Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu benceSöylemiş olması güzel ama , yok işte mutsuz bir evlilik bilmem ne palavralarına inanma...
Geçici bir hevessin onun için...
Kendine uygun birini bul...
Hep diyordum ki böyle birşey yaşarsam eşine söylerim falan ama yaşayınca öyle olmuyor çünkü o adamı seviyorum bunu derken utanıyorum ama seviyorumBunları kanıtlayabilirseniz eşine ispatlayın bence. Koynundaki yılanın farkına varsın. Yuh diyorum.
Evlenip boşanmış olmak bence kabul edilebilir. En azından dürüstçe söyledi dersin ona göre yoluna bakarsın. Kimse ayrıldı diye aşka, sevgiye küsmek zorunda değil.
Ben ilk değilmişim zaten onun hayatında eşi varkenOrtalik bu tip adamlarla ve ikinci olmayi kabul etmis kadinlarla dolu. Insanlar haddinden fazla genis davraniyor. Yanina kâr birakmamak lazim aslinda. Sana iki kez denk gelmis olmasi da ekstra uzucu. Uzak durman gerektigini biliyorsun zaten. Hatta esinin kulagina da su kacirmak lazim mumkunse.
Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Hep diyordum ki böyle birşey yaşarsam eşine söylerim falan ama yaşayınca öyle olmuyor çünkü o adamı seviyorum bunu derken utanıyorum ama seviyorum
Belli oluyor evli insanlarla bekarların yorumlarıMutsuz bir evlilik adı altında gönül eğlendiriyor olma ihtimalinden bahsediyorum...
Bunun benim evli olup olmamamla alakası nedir?
İstemeden bağlanmıştım her dakika konuşuyorduk ve şuan çok yalnızım evet doğrusunu yaptım ama yine tek üzülen benim belkide onlar şuan sarılarak uyuyorBu durumu bilmediğiniz için sevmiş olabilirsiniz. Karşınızdaki şahıs karaktersiz, adi biri. 2 çocuğunun annesini, aynı yatağı paylaştığı kişiyi kandırmış. Sizi kandırmış. Aldatmış. Bilmem farkında mısınız? Hala seviyorum demeniz tuhaf. Duygusal boşluk yaşıyorsunuz muhtemelen.
Bu tarz adamlar is ciddi bir hal almaya basladiginda aninda topuklar. Hicbiri esinden,kurulu duzeninden vazgecmez. Istedigi kadar mutsuz olsun yine de vazgecmez. Toparlamaya ilk evliliginden baslar. Ikinci kadin da heves olarak kalir.Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Bu daha da berbat. Keske esinin duymasini sen saglasan... her gun ayni yastiga bas koyan insana ihanet eden sana neler yapmazBen ilk değilmişim zaten onun hayatında eşi varken
Belli oluyor evli insanlarla bekarların yorumları
Sen ilk değilsen o zaman heves oluyorsun ... daldan dala konuyor anlaşılan ..Ben ilk değilmişim zaten onun hayatında eşi varken
Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Sen ilk değilsen o zaman heves oluyorsun ... daldan dala konuyor anlaşılan ..
Kaldı ki ilk veya son olması bu durumu değiştirmez zaten ..Yazan ellerin dert görmesin
Katılıyorum...
Belli oluyor evli insanlarla bekarların yorumları
İstemeden bağlanmıştım her dakika konuşuyorduk ve şuan çok yalnızım evet doğrusunu yaptım ama yine tek üzülen benim belkide onlar şuan sarılarak uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?