• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum

o da dayanamıyorum sana zaten 10 saat çalışıyosun uyurken yapıyorum diyor ama artık 2 aydır o yeter artık dedi bugun kusura bakma kızım ben artık yokum dedi akşam yemege gittim eve yolda neyın var dedi eşim böyle böyle dedim.anneme bir seyahat hediye almıştım 600 liralık 1 kuruş ödemeyeceksin ona baban ödesin diyo bana

Annenle bi kavgaları mı oldu niye annene gıcık eşin? Annen dayanamaz tabi yapar. Ben yokum dese de yine gelir yine yardımcı olur bence

Ayrıca boşanmaya meyilliysen de boşan çocuğu düşünme tabi ki sana verirler, hatta korkun yoksa rest çek git annenlerin evine belki aklı başına gelir
seviyorum ama tek sevgi evligii yürütmüyor zaten ailesi dogumda rezil etti beni dogum yaptım annesi 10 gun kapımı açmadı

Annenle bi kavgaları mı oldu niye annene gıcık eşin? Annen dayanamaz tabi yapar. Ben yokum dese de yine gelir yine yardımcı olur bence
eşim kendi ailesinede öyle genel anlamda böyle dediğim dedik tiplerden annesi onu bana karşı dolduruyor şuaralar görüşmeye başladılar daha önceden 3 ay görüşmüyolardı çcocugumun mevlidine gelme zahmetinde bulunmadı hanfendi.görüşmeye başladılar yine ailemin huzuruna ettiler

5 buyuk sehirden birinde misiniz? Devlet bakici parasi verecek diye haberlerde gosterdiler gecen hafta. 300 euro mu ne. Tek sart annenin maasi asgari ucretin 2 kati mi olmayacakti neydi. Bir araştırıp değerlendirin. Belki yuvanızı dagıtmadan, annenize daha fazla yük olmadan halledersiniz sorunuzu. Kocanız da amma yuzsuz! Cocugunun rızkı olan parayi dolandiricilara kaptiracagina ya size bakıcı tutsa ya da annenize haklı olarak para ile baktırsaydı!
Acayip uyuz oldum ha!!

eşin fazlasiyla terbiyesiz hadsiz vede saygisiz evini bilmem de esinin icini pislik goturdugu kesin sen iyi durmussun ben olsam onu dilinden civilerdim duvara kadin hem cocuguna bakacak hem temizlik yapacak hem laf yiyecek oldu oh ne ala memleket anana erkeklik taslayacagina artislik yapacagina az yesinde kendine bi hizmetci tutsun o kocanda gorelim erkekligini:sinirli::sinirli::sinirli:

5 buyuk sehirden birinde misiniz? Devlet bakici parasi verecek diye haberlerde gosterdiler gecen hafta. 300 euro mu ne. Tek sart annenin maasi asgari ucretin 2 kati mi olmayacakti neydi. Bir araştırıp değerlendirin. Belki yuvanızı dagıtmadan, annenize daha fazla yük olmadan halledersiniz sorunuzu. Kocanız da amma yuzsuz! Cocugunun rızkı olan parayi dolandiricilara kaptiracagina ya size bakıcı tutsa ya da annenize haklı olarak para ile baktırsaydı!
Acayip uyuz oldum ha!!
başvurdum onaylandı ama eşim annen bakıyor cebimden 1000 tl çıkıyor diye iptal ettirdi.

Ya çalışmayıp çocuğuna bakacaksın ya da bakıcı tutacaksın. Anneni çok hırpalamışsınız bu belli.

İnsan sadece para icin calismaz ki. Sen bakici tut,maasinin hepsini gerekiyorsa bakiciya ver ama annene yuklenme. Kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil. Annen de kv de buna dahil

eşin fazlasiyla terbiyesiz hadsiz vede saygisiz evini bilmem de esinin icini pislik goturdugu kesin sen iyi durmussun ben olsam onu dilinden civilerdim duvara kadin hem cocuguna bakacak hem temizlik yapacak hem laf yiyecek oldu oh ne ala memleket anana erkeklik taslayacagina artislik yapacagina az yesinde kendine bi hizmetci tutsun o kocanda gorelim erkekligini:sinirli::sinirli::sinirli:
dün gittim kadın perdeleri yıkamış çamaşır yıkamış heryeri silmiş cam silmiş içeri girdi niye yaptın ki sen yokken kim yapıyordu dedi banada annene söyle bidaha çamaşırlara dokunmasın dedi

İnsan sadece para icin calismaz ki. Sen bakici tut,maasinin hepsini gerekiyorsa bakiciya ver ama annene yuklenme. Kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil. Annen de kv de buna dahil
k.v zaten aramaz sormaz gördügü yerde ah torunum der allaha havale ediyorum dogum yaptım lohusayken ilk 10 gun aramadı bile

4.5 yıllık evliyim 5 aylık bebegim var eşimin ailesi bakmuyor sadece sevmeye ayda bir geliyor.annem bakıyordu ta ki bugune kadar o da artık yarından sonra gelmeyecegim dedi.dün evde temizlik yapmış bende çalışıyorum eşimle her gün öglen eve yemege gidiyoruz dün temizlik yaparken anemi gördü sen yokken bu evd pismiydi vs diye biçok söylendi annemde ben 50 yaşında çocuk gibi azarlanıyorum artık dayanamıyorum diye gelmek istemiyor bu en basit olay 5 yılda neler yaşanmadı ki.artık dayanamıyorum :KK43:
niçin yaşlı annelerinizi bu sorumluluk altına alıyor da bakıcı tutmuyorsunuz? Bir de kadını mı azarladınız yazık.

Oha ya Eşinizin annenize böyle davranmaya hakkı yok annenizinde sizin hizmetciliginizi yapmaya mecburiyeti yok esiniz çok egolu birisi kendi anasina yapsın aynısını madem annenizden hoslanmiyo kendi annesi gelsin yapsın oda yapmıyo öyle bi adamla ömür geçmez mahkemede bebeği sana havada karada verir oda eşşek gibi seninde bebeğin de ihtiyacını karşılamak nafaka vermek zorunda calisiyomussunda niye böyle bi adama hem kendini hem anneni kullandiriyosun
gönül diyelim sevdim ama taa evlenirken annem dediki kızım bak bundan sana eş olmaz dedi dinlemedim ev yerleştirdigimiz gun ailesi bana karşı kışkırttı kavga ettik ama anne sus dedim ve sonuç bu

kadın hergün yarım saat gelip yarım saat yol gidiyo sırf çocuk için gece 10da çıkıyorum işte 52 yaşında kadın gece 11lerde yolda sonuç bu

gönül diyelim sevdim ama taa evlenirken annem dediki kızım bak bundan sana eş olmaz dedi dinlemedim ev yerleştirdigimiz gun ailesi bana karşı kışkırttı kavga ettik ama anne sus dedim ve sonuç bu
boşansam çocugu düşünüyorum daha 5 aylık :(

Back
X