurur yaptınız? Allah aşkına gururlu kadını saçmalıkları bırakıp kendi ve kızının hakları içini direne kadın rolüne görseniz iyi olur yoksa siz zararlı çıkarsınız daha doğru kızınız çıkacak. Siz bu düşünce yapınız ile daha çok zararli çıkarsınızda bari çocuğu mağdur etmeyin.

Yok hiç bişey almadım düğündeki altınları o almıştı zaten hep onun tarafı taktı diye o yüzden bişey kalmamıştı

Çocuğuna bakacağını dusundugum için ama ben iletişime geçmiyorum. Geliyor alıyor annemden çocuğu alışveriş yapıyor getiriyor vs bu süreçte
Siz işinizi garantiye alın. Kimsenin sadece vicdanına güvenmeyin. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Zaten verecektim vs derse de, dünyanın binbir türlü hali var, kızımın ihtiyaçları için nafaka olacak deyin.

Siz işinizi garantiye alın. Kimsenin sadece vicdanına güvenmeyin. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Zaten verecektim vs derse de, dünyanın binbir türlü hali var, kızımın ihtiyaçları için nafaka olacak deyin.
İstediğim her zmaan dava açabiliyormuşum boşandıktan sonra çocuğum için nafaka için her zmaan açabiliyormusum dava

Eklentiler

• IMG_8743.webp
    48 KB · Görüntüleme: 8
Yok hiç bişey almadım düğündeki altınları o almıştı zaten hep onun tarafı taktı diye o yüzden bişey kalmamıştı
Takıları sonradan talep edebiliyorsunuz. Bunu kimse söylemedi mi? Hangi tarafın taktığı önemli değil. Düğünde takılan kadına özgü tüm takılar sizindir, isterse eş tarafı takmış olsun, fark etmez. Düğün videosu, fotoğraflar varsa ziynet davası açabilirsiniz. Tabi ki ziynet davası açmadınız. Bu konuda şok üstüne şok yaşıyorum..

Son düzenleme:
Sizin başka kardeşiniz var mı?
Ana babanız kaç yaşında?
Tahsiliniz nedir daha önce çalışma hayatınız oldu mu , 33 yaşındasınız hadi üç yıldır evli olun bu faydasızdan önce yapıyor nasıl yaşıyordunuz?

İstediğim her zmaan dava açabiliyormuşum boşandıktan sonra çocuğum için nafaka için her zmaan açabiliyormusum dava

Neden sonra açıyorsunuz ki davayı şimdi halledin gitsin. Ayrıca hiç kendi halkını savunan biri değilsiniz. Her şeyi boş veriyor yada erteleyorsunuz kısaca ezik hakaretler sergiliyorsunuz. Farkında değilsiniz ama eşiniz bu ezik tavırla yüzden terk ediyor sizi. Karşısında kapı gibi duran hakkını savunan, ettiği hakaretlere sesiz kalmayan birinde asla bosanmazdi. Gidip öyle birini bulup kölesi olacak ona göre.

Sonradan dava açabileceğinizi hiç sanmıyorum.
Neden her yapılana razı geldiniz? Sizi eski eşiniz ölümle mi tehdit etti? Veya ileride barışırız kızmasın diye mi hiçbir şey istemediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…