Buradan eş bulma gibi niyetim asla yok daha doğrusu internet üzerinden birileriyle tanışmaya karşı biriyim işe girmek istiyorum aslında asıl sorunum bu ailemden dolayı giremiyorum çok bunaldım konuşup dertleşecek bir tane bile arkadaşım yokHerhangi bir kurs etkinlik katılma şansınız olmaz mi? Yani ben burdaneş bulunduğuna inanmıyorum ama sürekli evde olmak insani bunaltır diye düşünüyorum. Hasta olan kişi kimse onu bir kaç saatliğine birilerine bıraksanız.
Not: belki farklı bir bakış açısı buluruz diye düşünüyorum. Amacım asla sorgulamak değil
Dogalkiz Doğru insanı bekleyin.
Ben sizi çok aceleci gördüm.
Ki başınızdan bir evlilik geçmiş.
Bende anne olmak istiyorum.Ama bunun için de bir adamı sadece biyolojik verici olarak kullanmayı düşünmüyorum.
Çekim iki tarafta da olmalı.Evet belki aşırı olmaz.Ama asgari şartta olmalı.Yoksa o evlilik yürümüyor.Hep duyuyorum çoğu evlilik cinsellik olmadığından bitiyor.
Ben bosansam bi daha evlenmem ama olaki ayni hataya dustum.. o zaman bi sahitler bide damat nikah o kadarBende aynı fikirdeyim.
Kuzenim otelde yemekli şahane düğün yaptı.
Millet yedi içti.Hatta herşeyi silip süpürdü.
Sonra ne mi oldu gecenin sonunda herşeyi eleştirdiler..
Onu gördükten sonra bizim millete nikah yeter diye düşünmeye başladım.
İşe giremesem bile kursa gitmek iyi fikir 29 yaşındayım şuanBelediye kurslarından başlayın derim. Öncelikle evden çıkın. Kaç yasindasiniz
çevre baskısı da beni böyle acele etmeye itiyor sanırım bütün benden küçükler 2. çocukları doğurdu sen de evlen artık hadi diye bıktırdılar ama ben doğru insanla olmayacaksa hiç olmasın kafasındayım o yüzden hayırlısı nasip olsunDogalkiz Doğru insanı bekleyin.
Ben sizi çok aceleci gördüm.
Ki başınızdan bir evlilik geçmiş.
Bende anne olmak istiyorum.Ama bunun için de bir adamı sadece biyolojik verici olarak kullanmayı düşünmüyorum.
Çekim iki tarafta da olmalı.Evet belki aşırı olmaz.Ama asgari şartta olmalı.Yoksa o evlilik yürümüyor.Hep duyuyorum çoğu evlilik cinsellik olmadığından bitiyor.
Sırf çocuk için evlenme olayı bana ters.Ben bunu dusunuyorum yanlis mi acaba?
Evlenmeden ya da evlenerek bil(e)miyorum su an.Sırf çocuk için evlenme olayı bana ters.
Ama yanlış diyemem.Tercih meselesi.
Sana uyan, çekim hissedeceğin biri olabilir bence.
Çocuk da yanında bonus olur.
Güzel olur.
Haklısın..Ben bosansam bi daha evlenmem ama olaki ayni hataya dustum.. o zaman bi sahitler bide damat nikah o kadarbiktim herkesten
Sebebsiz yere eve kapanmadığımı yazdım gözünüzden kaçmış sanırım ben kendi kendime gayet mutluyum mutluluğuma mutluluk katacak yoldaş istiyorum evliliğe hata olarak bakmıyorum benim için sünneti yerine getirmeko zaman dertsiz başına dert arıyorsunbir kere yapmışsınbir hata yanlış insanla, böyle yaparsan yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın.bir hobi bul, eve kapanmışsın çık ordan.kendi kendine mutlu olmayı öğren keşfet önce.
Aynen canim birde bizimHaklısın..
Insanımızı memnun etmek çok külfetli..
Dıdısının dıdısı bile düğünde kendini bilirkişi görüyor.
Ben senden büyüğüm.çevre baskısı da beni böyle acele etmeye itiyor sanırım bütün benden küçükler 2. çocukları doğurdu sen de evlen artık hadi diye bıktırdılar ama ben doğru insanla olmayacaksa hiç olmasın kafasındayım o yüzden hayırlısı nasip olsun
evlen de tekrar gör dünyanin kac bucak oldugunuMerhaba arkadaşlar ben ikinci evliliğimi yapmak istiyorum ama kısmetim kapandı şu sıralar daha doğrusu bugüne kadar beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiklerim ise beni gibi bi durum oldu şimdi de aşırı derecede asosyal hale geldiğim için kısmetlerim durdu gerçekten yüreği güzel bir adamla evlenmek istiyorum dua etmekten başka ne yapacağımı bilmiyorum
Tabi tabi burası kadınlar kulübü zaten.Burada
Buradan eş bulma gibi niyetim asla yok daha doğrusu internet üzerinden birileriyle tanışmaya karşı biriyim işe girmek istiyorum aslında asıl sorunum bu ailemden dolayı giremiyorum çok bunaldım konuşup dertleşecek bir tane bile arkadaşım yok
noktaEvliligin nasil bisey oldugunu biliyosun ikinci defa neden ayni hataya dusuyosun evlenme evlenme evlenme...
Umarım en iyisi senin olur..Evlenmeden ya da evlenerek bil(e)miyorum su an.
Bir de kıskançlar.Aynen canim birde bizim
Millet cok memnuniyetsiz dedigin gibi.. sen naparsan yap mutsuzlar
Evet iyisi olsa kulp takarlar illaBir de kıskançlar.
Ondan hazmedemeyip laf ederler.
Düğün sahibi olsam herhalde o akşam için sakinleştirici hap alırdım.
Yoksa kavga çıkarma potansiyelim olurdu.
Niloyayı izledim.Iyi ki paylaştınız.Evet iyisi olsa kulp takarlar illakotu olsa zaten konusacak mevzu cok
Bak niloyanin bu bolumunde herkes baska birsey diyor, ama onemli olan kizin ne istedigi.. niye niloya koydun buraya dersen.. aklima bu geldi cocuklar izliyo bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?