Artık et yiyemiyorum

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Eskiden et de tavuk da yerdim ve çok da severdim. Geçen sene bir gün et yedikten sonra ( et yerken hiç bir sorun yoktu) mutfakta çok kötü bir koku hissettim. Et yaptığım tencere fayanslar vs, hepsini çamaşır suyuyla yıkadım ancak öyle geçti koku. O günden beridir ağzıma çok kötü tat ve bir koku geliyor midem bulanıyor ve asla gitmiyor burnumdan. Kaç defa denedim, hem et hem tavukda oluyor bu. Asla yiyemiyorum durup dururken vejeteryan mı oldum anlam veremiyorum. Böyle bir sorun nasıl çözülebilir ki

Neden oldu acaba o koku neydi ki belki o koku sizden gelmedi malum apartman hayatı herkesin yemek. Kokusu herkese gidiyor dışarda yemek yerkende aynı şey oluyor mu

Tadını begenmiyorsanız yemeyin bunun nesi dert
“ Bugün sofrada et vardı ve beğenmedim, ne yapmalıyım” diye bir soru sormadım.
Eskiden eti de tavuğu da severek yerken, artık yiyemiyorum. Nasıl çözebilirim, neden böyle olmuş olabilir diye soruyorum.

ben de eti evde kendim pisirirsem pek yiyemem. evde bu kolajen muhabbeti yuzunden kemik falan haslanirsa iki uc gun mutfakta bir sey yiyemem vs. ama onume hazir pismis gelirse unuturum midemin bulantisini. size disarida falan da oluyor mu, mesela barbekude yapilan etle haslanan etin kokusu farklidir hepsi mi midenizi bulandiriyor?

Şöyle örnek vereyim bizim semte hafta da iki gün pazar kurulur ilk ve sonra ki gün bütün apartman balık kokar sanki evde ben yaptım balıktam tiksinirim hiç almam evde yapmam

Başkasının pişirdiği şeyleri yemeyi denediniz mi?
Ya da dışarıdan pide vs gibi. Öyle de mi kokuyor?

O et ağır olabilir, mesela bizim köyde koyun eti olur öyle ağır kokar ki ben yiyemem, ama normalde çok severim
Belki önce pişirmeden dışarda kebapçılarda yiyerek başlayabilirsiniz

Neden oldu acaba o koku neydi ki belki o koku sizden gelmedi malum apartman hayatı herkesin yemek. Kokusu herkese gidiyor dışarda yemek yerkende aynı şey oluyor mu
Bilmiyorum ama belki de et bozuktu, bence evden geliyordu çünkü tencerede aynı koku vardı. Dışarıda hiç denemedim ama hamburger yedim bir kaç kez köfteli onda da aynı kokuyu aldım maalesef

Dışarıdan sadece hamburgerde denemiştim. Aynı koku vardı ama barbeküde vs denemedim.

Bende tavuk seviyordum aslında ama nedense artık yerken, birden tiksiniyorum midem bulanıyor, yemek masasından kalkıyorum ne zaman yesem aynı şey oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…