artık evımızde yasamak ıstıyorum ):

Ha bir de şu kadar olay içinde tek mantıklı davranışın çocuk yapmamak olmuş.

... O bana bunları yapacak ben yine sineye çekicem kabul edicem barışıcam diyen insana biz ne öğüt verebiliriz ne de yol gösterebiliriz.

O cumleyı evet bundan sonra da boyle yapacagım manasında yazmadım. Bunları yapıyor demek ıstedım ve genel tepkımı belırttım. Fakat durumdan sıkayetcı olmasam, bu kadar uzulur muyum sence? Gunlerce dert eder mıyım? Rahatsızım, mutsuzum fakat bunu ıfade edemıyorum. Etsem de anlamamak ıcın dırenen bır esım var.

Dusununce aklım almıyor benımde. Ben burada sınır harbı gecırırken, kayınpederımın gonlu oluyor. ıcı de rahat. Nasıl olsa cocuklarını guvende. Inanın evde kımse ıle sorunum olmamasına ragmen oyle bunaldım kı!

Ben yuz verdıgımı kabul edıyorum ): Elbette kendını vazgecılmez sanıyor, fakat farkında degıl gun gectıkce benım ıcın degerını kaybedıyor. Artık sevgımden kusku duymaya basladıgım yerdeyım.

Bu psıkopat gıbı davranmak nasıl oluyor. Bana yazıyorlar delır, soyle yap, boyle yap dıye ama nasıl yapılır kı?

Arkadaşım yazıyoruz işte. RESTı ÇEK.Rest çekmek ne demektir? Karşı tarafa iki seçenek sunmak demektir. Ya ikimiz evimizde yaşamaya başlarız diyelim en geç bir hafta içinde ya da boşanırız. Resti çekmek budur arkadaşım anladın mı?Eşin senin onu vazgeçilmez sandığını bildiği için tepene çıkmış. Daha doğrusu suçun yüzde doksanı sende çünkü onu sen kendin tepene çıkartmışsın.Şimdi de tepeme çıktı diye şaşıyorsun. Adam naparsa yapsın senin ona itaat edeceğinden eminken neden davranışlarını değiştirme gereği duysun ki?Seni kaybetme korkusu olmazsa neden senin istediklerini yapsın ki? Anladın mı? Kafanı çalıştır biraz. Resti çekmezsen çok çekersin daha. Gariplik sende değil onda. Kimse eşinin 4 kardeşiyle hem de anne babaları sağlam olduğu halde yaşamak istemez. Anormallik sende değil yani eşinde.

Boyle bır nedenle bosanalım demek ıstemıyorum. Zaten cuma gunu kayınvalıdem gelıyor, bu kadar sabretmısım ıkı gun daha sabrederım. Sonra yıne gıdecek. ıste o zaman restımı cekerırm. Bu ıkı gun ıcın degmez. Adam dıyecek 2 aydır beklıyordun da, 2 gun mu bekleyemedın?

Ne yazık kı durum bu evet. Daha anne-baba sagken basıma kalan 4 cocuk. Cocuk dedıgım ıkı yetıskın kız, ıkısıde yetısmekte olan.

Ee benım cocuga ıhtıyacım yok kı zaten. Halı hazırda 4 cocugum var.

Bunları yazarken kendıme sınır oldum. Iyı polyannacılık oynamısım ben. Valla sasırmaya basladım halıme.

Onlar orada yazlıkta, abılerı evde bekar hayatında, cocuklar kendı duzenınde, olan bana oluyor... Ben ne kadar sabırlıymısım meger?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…