Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
daha önce konu açmıştım üniversitemde benim hocam olan biriyle 28 yaşında konuşmaya başlamıştık baya samimi olmaya başlamıştık sürekli mesajlaşıyorduk o hastanede gece nöbete falan kalıyordu o zamanlar sürekli telefonda konuşuyorduk o evdeyken bile sürekli mesajlaşıyorduk sürekli zamanı gelince anlatıcagı olduğunu söylüyordu bende eski fotolarında yüzügünü görmüştüm ama telefonda sormak istemedim bugun buluştuk dedimki anlatacağını biliyorum saklama artık falan dedim daha önce evlenip boşandın demi dedim hayır dedi ben çok mutlu oldum sonra bana dediki evlendim ama boşanmadım. Amcasının kızıyla evliymiş 2 çocukları varmış biri daha yeni doğmuş bana diyormuş mutsuz bi evliliğim var ayrılacaktım ama amcama bi söz verdim falan dedi bende dedim ki sen çocuklarınla ilgilenmen gereken vakitte benimle konuşup benimle mi buluşuyorsun dedim sonra ona git dedim en son kalktı gitti. Hala aklım almıyor benimle ne planlar yapmıştı ya karısıyla gitmesi gereken her yere benimle gitmek istiyordu. Allahım ben kime ne yaptım acaba daha önceki konuştum kişide evlenip boşanmış çıkmıştı

Bunları kanıtlayabilirseniz eşine ispatlayın bence. Koynundaki yılanın farkına varsın. Yuh diyorum.

Evlenip boşanmış olmak bence kabul edilebilir. En azından dürüstçe söyledi dersin ona göre yoluna bakarsın. Kimse ayrıldı diye aşka, sevgiye küsmek zorunda değil.

Söylemiş olması güzel ama , yok işte mutsuz bir evlilik bilmem ne palavralarına inanma...

Geçici bir hevessin onun için...
Kendine uygun birini bul...
Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence

Ortalik bu tip adamlarla ve ikinci olmayi kabul etmis kadinlarla dolu. Insanlar haddinden fazla genis davraniyor. Yanina kâr birakmamak lazim aslinda. Sana iki kez denk gelmis olmasi da ekstra uzucu. Uzak durman gerektigini biliyorsun zaten. Hatta esinin kulagina da su kacirmak lazim mumkunse.

Hep diyordum ki böyle birşey yaşarsam eşine söylerim falan ama yaşayınca öyle olmuyor çünkü o adamı seviyorum bunu derken utanıyorum ama seviyorum

Ben ilk değilmişim zaten onun hayatında eşi varken

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence

Mutsuz bir evlilik adı altında gönül eğlendiriyor olma ihtimalinden bahsediyorum...

Bunun benim evli olup olmamamla alakası nedir?

Hep diyordum ki böyle birşey yaşarsam eşine söylerim falan ama yaşayınca öyle olmuyor çünkü o adamı seviyorum bunu derken utanıyorum ama seviyorum

Bu durumu bilmediğiniz için sevmiş olabilirsiniz. Karşınızdaki şahıs karaktersiz, adi biri. 2 çocuğunun annesini, aynı yatağı paylaştığı kişiyi kandırmış. Sizi kandırmış. Aldatmış. Bilmem farkında mısınız? Hala seviyorum demeniz tuhaf. Duygusal boşluk yaşıyorsunuz muhtemelen.

İstemeden bağlanmıştım her dakika konuşuyorduk ve şuan çok yalnızım evet doğrusunu yaptım ama yine tek üzülen benim belkide onlar şuan sarılarak uyuyor

Bu tarz adamlar is ciddi bir hal almaya basladiginda aninda topuklar. Hicbiri esinden,kurulu duzeninden vazgecmez. Istedigi kadar mutsuz olsun yine de vazgecmez. Toparlamaya ilk evliliginden baslar. Ikinci kadin da heves olarak kalir.
Ben ilk değilmişim zaten onun hayatında eşi varken
Bu daha da berbat. Keske esinin duymasini sen saglasan... her gun ayni yastiga bas koyan insana ihanet eden sana neler yapmaz

:)) güldüm valla... klasik evli erkek yalanlarını sıralamış adam size, nasıl kendinizi özel hissettiniz?
Mutsuz evliliğe 2 çocuk mu yapmış? Biri de yenş doğmuş üstelik...
Ben söyleyeyim, hamilelik, lohusalık, yenidoğan bebek derken kadının ilgisi azalınca, fırsattan istifade kendine meşgale aramış.
Canım benim ya :) mutsuzmuş da mutluluk arıyormuş... sen de yedin?

arkadaslar biraz daha düşünceli yorumlar atılmalı . derdini açan sert bi dille eleştirilecekse kapansın site gidelim. doğru bi durum değil ama herkesin başına herşey gelebilir. ne demek gönül eğlendirmiş,kalben ve bilmeden ilgi duymuş insana böyle yorum atılmaz.
bana kalırsa muhattap daha sakın olma, yüreğinin oyununa gelip. kimler kimler gelir daha önüne kala kala bu yalan söyleyen insana mı kaldın..

İstemeden bağlanmıştım her dakika konuşuyorduk ve şuan çok yalnızım evet doğrusunu yaptım ama yine tek üzülen benim belkide onlar şuan sarılarak uyuyor

Eşi başka yerde tatilde filan mıydı acaba? Sizinle rahatça ilgilenmiş demek ki. Muhtemelen o kötü evlilik lafları yalan. Klasik olmuş bir şey artık. Siz önünüze bakın en iyisi. İnşallah doğru düzgün bir insan çıkar karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…