Bende aşırı şatafatlı olanını sevmiyorum..Ben dugun olayini sevmiyorum . Yoksa yapmak isteyen yapsin tabi ki.
Allah razı olsun dua ediyorum elbette vakti zamanı vardır hayırlısını bekliyorumArkadaşım ben de sen gibiydim ikinci evliliğimi yaptım inşallah sen de güzel yüreği iyi bir insan bulur ve evlenirsin sana dua edeceğim namazlarda sen de Allah’tan hayırlı eş iste dua et zikir çek unutma int bak zikirler var
Evlenmek hata değil yanlış kişiyle evlenmek hataEvliligin nasil bisey oldugunu biliyosun ikinci defa neden ayni hataya dusuyosun evlenme evlenme evlenme...
Allah gönlüne göre versinEeee ablacim sen en azindan 1 kere evlenmissin burda onu da yapamayanlar var (mesela ben) onlar ne yapsin
Gayet de güzel sürdürüyorumEvlenmeden tek başınıza bir hayat sürdüremiyor musunuz?
Çalışmıyorsunuz sanırım..Allah razı olsun dua ediyorum elbette vakti zamanı vardır hayırlısını bekliyorum
Orasi dugun .. iyi yemek isteyen restorana gitsinBende aşırı şatafatlı olanını sevmiyorum..
Durumun olsa bile bir düğüne 100 bin 150 bin vermek mantıksız..
Hem portakallı ördek bile ikram etsen gecenin sonunda kimse memnun olmuyor.Bir de yemeği bitirmelerine rağmen hiç beğenmedim olayına giriyorlar..
Resmen ikiyüzlülük.. Kaç kere şahit oldum..
En iyisi nikah..Sonra da kendi çekirdek tanıdıklarınla güzel bir yerde yemek..
Mis..
Şehir merkezinde yaşıyorum lakin ailevi sağlık sorunları olduğu için dışarı çok fazla çıkamıyorum arkadaş ortamım da yok maalesefNasıl bir yerde yaşıyorsunuz? Sosyalleşmek için yeni bir yol bulsanız
Niye o zaman 2. Evlilik olayina kafayi takiyorsunuz ki? Çok da muhim bir olay olmadığını anlamış olmaniz gerekirdi.Gayet de güzel sürdürüyorum
Aynen..Orasi dugun .. iyi yemek isteyen restorana gitsin
o zaman dertsiz başına dert arıyorsunGayet de güzel sürdürüyorum
Simdiki aklim olsa hayatta dugun yaptirmazdim ve sade nikah derdim. Sanki dugun olunca daha mi mutlu oluyosun? Ac doyuruyon bildiginAynen..
Tüm tabağı silip süpürüp sonra beğenmedim demek de yeni moda oldu..
Sezon açıldı .
Bir kere evlilik yaptığınıza göre kısmetiniz kapalı değil.
Bu arada o dediğiniz bana da oluyor.
Benim beğendiğim beni çok beğenmiyor.
Beni beğenini de ben beğenemiyorum.Çekim hissetmiyorum.
2.evlilik için acele etmeyin.
Sizin daha temkinli olmanız lazım.
Aynen elektrik çekimi olmuyoryok aceleetmiyorum ama yaş geçmeden anne olmak istiyorum o yüzden doğru insanı bekliyorum illaki demiyorum ama çevre baskısı da cabası
Herhangi bir kurs etkinlik katılma şansınız olmaz mi? Yani ben burdaneş bulunduğuna inanmıyorum ama sürekli evde olmak insani bunaltır diye düşünüyorum. Hasta olan kişi kimse onu bir kaç saatliğine birilerine bıraksanız.Şehir merkezinde yaşıyorum lakin ailevi sağlık sorunları olduğu için dışarı çok fazla çıkamıyorum arkadaş ortamım da yok maalesef
Şehir merkezinde oturuyorum arkadaş ortamım yok arkadaş edinmek istiyorum aslında ama Nasıl bilmiyorumNasıl bir yerde yaşıyorsunuz? Sosyalleşmek için yeni bir yol bulsanız
Bende aynı fikirdeyim.Simdiki aklim olsa hayatta dugun yaptirmazdim ve sade nikah derdim. Sanki dugun olunca daha mi mutlu oluyosun? Ac doyuruyon bildigin
Belediye kurslarından başlayın derim. Öncelikle evden çıkın. Kaç yasindasinizŞehir merkezinde oturuyorum arkadaş ortamım yok arkadaş edinmek istiyorum aslında ama Nasıl bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?