Artik Dayanamiyorum!

CeminZevcesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
69
15
8
32
Kizlar merhaba. Daha oncede uzun uzun ayrilik hikayemi yazmistim. Ayrilik sonrasi depresyona girdim resmen nerdeyse her hafta seans a gidiyordum. Eski sevgilim beni cok degersiz hissettirerek ayrildi, umursamadi bile beni... Bu psikoloji icinden nasil cikacagim nasil eski ben olacagim bilmiyorum..

Son düzenleme:
Tamam çok sevmişsin sevgine saygı duyuyorum ve seni çok iyi anlıyorum .
Ama olmuş bitmiş artık yoluna bak , kafanı kaldır etrafına bak ...
Yap yurt dışında masterını hayatını düzene koy .Kendini harab etmene deymez ...
İnan bana deymez ...
İnşallah bundan sonra daha mutlu olursun :KK37:

Tamam çok sevmişsin sevgine saygı duyuyorum ve seni çok iyi anlıyorum .
Ama olmuş bitmiş artık yoluna bak , kafanı kaldır etrafına bak ...
Yap yurt dışında masterını hayatını düzene koy .Kendini harab etmene deymez ...
İnan bana deymez ...
İnşallah bundan sonra daha mutlu olursun :KK37:
Olmus bitmis ama bir turlu kabullenemiyorum. Bana dedigi onca onur kirici sozler, hazmedemiyorum cok öfke duyuyorum ona karsi. Onu mutlu gordukce kahroluyorum. Aradan 8 ay gecti ama hala onu dusunuyorum. Suan calismiyorum da ugrasacagim hicbir sey yok olsa da ben zaten kendime aci cektirecek vakit bulurum.. Artik midem bulaniyor

Tamam çok haklısın sana hak veriyorum ama kendine eziyet etme , bi de şöyle düşün bu olanları ya o kişiyle evli olup yaşasaydın ...

Tamam çok haklısın sana hak veriyorum ama kendine eziyet etme , bi de şöyle düşün bu olanları ya o kişiyle evli olup yaşasaydın ...
Oylesi elbette daha kotu ama oyle bir insanin beni istememesi kendime olan ozguvenimi zedeliyor. Gorunus olarak ondan cok daha iyiyim ama adam istemiyor. Sen temiz kizsin evlilik hayallerin var cok normal ama ben seni oyalamak istemiyorum dedi. Sonrasi da hüsran zaten. Ne gurur kaldi bende ne de ozguven...

Back
X