Kaldı ki ilk veya son olması bu durumu değiştirmez zaten ..
Adam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibiSen ilk değilsen o zaman heves oluyorsun ... daldan dala konuyor anlaşılan ..
Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Önce ki evliydi demedim evlenip boşanmış dedim Bu benim suçum değilEvet hepimiz kocişlerimizi elimizde tutmanın derdine düştük, mutsuz olurlar da sende mutluluk bulurlar diye korkuyoruz.
Ne hikmetse de önceki de evliydi diyorsun... gerçekten korkmalıyız galiba :))
Nerden biliyorsunuz sürekli annesinin evinde olduğunu ?!Adam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibi
İnanmışa benziyor muyum ? Mutsuz bi evlilik ve yeni doğmuş bi çocuk öyle mi diyip güldüm onaevet mutsuz mutsuz sevişmiş hatta ağlıyormuş sevişirken, yada belki karsı tecavüz edip hamile kalmıştır.
hala bu yalanlara inanan sizin gibi saf niyetli insanların olmasına şaşırıyorum.
:) kesin öyledir.Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Isine gelmeyen yoruma ters cevaplar veren konu sahipleri insanlari sert konuşmaya mecbur bırakıyor bence.. Normal yorumu bile en alakasiz yerden tutup üyelere sataşan tiplere/konu sahiplerine gercekleri soylememiz bile agir geliyor nedense..arkadaslar biraz daha düşünceli yorumlar atılmalı . derdini açan sert bi dille eleştirilecekse kapansın site gidelim. doğru bi durum değil ama herkesin başına herşey gelebilir. ne demek gönül eğlendirmiş,kalben ve bilmeden ilgi duymuş insana böyle yorum atılmaz.
bana kalırsa muhattap daha sakın olma, yüreğinin oyununa gelip. kimler kimler gelir daha önüne kala kala bu yalan söyleyen insana mı kaldın..
Kimseye suç atmıyorum ama söyleyemediği birşeyler vardı doğulular acaba töre falan olayları mı bilmiyorumNerden biliyorsunuz sürekli annesini evinde olduğunu ?!
Annesini evinde de olabilir eşi sizinle konuşurken hamileyse ailesi ile birlikte annesinde kalıyordur ... ortada evlilik yoksa yakın zamanda ikinci çocuk nasıl yapılmış ????
Ya lütfen şuan ki durumla alakalı olmayan kadına suç atmayın !!!
He bebeklerinide leylekler getirmiş adamla yapmamışlardır dimi ?Adam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibi
İnanmışa benziyor muyum ? Mutsuz bi evlilik ve yeni doğmuş bi çocuk öyle mi diyip güldüm ona
İnanmışa benziyor muyum ? Mutsuz bi evlilik ve yeni doğmuş bi çocuk öyle mi diyip güldüm ona
. Eee inanmışsınız ???Adam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibi
Hayır bunun cevabını ben biliyorum zatenSana aşık olduğunu, gercek mutlulugu sende bulduğunu soylememizi filan bekliyorsun sanırım?
Bi de elin kadinini aklinca caktirmadan itham etmiş.. Allah boyle insanlarin şerrinden korusun hepimizi..Nerden biliyorsunuz sürekli annesinin evinde olduğunu ?!
Annesinin evinde de olabilir eşi sizinle konuşurken hamileyse ailesi ile birlikte annesinde kalıyordur ... ortada evlilik yoksa yakın zamanda ikinci çocuk nasıl yapılmış ????
Ya lütfen şuan ki durumla alakalı olmayan kadına suç atmayın !!!
Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdıiyide ona ne dediğinizin önemi yok sonuçta adamın evliliğinin mutsuz olduğuna inanmışsınız.
“Belki de kadında bunun gibi” ne demek ??Kimseye suç atmıyorum ama söyleyemediği birşeyler vardı doğulular acaba töre falan olayları mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?