• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum

Şuanda annenizi arayın güzel güzel konuşun gönlünü alın bi tanecik anneniz var.. kocanizda şahit olsun Allah aşkına yüz vermeyin aklı başına gelsin
annem hala evimde benim şuan aradım anne haklısın bunlara iyilik yaranmaz yapma bir daha bakmada çocuguna nasıl bakılıyomuş görsün dedim.her zaman arkandayım ama yeter artık sende benim evladımsın dedi.

eşimi arkadaşı dolandırdı 20 bin lira ödemedi bize kaldı kalanınada 10 binini yatırım diye bankaya koyduk hesapta kalanıda makina aldık kurutucu çamaşır bulaşık onlar.
Nasıl dolandirmamis bu böyle..nereye ödeme yaptınız peki siz?

annem hala evimde benim şuan aradım anne haklısın bunlara iyilik yaranmaz yapma bir daha bakmada çocuguna nasıl bakılıyomuş görsün dedim.her zaman arkandayım ama yeter artık sende benim evladımsın dedi.
Esinizlede eve gidince yanlız konuşun.. annem artık yok gidiyor sayende deyin.. ya bakıcı tutucaz yada işten ayrilicam diyin.. meydan okuyun..buyursun temizlesin yaptığı seyi

Esinizlede eve gidince yanlız konuşun.. annem artık yok gidiyor sayende deyin.. ya bakıcı tutucaz yada işten ayrilicam diyin.. meydan okuyun..buyursun temizlesin yaptığı seyi
söyledim biliyor giderse gitsin yeter artık kendilerini ne sanıyolar dedi.

Tamam madem diyin sizde demekki kendine güveniyor..yarın istifanizi verin oturun evinizde bebeginize bakin
yarın izin alıcam dedim alma ben yıllık izne çıktım dedi çocukla şimdiye kadar 1 saat başbaşa kalınca çıldırdı durmuyo diye çocuga bagırıyo oda da tek bırakıp 5 dak.gidiyo çocuk hıçkıryo yarın nolcak bilmiyorum ben

rahat batmıyor kaynanana arayıp bu kocamı dolduruyor kocamda bana ailemle görüşeceksin diyor bu yaptıklarına ragmen
Gorusmuyorum de,napacak zorla mi yani?
O da senin annenle gorusmesin. Boyle terbiye yoksunu damat annene lazim diildir eminim zaten.herkes kendi ailesiyle gorussun madem

arkadaşı için 20 bin lira kredi çekti ama kredinin onun olduguna dair elimizde hiç bir kanıt yok her ay 750 lira biz ödüyoruz.
Yahu ne diye çekti guvenilmez adama? 3, 5 degilki büyük bir para..O çektiği para nerede? É esinize kredi çıkmadı dediniz..benim kafam allak bullak oldu..sanırım sizi anlayamadım

4.5 yıllık evliyim 5 aylık bebegim var eşimin ailesi bakmuyor sadece sevmeye ayda bir geliyor.annem bakıyordu ta ki bugune kadar o da artık yarından sonra gelmeyecegim dedi.dün evde temizlik yapmış bende çalışıyorum eşimle her gün öglen eve yemege gidiyoruz dün temizlik yaparken anemi gördü sen yokken bu evd pismiydi vs diye biçok söylendi annemde ben 50 yaşında çocuk gibi azarlanıyorum artık dayanamıyorum diye gelmek istemiyor bu en basit olay 5 yılda neler yaşanmadı ki.artık dayanamıyorum :KK43:
iyi yapmış annen
vır vır söyleneceğine damatı teşekkür etseymiş şimdi tutun çocuğunuza bir bakıcı versin paşa paşa parasını yada kendi anası gelsin ona söylesin niye ev pis miydi
niye öyle yaptın böyle yaptın diye
senin annen yine iyiymiş benimki azarlansa yarım saat durmazdı seninki beş ay sabır etmiş

aynısını söyledim bende gidip görüşemezmişim.
O kendi anasina gidebilir yani? Kim tutabilir seni? Hic kimse. Sen yap bildigini. Sakin isten cikma, bul bir bakici baktir cocuguna,butun maasini ver bakiciya, kocan da tirmalasin dursun evi gecindirecem diye,hiiiiiic tinlama bile

Yahu ne diye çekti guvenilmez adama? 3, 5 degilki büyük bir para..O çektiği para nerede? É esinize kredi çıkmadı dediniz..benim kafam allak bullak oldu..sanırım sizi anlayamadım
30 bin ben çektim bunla makina aldık kredi kartını kapadık.elden borç ödedik.

O kendi anasina gidebilir yani? Kim tutabilir seni? Hic kimse. Sen yap bildigini. Sakin isten cikma, bul bir bakici baktir cocuguna,butun maasini ver bakiciya, kocan da tirmalasin dursun evi gecindirecem diye,hiiiiiic tinlama bile
artık ne yaşama sevincim kaldı ne mutluluugm bebegimin yüzüne bakıp aglıyorum yavrum o daha çok küçük

çelişkili mi yazıyorsunuz,bir diyorsunuz ki,20 000 tl o kredi aldı,30 000 tl ben,bir de diyorsunuz ki,ona kredi vermediler.

başım döndü vallahi,konunuzu okurken.

yıllık izin alan kim?anneniz çalışıyor mu?çocuğu kim ağlatıyor,odada bırakıp,ve siz 10 da işten çıkacağım diyorsunuz,bütün bunları nasıl ,görüyormuş gibi yazıyorsunuz?

30 bin ben çektim bunla makina aldık kredi kartını kapadık.elden borç ödedik.
Keşke krediye girmeseydiniz en azından şu dönemde.zaten dolandirilmissiniz 20 bin lira.. her zaman derim kredi işi çok sakat.. taksitle alıp ufak ufak oderdiniz elle..çok zor bir durum calismaya devam edin bencede siz ne olur ne olmaz.allah yardimciniz olsun

Back
X