• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum

vet farkındayım ben kendim ettim kendim buldum sustukca iyi olacak sandım sustum ama artık ailem içimde ve olanları görüyor.

Ailen görse ne olur senin gözler kapalı hala.

Bütün sayfaları okudum tek yazdığın şey bıktım artık,tükendim artık...ee? Öneriler var okudun mu?

Adam 1 hafta izin almış ama çocuğa bakamaz ağlayınca bagiriyor odada yalnız bırakıp gidiyor diyorsun sonra da ezik ezik napicam diye agliyorsun.

Yapacağın şey basit,sen 1 hafta izin alacaksın gideceksin annenlere.yada evinde dik durarak oturacaksin.

Sayfalardir içim şişti.

elim ekmek tutuyor allaha şükür maaşımda türkiye şartlarına gre iyi üniveriste mezunuyum ama buna ragmen cesaret sıfır
canim benim niye bu kadar üzüyosun hem kendini hem anneni hem de bebegini.emin ol o cesedin cıkar yok evi basarim falan filan diye atıp tutanlarda bir gram cesaret olmaz ancak seni korkutur.ben buna benzer bir evlilik yasadim gecmiste.cocugunu al annene git davanı ac kurtul hicbirsey yapamaz her problem çıkardıgında polis çağır cekilmez bu adam ne sanıyo kendini.babasız büyüyenlere bisey olmuyo merak etme Allah yardım eder.kararlı ol sadece

Esin ailesiyle gorusmuyorsun diye bu kadar eziyet ediyo bence sanada annene de cok terbiyesiz iyilikten anlamayan bi adam burada senin bi karar vermen gerekiyo kardesim zor durumdasin anliyorum ama boyle sizlanarak bi yere varamassin ya isten cikip cocuguna bakacaksin yada bakici tutacaksin annen ben gelir bakarim dese bile bu terbiyesizle ayni havayi solumasina izin verme bence azcik ustunde hakki varsa! Ayrica sana ailenle gorusme diyomus ya sende diyemedin mi dogru soyluyosun senin gibi iyilikten anlamayana cocugun dogduktan 10 gun sonra arayan yaranir sen kendini ne saniyosunda ailemle tehtid ediyosun diye! Bak biraz cenen ciksin yoksa bu hayat boyle gecmez bi yerde dur diyeceksin sen sustukca daha fazlasini istiycek esindeki potansiyel bu ! Ayrica bakici parasi icin basvurmussunda akraba olmamasi lazim zaten yararlana bilmen icin tekrar basvuru yap bakici parasi alirsin

Esin ailesiyle gorusmuyorsun diye bu kadar eziyet ediyo bence sanada annene de cok terbiyesiz iyilikten anlamayan bi adam burada senin bi karar vermen gerekiyo kardesim zor durumdasin anliyorum ama boyle sizlanarak bi yere varamassin ya isten cikip cocuguna bakacaksin yada bakici tutacaksin annen ben gelir bakarim dese bile bu terbiyesizle ayni havayi solumasina izin verme bence azcik ustunde hakki varsa! Ayrica sana ailenle gorusme diyomus ya sende diyemedin mi dogru soyluyosun senin gibi iyilikten anlamayana cocugun dogduktan 10 gun sonra arayan yaranir sen kendini ne saniyosunda ailemle tehtid ediyosun diye! Bak biraz cenen ciksin yoksa bu hayat boyle gecmez bi yerde dur diyeceksin sen sustukca daha fazlasini istiycek esindeki potansiyel bu ! Ayrica bakici parasi icin basvurmussunda akraba olmamasi lazim zaten yararlana bilmen icin tekrar basvuru yap bakici parasi alirsin
Fikirlerine aynen katılıyorum.

Hiçbir nene torununa bakmakla mükellef değil.. ya çalışmayacaksınız ya bakıcı bulacaksınız. Hem kadın çocuğa baksın hem yemek temizlik yapsın size bir de damat saçma sapan konuşsun!

