Artık dayanamıyorum

the other

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
83
30
3
35
Sürekli tartışan birbirini eleştiren anne babam var çocukluğumdan beri..Günlerce odadan çıkmasam halimi soran olmaz..Artık kan bağının insanlıkla hiçbi alakası olmadığına eminim..27 yaşındayım üniversiteyi bitirdim ve kpss'ye o kadar emek vermeme rağmen alım çok az.puanımız 86 da kaldı en son..

Evlilik deseniz çekingenliğimden yaşadıklarımdan konuşabildiğim biri yok..Bu travmalarla kiminle mutlu olabilirim..yalnış bir kişiyle konuşup aynı babam gibi küfrettiğini anlayıp ayrıldım.bu süredede yıllarca belkide doğru kişilere hep hayır dedim görüşmeden..çok pişmanım şuan.

Baba dediğim kişi paraya aşırı düşkün erkek çocuklarına mal bırakma derdinde olan fakat kız çocuğundan dört dörtlük hizmet bekleyen bir insan..Annem desen hayatım boyunca şevkat göstermeyen bencil bir insan..
Tüm kardeşlerim aynı fikirde kopuk bir aileyiz.2 siyle konuşmuyorum yediğim dayaklardan dolayı.Hepsi evlendi ama bu evin sorunlarını aşamadılar halen aynı sorunları evliliklerinde yaşıyorlar malesef..çocuklarınada yansıtıyorlar.

Artık dayanamadığım nokta ise babam sinirlenince yada dışarda bişeye kızmışsa eve gelip bağırıp ağza alınmayacak küfrü ediyor..benim duyacağımı bile bile..yada aklı gidiyor o an..yazmaktan utanıyorum ama
yanında çalışan kişi önemli bi hata yapmış babamda sorunca kekelemiş cevap verememiş haliyle..babam bağırıp '' - konuşuyamıyor birde sanki ...i yalar gibi'' o kelime erkeklerin kullandığı pislik kelime!

Yok diyorum yanlış duymalıyım..daha önce bi iki kez daha yanımda benzer küfürler ediyor ardından hemen mahçup olup --eee akıl kalmışmı bende diyor! deli olmuşum zaten..Bigün anneme diyorki - sen ölsen mecbur evlenicem ya ne yapıcam bu yaşta..güya şakalaşıyorlar..annemde beni kastederek -kızın varya işte daha ne evleniceksin senin hizmetini görür diyor..Babam ise; - olurmuu o benim ihtiyacımı karşılayabilirmi...! diye geçiştiriyor...Susuyorum susuyorum...Hergün ölüyorum.
Başka bi yere gidip çalışmamada asla izin vermezler.Hayatımı mahvettim benden küçükler okursa bu yazıyı diyeceğim şudur; Asla ama asla baskı dolu ailelerinize kendinizi kurban etmeyin.Yanlış tercihler hayatınızı bitiriyor..Yapmayın.

olurmuu o benim ihtiyacımı karşılayabilirmi...!
bu cümleden sonrasını okumadım elim ayağım titredi...
bu nasıl bi zihniyet..
insan kızından bahsederken aklına gelen şey bu mu olur!
O evden kurtulun.
O evden en doğru şekilde hayatınızı daha kötü bir yola sokmayacak şekilde kurtulun...

Terbiyesiz yaaa terbyesiz o cümleyi Nasıl kullanabılıyo sok oldum resmen
İnş kurtulursun en yakın zamanda

Sözde kastettiği eve geldiğinde konuşup sohbet edebileceği yada ütü banyo yemek gibi ihtiyaçları söyler...ama biz zaten annem olmayınca bunların hepsini yaparız..Öyle bir kelimeki iki anlamıda barındırıyor..Ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyorsun..

Böyle bir aileden aklı başında biri olarak çıkmanız ne kadar da güzel.

Karamsar olmayın kardesleriniz o kafada evlilikleri de o şekilde, ama sizin evliliğiniz ve evlatlariniza tavriniz güzel olacak belli ki.

Dilerim bir an önce atanır kendi hayatınızı kurarsiniz , o evde sizin gibi biri duramaz cidden.

baba... anne... olmak bu kadar zor...

Sabrin sonu selamettir. Diyalog kurmayın eve geldiğinde takin kulakliginizi dersinizi calisin. Sans verin etrafinizdakilere boslukta gibi hissedip de kapilin demiyorum ama herkes boyle olacak diye bir sey yok ne istediginizi bilmeniz yeter.

Kaç konu sahibi
Kaç, kaç ,kaç, kaç,
Allah Muhammed anlatamam ,
Çok fena, okurken darlandım...
Ne yap et kaç ...
Kolejlere başvur , ücretliye başvur kaç !

Sabrin sonu selamettir. Diyalog kurmayın eve geldiğinde takin kulakliginizi dersinizi calisin. Sans verin etrafinizdakilere boslukta gibi hissedip de kapilin demiyorum ama herkes boyle olacak diye bir sey yok ne istediginizi bilmeniz yeter.
Diyaloğumuz yok zaten..mecburi konuşamalar dışında..Ona sadece acıyorum..Kendi hayatınıda mahvetmiş durumda..Tüm hayatından yaşadıklarından annemle zorla evlendirilişinden pişman..Sadece acıyorum.

Cnm gerekirse sil geç hepsini Nasıl bi zihniyet benim isteklerimi karşılayamaz Nasıl bir cümle bu iğrenç. Durma o evde bul bi iş kendine ve hayatını kur yazık sana

Bu nasıl bir zihniyet ! Bence ayrı eve çık evlilik konusunda da insanları tanımadan yargılama gerekirse ilk adımı sen at. Buluşup konuş niyetini belli et. Yoluna girer umarım ...

Bu nasıl bir baba ya. Konu kızı iken nasıl böyle bir cümle kurar gavat ya. Konu Sahibi gönlünüze göre birini bulup evlenir misiniz, ayrı eve mi çıkarsınız bilemem. Ama o evden çıkmak sizin için en hayırlısı gibi duruyor. Allah korusun ya. La havle

lütfen siz yinede gavat demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…