Artık erkeklerden etkilenmiyorum ?

ayliin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
116
58
48
Merhaba.
Gerçekten yaşadığım bir takım şeylerden dolayı sanki hislerimi kaybetmiş gibiyim.
Hiçbir erkekten etkilenmiyorum (çok yakışıklı olsa bile). Bir erkekle vakit geçirmek istemiyorum.
Artık çok boş geliyor bana biriyle çıkmak veya gönül ilişkisi kurmak.
Kızlarla daha iyi vakit geçiriyorum, daha çok gülüp eğleniyorum.
Kızlardan hoşlanıyorum galiba çünkü beni daha iyi anlıyorlar sanki onlar beni hiç üzmeyecekmiş gibi geliyor.
Kendimi onlarla daha rahat hissediyorum.
Yaşım 24 belki de tam evlenme yaşım ama erkeklere karşı o kadar güvensiz hissediyorum ki.
Çalışıyorum güzel bir işim var, sanki bu da sadece bana yetermiş gibi.
Sevgisiz de yapabilirmişim gibi. Kuruntu yaptığımı düşünmüyorum. Benim gibi düşünenler var mı?
Merak ettim bu konu hakkında ne diyorsunuz?

Şu devirde erkek milletinden tiksinen bi ben değilmişim demek ki.. herşeyden soğumamak mümkün değil güvenmek çok zor.. herkes bu konularda şanslı değil kadın kadına dertleşebilirsin ama erkek milleti genelde kafa belden aşağı çalışıyor .. seni anlamak zor değil .. güvenmemek de haklısın .. evlilik için bile en iyi koca ölü koca boşa dememişler ..

Bu tamamen bir paikolojik rahatsızlık. Kendinizi kızlar beni üzmez erkekler üzer diye şartlandırmayın.
Depresyondasınız bence paikolojik destek alın.

Bu tamamen bir paikolojik rahatsızlık. Kendinizi kızlar beni üzmez erkekler üzer diye şartlandırmayın.
Depresyondasınız bence paikolojik destek alın.
Bu da bir görüş tabi ama kendimin farkındayım depresyonluk bir durum yok. Çalışıyorum ve arkadaş çevrem geniş. Gezip eğleniyorum. Depresyonda olan insan kendini her şeye kapatır ve depresif bir ruh halinde olur. Ben bunun tersi. :) Hem öyle bir tepki verdiniz ki sanki kızlardan hoşlanıyorum değil de kızlarla yatmaktan hoşlanıyorum demişim gibi :) Benim söylemek istediğim şey kızların verdiği güveni dostluğu samimiyeti erkekler vermiyor. Ben de mutlu olduğum tarafı seçiyorum. Doğru olan da bu değil midir sizce?

Bu da bir görüş tabi ama kendimin farkındayım depresyonluk bir durum yok. Çalışıyorum ve arkadaş çevrem geniş. Gezip eğleniyorum. Depresyonda olan insan kendini her şeye kapatır ve depresif bir ruh halinde olur. Ben bunun tersi. :) Hem öyle bir tepki verdiniz ki sanki kızlardan hoşlanıyorum değil de kızlarla yatmaktan hoşlanıyorum demişim gibi :) Benim söylemek istediğim şey kızların verdiği güveni dostluğu samimiyeti erkekler vermiyor. Ben de mutlu olduğum tarafı seçiyorum. Doğru olan da bu değil midir sizce?

Ben tepki filan vermedim güzelim anlatım şeklin onu gösteriyor. Hoşlanıyorum yazmışsınız ne anlamamızı bekliyorsun ki?

Konuyu anlatma şeklinize bakınca bende sonunda öyle birşey bekledim.
Insanlar bazen kapatabilir kendini karşı cinse ama hemcinsine yönelmesi normal değil.

