Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Kısa ve net ne guzel açiklama ! Ve ekliyorum şu saatte karısının koynunda bebeğini seviyor ,sende K k da ağla ..ağla ..

Eklemene ekliyorum. Bu kadar piskin oldugu icin aglamakla da kalmasin bence artik. Kafasini daga tasa da vurabilir.

eğitiminize bakın karıyer yapın kendi paranızı kazanıp çatır çatır yiyin .zamanı gelince sevgili de gelirr eş de gelir .

Evde simdi bebegimler, birtanemler, canımlar, cicimler, saç oksamala, koklasmalar, çiçekler, jestler ohoooo sözüm ona karısına ilan-i aşklar:)))))

Anne olunca masum ve mağdur mu oluyor ? Olabilir dedim ki hala öyle bi ihtimal var

Adamin esi lohsa diye esinin ilgisi olmadi icin sizle onu doldurmaya calismis sizi resmen kulanmis ona takilmiyorsunuzda halen karisina dediniz lafa bakin yazik ya bukadar kendinizi kucultmeye ne gerek var adam mutsuz olsa zaten bosanir adam bal gibide mutlu adamdan hesap soramayinca sucuz olan esine bahne buluyorsunuz kendinizi ve adami savunarak ehh daha ne denirke size ozman

Bu o kadın için çok incitici asla istenmeyen bir durum
Adam dışarda her haltı yesin sonra evdeki masunlara oynasın
Karşıdaki patlasa ağlasa ne olur

Bi de karsidaki piskin piskin ben heves degildim ben de mutlulugu buldu bana neler yapti o kadina yaomadi diyor. Evdeki masum kadina yazik gercekten

Onceki konularinizi bilmiyorum. Bu adam evli oldugunu nasil gizledi ya da siz nasil anlayamadiniz? Cevresinde falan bilinir bir insanin evli oldugu..

Onceki konularinizi bilmiyorum. Bu adam evli oldugunu nasil gizledi ya da siz nasil anlayamadiniz? Cevresinde falan bilinir bir insanin evli oldugu..
Yüzük resmi görmüş aslında tahmin Edip sormuş ,,adamdan evliydim boşandım gibi birşey beklerken adam direk evliyim ,çocuklu çocukluyum ama mutsuzum demiş

Konu sahibi istiyor merak etmeyin sadece su an cesareti yok. Hiçte masum değil konuşmalari
Ben konu sahibini kastedmiyorum adamın karısı ve çocuğu burada masum aldatılan
Hani oh sen ağla o evinde çocuğula karıysıyla mutlu şeklinde konuşmak ne bileyim sanki asıl suçluyu aklamak gibi olmuş

Bak kardeş ben evli değilim bu 1. si. 2. olarak ise uzun süreli ilişkimi kendi haysiyetim, kendi onurum ve kendi geleceğim için taze bitirdim. Demem o ki benim bile ayrılmak için ortada senin kadar büyüük ciddi bir sebebim yokken kendim için yol verdim hayatımdaki şahsa. Ki seninki kat kat büyük bir olay, acilen yol vermen gerekiyor kendin ve kendi hayatın için. ÖZELLİKLE EVLİ DEĞİLİM DİYE YAZDIM Kİ KOCAMA SARKARSIN DİYE KORKMADIĞIMI ANLA YANİ.
Not: Söylemeden de geçmek istemiyorum ama hadi evli olduğunu bilmiyordun ama evli olduğunu öğrendikten sonra hala adamı ve kendini savunman çok itici. Buradaki yardımları da ne kadar hak ediyorsun orası da meçhul ama bırak adamı, kendine de tanımadan laf attığın adamın karısına da yazık etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…