• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya onca hayal emek sevmişim öyle zamanlar geçmiş.. kolay mı değil ilkleri hep onunla yaşadım zor durumdayım
Tamam anlıyorum iyi anılar gelıyor aklınıza korkuyorsunuz başkasıyla evelenecek bu evlılıkte yaptığı hataları yapmayacak o mutlu olacak ben hep mutsuz kalacağım dıye düşünüyorsunuz ama o evlilikte de mutlu olunmaz.En kötüsünü dusunelım gerı dönerse siz eşiniz ve çocuğunuz mutsuz olacaksınız donmez boşanırsanız en kötü ihtimal siz mutsuz olacaksınız yanı her iki türlü de mutsuzsunuz dayak yıyıp mutsuz olmak mı dayak yemeden mutsuz olmak mı ki ikinci seçenekte mutlu olma şansınız da var

iyi tek erkek o gibi davran devam et.
Kendine saygın da yok. İlkti bilmem neydi diye devam edin böyle ezik ezik istemeyen adamın peşinde koşun.
Yok koşmuyorum sadece acımı yaşıyorum. Ona yazmıyorum ulaşmıyorum mahkeme günü de paşa paşa gidip boşancam o dönmüyor bana zaten pişman da olmuyor. O çoktan bekar hayatına döndü kabullendi.

Tamam anlıyorum iyi anılar gelıyor aklınıza korkuyorsunuz başkasıyla evelenecek bu evlılıkte yaptığı hataları yapmayacak o mutlu olacak ben hep mutsuz kalacağım dıye düşünüyorsunuz ama o evlilikte de mutlu olunmaz.En kötüsünü dusunelım gerı dönerse siz eşiniz ve çocuğunuz mutsuz olacaksınız donmez boşanırsanız en kötü ihtimal siz mutsuz olacaksınız yanı her iki türlü de mutsuzsunuz dayak yıyıp mutsuz olmak mı dayak yemeden mutsuz olmak mı ki ikinci seçenekte mutlu olma şansınız da var
Doğru ama insan yine düşünüyor belki bu 2 aylık ayrılık pişman eder Bidaha yapmaz diye ama zaten pişmanlık duymuyor ayrılığı o istedi kabullendi dava açtı yani o bekar hayatına döndü bile ben burda kendi kendimi yiyorum 16sında paşa paşa gidip boşanıp çoktan ordan

Amin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Acı çekmekten korkmayın. Acı çekmekten korktuğunuz için kötü birine katlanmak zorunda olmaktan korkun. Daha yaşınız çok genç. Tekrar isterseniz evlenirsiniz. Ülkemizde evlenmek isteyen kadın her yaşta evlenir. Önemli olan sizi hak edecek, kadrinizi kıymetinizi ömür boyu bilecek biriyle evlenmek. Önce kendinizi iyilestirin, zamanla çok güçlü olacaksınız. Kendinize zaman verin, yaralarınızı sarın, çocuğunuza tutunun, çocuğunuzla bir yaşam kurun. Düzeleceksiniz. Geçmeyen acı yok. Küllenmeyen duygu da yok. Zaman size iyi gelecek.
Bugün çocuğu görmek için annemi aradı alcam biraz anne dedi annemde tamam dedi geldi aldı çocuk çok ağlamış geri getirdi biraz üzülmüşnğdğr acaba dank etmişmidir birazda olsa

iyi tek erkek o gibi davran devam et.
Kendine saygın da yok. İlkti bilmem neydi diye devam edin böyle ezik ezik istemeyen adamın peşinde koşun.
Geri kalan tüm kadınlar 40.erkeğiyle evlendi çünkü. Okudukça bir kadının gururlu olmasının ne kadar önemli olduğunu tekrar ve tekrar anlıyorum.

Neden dalga geçiyorsun fikire ihtiyacım var anlamıyormsn
Verilen fikirleri çok dikkate alıyorsun çünkü.
Takılmış plak gibi hala ilk erkekimdi, erimdi, dövse de sövse de kocamdı ühühüh döner mi diyorsun.

Nasıl bir fikir istiyorsun. Hırpalıyor el hareketi çekiyor hakaret aşağılama sövme her şey var. Ne diyelim ne gibi bir fikir olsun. Saat başı döner mi yazıp duruyorsun. Çevrende kocandır elinde tut zihniyetinde birileri varsa onlara anlat da istediğin şekilde fikir versinler sana

Verilen fikirleri çok dikkate alıyorsun çünkü.
Takılmış plak gibi hala ilk erkekimdi, erimdi, dövse de sövse de kocamdı ühühüh döner mi diyorsun.
Öyle demiyorum ki zaten herşey çok kötü kendim yaşıyorum sizden de fikir alıyorum hepsini dikkate alıyorum

Nasıl bir fikir istiyorsun. Hırpalıyor el hareketi çekiyor hakaret aşağılama sövme her şey var. Ne diyelim ne gibi bir fikir olsun. Saat başı döner mi yazıp duruyorsun. Çevrende kocandır elinde tut zihniyetinde birileri varsa onlara anlat da istediğin şekilde fikir versinler sana
Öyle birileri yok herkes ayrılmamı destekliyor ve istiyor ailemde o şekilde çok mutlular bu durumdan hatta. Ama ben içim çok kötü

Back
X