Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Evli bir adamla ne işimiz var ya gidin bekar birini bulun kendinize bugün eşine bunu yapan yarın sizede aynısını yapar .Can çıkar huy çıkmaz diye boş yere söylememişler

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence

evet mutsuz mutsuz sevişmiş hatta ağlıyormuş sevişirken, yada belki karsı tecavüz edip hamile kalmıştır.
hala bu yalanlara inanan sizin gibi saf niyetli insanların olmasına şaşırıyorum.

Evet hepimiz kocişlerimizi elimizde tutmanın derdine düştük, mutsuz olurlar da sende mutluluk bulurlar diye korkuyoruz.
Ne hikmetse de önceki de evliydi diyorsun... gerçekten korkmalıyız galiba :))
Önce ki evliydi demedim evlenip boşanmış dedim Bu benim suçum değil

Adam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibi
Nerden biliyorsunuz sürekli annesinin evinde olduğunu ?!

Annesinin evinde de olabilir eşi sizinle konuşurken hamileyse ailesi ile birlikte annesinde kalıyordur ... ortada evlilik yoksa yakın zamanda ikinci çocuk nasıl yapılmış ????

Ya lütfen şuan ki durumla alakalı olmayan kadına suç atmayın !!!

Isine gelmeyen yoruma ters cevaplar veren konu sahipleri insanlari sert konuşmaya mecbur bırakıyor bence.. Normal yorumu bile en alakasiz yerden tutup üyelere sataşan tiplere/konu sahiplerine gercekleri soylememiz bile agir geliyor nedense..

Kimseye suç atmıyorum ama söyleyemediği birşeyler vardı doğulular acaba töre falan olayları mı bilmiyorum

Bakın evli erkeklerden duyacağınız klasik yalanlar hepsi yalan olmasa da bahaneler de diyebiliriz;
1. Eşimi sevmiyorum, ayrı yatıyoruz
2. Aramızda cinsellik yok
3. Çocuklar için bir aradayız
4. Çok mutsuzum ama çocuklar var
5. Seni seviyorum ama çocuklar, çocuklar çocuklar

Sonra bir bakarsınız eşi hamile kalmış, sürprizzzz. Çevremde bu ilişkilere bulaşmış kim varsa hepsinden aynı şeyleri duydum, eşlerini sevmezler ama bir türlü boşanamazlar da, bu şu demek, seninle böyle takılalım, aşk yaşayalım ama kurulu düzenim çocuklarımın annesi de dursun. Onlardan vazgeçemem. Yakında size benzer şeyler söylerse aklınızda bulunsun

Bi de elin kadinini aklinca caktirmadan itham etmiş.. Allah boyle insanlarin şerrinden korusun hepimizi..

tabi ki de gecici hevessin. adam gönlünü oyalıyor. düzenli hayatından eşinden vazgeçmeyecek ne olursa olsun. hani ilk kez siz olsanız gayri ihtiyari etkileşim olsa heves değildim dersiniz ama zaten bilmem kaçıncıymışsınız. adam onla bunla vakit geçiriyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…