Peki bir şey soracağım. Kızların kızlardan hoşlanması sizce gerçekten psikolojik bir rahatsızlık mı? Merak ettim

Eğer en başından böyle hissediyorlarsa psikolojik değil. Ama senin anlattığın konuya bakarak yorum attım ben. Sonradan sırf bir vurgun yedin ve üzüldün diye kadınlar üzmeyecekmş gibi geliyor yazdığın için psikolojik bir rahatsızlık olduğunu yazdım.

Konuyu anlatma şeklinize bakınca bende sonunda öyle birşey bekledim.
Insanlar bazen kapatabilir kendini karşı cinse ama hemcinsine yönelmesi normal değil.
Ya bu hangi açıdan baktığımıza bağlı bence. Yönelimin birçok çeşidi vardır.
Sizin burada aklınıza gelen ilk şey cinsel yönelim anladığım kadarıyla?

Ya bu hangi açıdan baktığımıza bağlı bence. Yönelimin birçok çeşidi vardır.
Sizin burada aklınıza gelen ilk şey cinsel yönelim anladığım kadarıyla?
Benim aklıma gelmesinden ziyade siz çağrışım yapıyorsunuz.

Eğer en başından böyle hissediyorlarsa psikolojik değil. Ama senin anlattığın konuya bakarak yorum attım ben. Sonradan sırf bir vurgun yedin ve üzüldün diye kadınlar üzmeyecekmş gibi geliyor yazdığın için psikolojik bir rahatsızlık olduğunu yazdım.
Yani "artık erkekleri istemiyorum, onlara güvenmiyorum" desem, kızları olaya karıştırmasam bir problem olmayacaktı sanırım :)

Çift cinsiyet evet var fakat bu doğuştan olur .. sapkinlikla çok ayrıdır ..
Siz hayalkirikliğı sonucu psikolojik böyle düşünüyorsunuz. . Çok çok aykırı birsey söylediğiniz yanlış yolda gorunuyorsunuz bir adet doktor ve ibadet etmenizi öneririm. .

Hoşlanma derken ? Sohbet ?yakınlık? Cinsel cekim ? Nedir acar mısınız?
Ya bir şey söyleyim mi? Şu an önemli olan bunlar değil aslında. Bakın yukarıda da yazmışım sevgisiz de yapabilirmişim gibi hissediyorum diye. Yani önemli olan insanın kendini nasıl iyi hissettiği.

Ya bir şey söyleyim mi? Şu an önemli olan bunlar değil aslında. Bakın yukarıda da yazmışım sevgisiz de yapabilirmişim gibi hissediyorum diye. Yani önemli olan insanın kendini nasıl iyi hissettiği.
Cevap vermek istemiyorm diyorsunuz.Ee gerekli cevabı vermiş herkes destek alın diye.
Karşı cinsin sevgisine sürekli ihtiyaç duymak zorunda değilsiniz ki zaten.

Çift cinsiyet evet var fakat bu doğuştan olur .. sapkinlikla çok ayrıdır ..
Siz hayalkirikliğı sonucu psikolojik böyle düşünüyorsunuz. . Çok çok aykırı birsey söylediğiniz yanlış yolda gorunuyorsunuz bir adet doktor ve ibadet etmenizi öneririm. .
Ya sizi de anlıyorum yazdıklarım kadarıyla yorum yapıyorsunuz ama sizce de abartmıyor musunuz? Çünkü beni tanımıyorsunuz bile. Belki bu söylediklerinizle hiç alakam yok? Belki gayet normal ve düzgün bir insanım? Bilemezsiniz.. Ricam.. bence biraz algılamak istediklerinizle veya yargılamak istediğiniz şekilde değil, kendinizi karşıdaki kişinin yerine koyarak yorum yapın.

Daha önce de böyle düşünceleriniz oldu mu ? Yani daha önce de kadınlardan hoşlandığınız ya da hoşlanabilirim dediğiniz zamanlar ?
Belki biseksüelsinizdir.Bazen insanlar toplum baskısından bu yanlarını görmemeye çalışırlar.

Back
X