İşten ayrılın siz bence kocanızın aklı biraz başına gelsin

geçen gün buzluktan annemin köyden getirdigi eti çıkardım eşim unuttu ertesi gün söyledim ben yorgunum git kendin çektir dedi hergün bebegi emzirmeye eve gidip geliyorum eşimle birlikte bende yoruluyorum.annemde bu tartışmada yanımızda sana yardımcı olması gerekirken sürekli eziyor ve ben bunu asla unutmuycam dedi.akşam 10da işten çıkıyorum 3 saat sonra inşallah birbirlerine girmezler:KK43:

Annen doğru söylemiş. Hem çocuğuna bakıyor hem tonla laf işitiyor, yazık onun da canı var. Burdan yardım isteyeceğine edepsiz kocana söz geçir, evladına bakan kadına minnettar olsun biraz.

Eşin çok biliorsa anasına baktırsın yada gidip bakıcı tutup parayı versin yada sen çalışma eşşek gibi çalışıp size baksın uyuz mu ne gıcık oldum eşine annen bakınca insan minnet duyar saygı duyar sizinkinin arpası fazla gelmiş.otur evinde bebegine bak yazık degilmi annene üzüosunuz kadıncagızı .bunların hiçbiri uymuosa size çocugu kime güvenerek yaptın kardeşim diede sorarlar adama

Ya bebek çok küçük neden çalışıyorsunuz emziriyorsunuz birde en çok size ihtiyacı var büyük konuşmiyim ama çalışmazdım en azindan 1 2 yaşına gelsin.Durum kısitli ise çocuk için bekleyebilirdiniz neticede sorumlulugu büyük.:KK12: zaten annelerinizde bakmak zorunda değil ki.

Kv dem iki eltimin de cocuklarına baktı.ki bu kişi eşitlikten haktan hukuktan dem vurur.evlatlarını ayırmaz sözde.hala da elleri üstlerinde.ona rağmen ben hiç teklif etmedim.onlar da dile getirmediler.söylediler ama ağız ucuyla hep.aramızda bir problem bile yok oysa.ve bunun vicdan azabıyla da memlekete gittiğimizde yada cok sıkıştıgimizda yardımcı olurlar.bence hiç kimse bakamayacagı yada bakılmasını sağlayamayacagi cocuk yapmamalı.kimseye de neden bakmadın dememeli.
Hi ama büyükler bakmak ister oh ne ala!bakacak kimse yoksa ya işten ayrilin bir müddet ya da bakıcı bulun.

eşime veriyorum tüm maaşımı o da bşey istersem alır..

şu noktada bittim resmen ben olsam maaşımı vermem bebegimin ihtiyaçlarını bile göremeyen anneme laf eden birine.. Eşiniz çok pişkin kusura bakmayın annenizide sevmiyor. Hiç hesap sordunuz mu ben çalışıp ediyorum sırf ailemiz için bakıcı tutabilcekmisnde anneme ileri geri konusuyosun derdim o zaman işten cıkicam ben bakicam derdim.

Kredi borcu dahil evin tüm yükünü sürüne surüne odesin nasıl anlıyor değer kıymet gör..

eşime veriyorum tüm maaşımı o da bşey istersem alır..
:oha:
Hem anneni hem kendini mi ezdiriyorsun eşine? Çok fazla taviz vermişsin tepene kadar çıkmış artık
Sızlanıp durmakla olmaz ki bak herkes aynı şeyi söylemiş önerileri dikkate al, silkelen

Bütün sayfaları okudum ve başından beri tek düşüncem bosanman yönünde . Daha evlenmeden yüzünü göstermiş bu pis tevekel .. nasıl evet dedin bu insan kürklü ayıya ? Ne babalık ne kocalik ... hiçbişey olmaz bundan ..cesaretini topla ve annenin evine dön .borcunu bitirip biraz da kendini toparlayınca ayrı eve çıkarsın . Bebeğin de büyümüş olur bu süreçte . Kreşe de birakabilirsin bu durumda . En azından koca dırdırı çekmez anneni de ezdirmezsin. Bak sen de çocuk buyutuyosun ..annen seni ne şartlarda büyüttü kim bilir ? Kolay mı ?nasıl ödeyeceksin o annenin hakkını ?kocan seni dibe çekiyor ..zaten cesaretin yok iyice ozguvenini yitireceksin .psikolojik tedavi almanı da öneririm .ama herseyden önce o öküzü boşa .annenden özür dile ve onunla yasa ..10 tane daha koca bulursun ama bir anne daha bulamazsın . Kırma anneni daha fazla

Back
X