“ Bugün sofrada et vardı ve beğenmedim, ne yapmalıyım” diye bir soru sormadım.Tadını begenmiyorsanız yemeyin bunun nesi dert
Bilmiyorum ama belki de et bozuktu, bence evden geliyordu çünkü tencerede aynı koku vardı. Dışarıda hiç denemedim ama hamburger yedim bir kaç kez köfteli onda da aynı kokuyu aldım maalesefNeden oldu acaba o koku neydi ki belki o koku sizden gelmedi malum apartman hayatı herkesin yemek. Kokusu herkese gidiyor dışarda yemek yerkende aynı şey oluyor mu
Dışarıdan sadece hamburgerde denemiştim. Aynı koku vardı ama barbeküde vs denemedim.ben de eti evde kendim pisirirsem pek yiyemem. evde bu kolajen muhabbeti yuzunden kemik falan haslanirsa iki uc gun mutfakta bir sey yiyemem vs. ama onume hazir pismis gelirse unuturum midemin bulantisini.size disarida falan da oluyor mu, mesela barbekude yapilan etle haslanan etin kokusu farklidir hepsi mi midenizi bulandiriyor?
Yok evli değilim, hamile de değilim, zaten bir senedir var yaklaşık bu olayEvlimisin bilmiyorum ama hamile olabilirsin kontrol et bence ..
Başkasının evinde ve dışarıdan hamburgerde denedim . Onlarda da vardı aynı kokuBaşkasının pişirdiği şeyleri yemeyi denediniz mi?
Ya da dışarıdan pide vs gibi. Öyle de mi kokuyor?
Bol baharatlı kebap tavsiye ediyorum, kokuları bastırabilirBaşkasının evinde ve dışarıdan hamburgerde denedim . Onlarda da vardı aynı koku
Deneyeceğim :))Bol baharatlı kebap tavsiye ediyorum, kokuları bastırabilir
Zorlamayın o zaman daha sonra denersiniz, garip bir durum ama geçer umarım.Başkasının evinde ve dışarıdan hamburgerde denedim . Onlarda da vardı aynı koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?