Sezon açıldı .Ne bu evlilik konularindaki artis. Teker teker gelin.
Bileti nerden aliyoruz ben de alayim.Sezon açıldı .
Arkadaşım ben de sen gibiydim ikinci evliliğimi yaptım inşallah sen de güzel yüreği iyi bir insan bulur ve evlenirsin sana dua edeceğim namazlarda sen de Allah’tan hayırlı eş iste dua et zikir çek unutma int bak zikirler varMerhaba arkadaşlar ben ikinci evliliğimi yapmak istiyorum ama kısmetim kapandı şu sıralar daha doğrusu bugüne kadar beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiklerim ise beni gibi bi durum oldu şimdi de aşırı derecede asosyal hale geldiğim için kısmetlerim durdu gerçekten yüreği güzel bir adamla evlenmek istiyorum dua etmekten başka ne yapacağımı bilmiyorum
Geldi bahar aylarıNedir bu , evlilik konularindaki artis. Teker teker gelin.
Nedir bu , evlilik konularindaki artis. Teker teker gelin.
"Kismetse gelir Hint'ten Yemen'den, kismet degilse ne gelir elden." diyerek sozlerimi noktalandiriyorum.
Halk günüBileti nerden aliyoruz ben de alayim.
Bosver kiz nesemiz yeter. Evlenip ne yapacagiz.Halk günü
O yuzden benim dugun yapmama ihtimalim var . Baskalari sezon acildi ben de evleneyim desinler istemiyorum.Düğün sezonu açıldı..
Ben ona bağlıyorum..
Bir kere evlilik yaptığınıza göre kısmetiniz kapalı değil.Merhaba arkadaşlar ben ikinci evliliğimi yapmak istiyorum ama kısmetim kapandı şu sıralar daha doğrusu bugüne kadar beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiklerim ise beni gibi bi durum oldu şimdi de aşırı derecede asosyal hale geldiğim için kısmetlerim durdu gerçekten yüreği güzel bir adamla evlenmek istiyorum dua etmekten başka ne yapacağımı bilmiyorum
Yok biz yapalım yahu..O yuzden benim dugun yapmama ihtimalim var . Baskalari imrensin istemiyorum.
Ben dugun olayini sevmiyorum . Yoksa yapmak isteyen yapsin tabi ki.Yok biz yapalım yahu..
Daha ilkine evleneceğiz..
Kıskananlar çatlasın yapmazsak olmuyormuş..
Haklısın tabiNedir bu , evlilik konularindaki artis. Teker teker gelin.
"Kismetse gelir Hint'ten Yemen'den, kismet degilse ne gelir elden." diyerek sozlerimi noktalandiriyorum.
6 yıl bitti çocuğum yok asosyalliğin dibini vurmuş durumdayımNe kadar oldu ayrılalı? Çocuğunuz var mı? Çalışıyor musunuz??
Nasıl bir yerde yaşıyorsunuz? Sosyalleşmek için yeni bir yol bulsanız6 yıl bitti çocuğum yok asosyalliğin dibini vurmuş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?