Önce ki evliydi demedim evlenip boşanmış dedim Bu benim suçum değil
Kadının ilgisi kısmını artırıyorum.:)) güldüm valla... klasik evli erkek yalanlarını sıralamış adam size, nasıl kendinizi özel hissettiniz?
Mutsuz evliliğe 2 çocuk mu yapmış? Biri de yenş doğmuş üstelik...
Ben söyleyeyim, hamilelik, lohusalık, yenidoğan bebek derken kadının ilgisi azalınca, fırsattan istifade kendine meşgale aramış.
Canım benim ya :) mutsuzmuş da mutluluk arıyormuş... sen de yedin?
Mutsuz evlilikler böyle olmuyor her daim ... karşınızdaki cinsel dürtülerine , sapık zihniyetlerine hakim olamayan ve çok iyi rol yapan tiplemelerden biriMutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Ben itham falan etmedim sadece bilmiyorum aklıma çok şey geliyorBi de elin kadinini aklinca caktirmadan itham etmiş.. Allah boyle insanlarin şerrinden korusun hepimizi..
Klasik eşini aldatan erkek yalanları,zorla evlendim,mutsuzum,eşim beni sevmiyor,eşim benimle ilgilenmiyor,eşim kavgacı bilmem ne liste uzar gider.daha önce konu açmıştım üniversitemde benim hocam olan biriyle 28 yaşında konuşmaya başlamıştık baya samimi olmaya başlamıştık sürekli mesajlaşıyorduk o hastanede gece nöbete falan kalıyordu o zamanlar sürekli telefonda konuşuyorduk o evdeyken bile sürekli mesajlaşıyorduk sürekli zamanı gelince anlatıcagı olduğunu söylüyordu bende eski fotolarında yüzügünü görmüştüm ama telefonda sormak istemedim bugun buluştuk dedimki anlatacağını biliyorum saklama artık falan dedim daha önce evlenip boşandın demi dedim hayır dedi ben çok mutlu oldum sonra bana dediki evlendim ama boşanmadım. Amcasının kızıyla evliymiş 2 çocukları varmış biri daha yeni doğmuş bana diyormuş mutsuz bi evliliğim var ayrılacaktım ama amcama bi söz verdim falan dedi bende dedim ki sen çocuklarınla ilgilenmen gereken vakitte benimle konuşup benimle mi buluşuyorsun dedim sonra ona git dedim en son kalktı gitti. Hala aklım almıyor benimle ne planlar yapmıştı ya karısıyla gitmesi gereken her yere benimle gitmek istiyordu. Allahım ben kime ne yaptım acaba daha önceki konuştum kişide evlenip boşanmış çıkmıştı
Aklina her geleni soyleme o halde, hele 2 cocuk annesi hiiiç tanımadığın ve yuksek ihtimalle masum ve mağdur bi kadin hakkinda oyle cirkin imalarda bulunma..Ben itham falan etmedim sadece bilmiyorum aklıma çok şey geliyor
Aldatma mutsuz evlilikten dolayi olmaz,karaktersizlikten serefsizlikten olur.Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Mutsuz bir evlilikte nasıl yeni doğmuş bir bebek oluyor. Kendinizi kandırmayın madem mutsuz boşansın gelsin o zaman. Hee amcasına söz vermiş babaanneminde bıyıkları olsa dedem olurdu.Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Kendinizi kandirmak ya da bizleri kandirmak çabanızı takdir ediyorum.Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
İtham ediyorsunuz .. bilmiyorum deyip o da öyledir demek kadının günahını almaktır ..Ben itham falan etmedim sadece bilmiyorum aklıma çok şey geliyor
Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Kimseye suç atmıyorum ama söyleyemediği birşeyler vardı doğulular acaba töre falan olayları mı bilmiyorum
Söylemiş olması güzel ama , yok işte mutsuz bir evlilik bilmem ne palavralarına inanma...
Geçici bir hevessin onun için...
Kendine uygun birini bul...
Not: bu bir bekar yorumudur
İstemeden bağlanmıştım her dakika konuşuyorduk ve şuan çok yalnızım evet doğrusunu yaptım ama yine tek üzülen benim belkide onlar şuan sarılarak uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?