Artık evlenmek istiyorum

Dogalkiz Doğru insanı bekleyin.
Ben sizi çok aceleci gördüm.
Ki başınızdan bir evlilik geçmiş.
Bende anne olmak istiyorum.Ama bunun için de bir adamı sadece biyolojik verici olarak kullanmayı düşünmüyorum.

Çekim iki tarafta da olmalı.Evet belki aşırı olmaz.Ama asgari şartta olmalı.Yoksa o evlilik yürümüyor.Hep duyuyorum çoğu evlilik cinsellik olmadığından bitiyor.

Burada
Buradan eş bulma gibi niyetim asla yok daha doğrusu internet üzerinden birileriyle tanışmaya karşı biriyim işe girmek istiyorum aslında asıl sorunum bu ailemden dolayı giremiyorum çok bunaldım konuşup dertleşecek bir tane bile arkadaşım yok

Ben bunu dusunuyorum yanlis mi acaba?

Ben bosansam bi daha evlenmem ama olaki ayni hataya dustum.. o zaman bi sahitler bide damat nikah o kadar biktim herkesten

çevre baskısı da beni böyle acele etmeye itiyor sanırım bütün benden küçükler 2. çocukları doğurdu sen de evlen artık hadi diye bıktırdılar ama ben doğru insanla olmayacaksa hiç olmasın kafasındayım o yüzden hayırlısı nasip olsun

Reactions: 000
Ben bunu dusunuyorum yanlis mi acaba?
Sırf çocuk için evlenme olayı bana ters.
Ama yanlış diyemem.Tercih meselesi.
Sana uyan, çekim hissedeceğin biri olabilir bence.
Çocuk da yanında bonus olur.

Güzel olur.

Ben bosansam bi daha evlenmem ama olaki ayni hataya dustum.. o zaman bi sahitler bide damat nikah o kadar biktim herkesten
Haklısın..
Insanımızı memnun etmek çok külfetli..

Dıdısının dıdısı bile düğünde kendini bilirkişi görüyor.

Sebebsiz yere eve kapanmadığımı yazdım gözünüzden kaçmış sanırım ben kendi kendime gayet mutluyum mutluluğuma mutluluk katacak yoldaş istiyorum evliliğe hata olarak bakmıyorum benim için sünneti yerine getirmek

Ben senden büyüğüm.
32 yaşındayım.
Ama ne çekirdek ailem ne yakın akrabalar moralimi bozuyor.
Hatta olacaksa iyisi olsun derler.
Çevreden gelen tepkiler de seni bunaltmış bence.
Sosyal kıyas yapma.
Benimde kuzenlerim evli. Hatta kuzenlerimden 3.çocuğu düşünen bile var.
Sosyal kıyasın sonu yok.Kimseyle kendini yarıştırma.
Burada bazı konulara da yazdım.Çocuğun hayırlı mı hayırsız mı olacağını bilemeyiz.
Bazen çocuk sahibi olmak hayırlıdır.Bazen çocuk sahibi olmamak hayırlıdır.

Hakkında hayırlısı olsun..

Evlenmek yada evlenmemek kaderdir,nasiptir... Kısmet bağlanması vs yoktur.kimse kimsenin nasibini bağlayamaz.Allah kaderinize yazdıysa evlenirsiniz.İsterse evden dışarı hiç çıkmayın Allah size hayırlı birisini eş olarak yazdıysa siz onu bulmasanız bile o sizi bulur.Normal yaşantınıza devam edin.Bol bol dua edin.Evlenmekten daha çok hayırlı bir eş isteyin...

evlen de tekrar gör dünyanin kac bucak oldugunu

Tabi tabi burası kadınlar kulübü zaten.

Aynen canim birde bizim
Millet cok memnuniyetsiz dedigin gibi.. sen naparsan yap mutsuzlar
Bir de kıskançlar.
Ondan hazmedemeyip laf ederler.
Düğün sahibi olsam herhalde o akşam için sakinleştirici hap alırdım.

Yoksa kavga çıkarma potansiyelim olurdu.

Bir de kıskançlar.
Ondan hazmedemeyip laf ederler.
Düğün sahibi olsam herhalde o akşam için sakinleştirici hap alırdım.

Yoksa kavga çıkarma potansiyelim olurdu.
Evet iyisi olsa kulp takarlar illa kotu olsa zaten konusacak mevzu cok

Bak niloyanin bu bolumunde herkes baska birsey diyor, ama onemli olan kizin ne istedigi.. niye niloya koydun buraya dersen.. aklima bu geldi cocuklar izliyo bunu

Reactions: 000
Evet iyisi olsa kulp takarlar illa kotu olsa zaten konusacak mevzu cok

Bak niloyanin bu bolumunde herkes baska birsey diyor, ama onemli olan kizin ne istedigi.. niye niloya koydun buraya dersen.. aklima bu geldi cocuklar izliyo bunu

Niloyayı izledim.Iyi ki paylaştınız.
Bizim toplumu çok iyi özetlemiş.
4 yaşındaki çocuklar bile birbirine baskı yapıyor..

Her konuda konuşuyoruz.Ağzı olan konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…