Artık evlenmek istiyorum

Ben dugun olayini sevmiyorum . Yoksa yapmak isteyen yapsin tabi ki.
Bende aşırı şatafatlı olanını sevmiyorum..
Durumun olsa bile bir düğüne 100 bin 150 bin vermek mantıksız..
Hem portakallı ördek bile ikram etsen gecenin sonunda kimse memnun olmuyor.Bir de yemeği bitirmelerine rağmen hiç beğenmedim olayına giriyorlar..
Resmen ikiyüzlülük.. Kaç kere şahit oldum..
En iyisi nikah..Sonra da kendi çekirdek tanıdıklarınla güzel bir yerde yemek..

Mis..

Allah razı olsun dua ediyorum elbette vakti zamanı vardır hayırlısını bekliyorum

Allah razı olsun dua ediyorum elbette vakti zamanı vardır hayırlısını bekliyorum
Çalışmıyorsunuz sanırım..
Bence işe girin çevre edinin..
Kesin iş yaşamından çıkar diyemem ama ihtimaliniz artabilir.

Kismetim kapalı diye de evham yapmayın..

Orasi dugun .. iyi yemek isteyen restorana gitsin

Sezon açıldı .

Bi o düğün, eğlence, şamata kısmı heyecanları güzel gibi geliyor bana. Onun da tam sezonu şu an Yaz geldi düğünler gırka Bana ise Evleniyorsun hop ertesi gün “bu ne lan? dünün aynısı” gibi bi şey gelecekmiş gibisinden geliyor

Ayne

Şehir merkezinde yaşıyorum lakin ailevi sağlık sorunları olduğu için dışarı çok fazla çıkamıyorum arkadaş ortamım da yok maalesef
Herhangi bir kurs etkinlik katılma şansınız olmaz mi? Yani ben burdaneş bulunduğuna inanmıyorum ama sürekli evde olmak insani bunaltır diye düşünüyorum. Hasta olan kişi kimse onu bir kaç saatliğine birilerine bıraksanız.
Not: belki farklı bir bakış açısı buluruz diye düşünüyorum. Amacım asla sorgulamak değil

Simdiki aklim olsa hayatta dugun yaptirmazdim ve sade nikah derdim. Sanki dugun olunca daha mi mutlu oluyosun? Ac doyuruyon bildigin
Bende aynı fikirdeyim.
Kuzenim otelde yemekli şahane düğün yaptı.
Millet yedi içti.Hatta herşeyi silip süpürdü.
Sonra ne mi oldu gecenin sonunda herşeyi eleştirdiler..

Onu gördükten sonra bizim millete nikah yeter diye düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…