- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
Haftasonu tus'a girecek bir yakinimdan da duydum bunu ben. Her sene yanlis soru ciktigi ve iptal edildigi icin bu defa sorulari aciklamayacaklarmis guya. Cok sacma geldi. Bir de onlarda sorulacak soru kalmamis. Soru havuzundan soru secilecekmis. O yuzden cikmis sorulara da ulasilamayacakmis. Bana cok sacma geldi ama boyle izah etmisler onlara.
Dun de bu konuyu okumustum. Nasil etkilendiysem, ruyamda sinava giriyordum. Tamamiyla cikmis sorulardan ibaret bir sinavdi. Ama ben cikmis sorulara hic bakmadan girmisim. Herkes hehehe cok kolay yahu ezberlemistik sorulari zaten diye seviniyordu ve ben kahroluyordum.
Kasim ayinda girecegim bir sinav var. Tum cikmis sorulari yalayip yutmaya karar verdim ruyamdan oturu. :)))
Dun de bu konuyu okumustum. Nasil etkilendiysem, ruyamda sinava giriyordum. Tamamiyla cikmis sorulardan ibaret bir sinavdi. Ama ben cikmis sorulara hic bakmadan girmisim. Herkes hehehe cok kolay yahu ezberlemistik sorulari zaten diye seviniyordu ve ben kahroluyordum.
Kasim ayinda girecegim bir sinav var. Tum cikmis sorulari yalayip yutmaya karar verdim ruyamdan oturu. :)))