Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
anlamıyorum. eviniz barkınızı kurmuşsunuz,çekirdek aileniz oturmuş. nası birisi tarafından kandırılan ve sonrasında ilişkisini sonlandıran kadınla metres,çatla diye konuşuyorsunuz. ben evli değilim,uzun zamandır bi ilişkim var. ama mesela bayanla aynı kulvarda görmüyorum kendimi bı yüzden ezmeye çalışmıyorum, sadece üzüldüm. siz resmen sidik yarıştırıyorsunuz. mutsuz musunuz yoksa 20kişinin bir insanı linç etme güdüsü mü kabardı içinizde? kadın ilk yazısında gayet normal açıklama içinde,gelen ilk yorumla sinirlenmiş ve egosu ayaklanmış. ben adamla takılacam hatta kadından boşatacam çatlayın kudurun demiş sanki kadın. aman vallahi alemsiniz!
hevessin demek hakaret , küfür değil .. adamın ne amaçla yaklaştığını söyleyen bir durum ...Söylemiş olması güzel ama , yok işte mutsuz bir evlilik bilmem ne palavralarına inanma...
Geçici bir hevessin onun için...
Kendine uygun birini bul...
Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Hep diyordum ki böyle birşey yaşarsam eşine söylerim falan ama yaşayınca öyle olmuyor çünkü o adamı seviyorum bunu derken utanıyorum ama seviyorum
Belli oluyor evli insanlarla bekarların yorumları
. Bunlar sadece bir kısım ... linç etme güdüsü değil ...Adam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibi
Gitsin adamın karısıyla konuşsun bence , karısı onu atarsa kapıya ona kalır belki de çünkü başka türlü aldatan erkek boşamaz ,boşasa zaten aldatmaz gerek duymaz..o tip erkeklerin geneli kaçamak seviyor varsa böyle rahatlar kandırıyor malesef..konu sahibi aç gözünü boşuna aşığım diye ağlama adam şuan karısının koynunda bebeğini seviyor bilmem farkında mısın..Konu sahibi bir kere adamın zampara bir adi olduğunu kendine kabul ettirmelisin. Yok olmaz diyorsan o adam durur durur arada sana yazar sen dayanamazsın bir görüşme olur. O görüşmede senin zampara iki yakınlaşır seninle. Aaaa bir bakarsın 3-5 güne bir mesaj gelir telefonuna. Çocuklarımın hatrına eşimle mutlu olamaya calisacagim gibilerinden. Sonra ağlaya ağlaya onu ikna etmeye çalışırsın ama artık zampara iyi aile babası olmuştur bile. Sana öyle yansıtır yani. Daha küçük daha çıtır ne bulabilirsem şansıma diye olta atar öğrencilerine.
O kadın hakkında da ileri geri konuşmak sana düşmez. O kadın seni bilse değil edeceği sözlerin gözlerindeki tek bakışın altindan kalkamazsın!
Ha şunu da eklemek istiyorum. Şu an düştüğüm durumun sorumlusu buradaki insanlar degil; uğruna ağlaya ağlaya ayrıldığın adam. Ayarını giderini yiyorsa ona yap bakalım!!
konu trolldür değildir umrumda değil ben sadece insanları anlayamıyorum. varsayalım bayan bilmeden adamı sevdi,sonra evli olduğunu öğrendi . bu durumda ona sen hevessin canım mı denmeli (ki bu benım ıcın zavallı bı cumle) yoksa bir daha muhattap olmayın o insanla evli ve yalancı adamdan hayır gelmez mi denmeli.hevessin demek hakaret , küfür değil .. adamın ne amaçla yaklaştığını söyleyen bir durum ...
. Bunlar sadece bir kısım ... linç etme güdüsü değil ...
fıldır fıldır o gözler özellıkle buyuk sehırlerde kimin eli kimin cebinde belli değil .bazı kızlarımız bedava kahve sinema şu bu için çıkıyor bu adamlarla
Gitsin adamın karısıyla konuşsun bence , karısı onu atarsa kapıya ona kalır belki de çünkü başka türlü aldatan erkek boşamaz ,boşasa zaten aldatmaz gerek duymaz..o tip erkeklerin geneli kaçamak seviyor varsa böyle rahatlar kandırıyor malesef..konu sahibi aç gözünü boşuna aşığım diye ağlama adam şuan karısının koynunda bebeğini seviyor bilmem farkında mısın..
Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya
Adam arasa yine doner seviyorum diyo,resmen kanina girmis hoca bozuntusu utanmaz arlanmaz ya..Allah bilir aralarindada kac yas fark vardir ? Bu da gordu genc tazeyi allamis pullamis bunu bi guzelce bu zavalli arkadasimizda hemen kapilmis..aglaya aglaya biraktim diyor ya basta arastirsaydi zaten aglamasina gerek kalmiycakti eli yuzu duzgun olunca malesef genclik hemen kapiliyo Allah evlatlari boyle tuzaklardan korusun..Sadece telle iletisim dendiği için böyle düşündüm ,birebir birliktelikse oooo jestler bitmez , hediyeler,tatil ,yaşandiysa doruklarda cinsellik hiç kimse öyle sevmemiştir eminim ...ya yazık ya gerçekten üzüldüm aşigım diyor ,aşka saygım sonsuzda bunları ki ihanet ve küçük bir kaçamak oluyor sadece
hay klavyene sağlık .sanki konu sahibi adam evli olduğunu sakladı öğrendim hakaret ederek ayrıldım.kızlar aman size ders olsun siz kanmayın yazdı da biz de destekleyici yorumlar yaptık pesss bir de suçlanıyoruzhevessin demek hakaret , küfür değil .. adamın ne amaçla yaklaştığını söyleyen bir durum ...
. Bunlar sadece bir kısım ... linç etme güdüsü değil ...
Naptı mesela anlatsana biraz
Bir de karısına ne yapıp yapmadığını nereden biliyorsun,yanlarında mı yaşıyorsun
Farkli bisey olcagini sanmiyorum bende..karisi kiymetlidir onun bastacidir o gelde bunu kafasiz kizlarimiza anlatAdamın karısıyla konuşsun aha da buraya yazıyorum adadan gelecek tepki şu:
Ben karımı seviyorum ona türlü yalanlar söylemişsin. Derhal yalanla söylediklerini bana platonik aşık olduğunu anlat yoksa seni pişman ederim !!!!
Var mı farklı düşünen???
Ceren Hindistan da o Ümit denen adamla (o da amca kiziyla evli ve cocuklu idi malumunuz) aşk pozlari paylasip diğer kadina ustu acik/kapali gondermelerle, sevilmedigini soyleyip asagiliyordu.. Simdilerde adamin kendisine attigi dayaklari anlatiyor muhtelif programlarda..
Erkeklerin uzak duracağı yok, bari kadınlar uzak dursun.Bu zihniyette çirkin, evli erkekler asıl başka kadınlardan uzak dursun, ben başka kadınlara değil eşimin yaptığına bakarım,
Konu sahibi şu an eşim yanımda, tatildeyiz uzandık dinleniyoruz, size yorum yazarken aklıma bile gelmedi emin olun. Eğer bir gün başka kadına gidecek olursa, o zaman derdine düşerim, siz rahat olun
Bir Adamin eşini aldatması için mutsuz bir evlilik geçiriyor olması gerekmiyor. Nice fedakar, güzel imrenilecek kadınlar aldatildi. Adamın içinde pislik ve adi olmak varsa hicbirsey gözü görmüyor. Karısı adına üzüldüm umarım kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadındır kocasının gerçek yüzünü gorurBüyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Konuşsun da görsün gününü diye yazdım adam ya inkar edecek yada kadına ucuz kadın muamelesi yapacak beni ayartmaya çalıştı diye ,bir şekilde karısını inandirip bunada dünyanın kaç bucak oldugunu gösterir görür aşkı meski hep aynı hikaye çunku..üstelik bide daha çok bağlanırlar şimdi çünkü adam korkudan karısına çok iyi davranıyor ne jestler yapıyordur kim bilir :)Adamın karısıyla konuşsun aha da buraya yazıyorum adadan gelecek tepki şu:
Ben karımı seviyorum ona türlü yalanlar söylemişsin. Derhal yalanla söylediklerini bana platonik aşık olduğunu anlat yoksa seni pişman ederim !!!!
Var mı farklı düşünen???
Adam arasa yine doner seviyorum diyo,resmen kanina girmis hoca bozuntusu utanmaz arlanmaz ya..Allah bilir aralarindada kac yas fark vardir ? Bu da gordu genc tazeyi allamis pullamis bunu bi guzelce bu zavalli arkadasimizda hemen kapilmis..aglaya aglaya biraktim diyor ya basta arastirsaydi zaten aglamasina gerek kalmiycakti eli yuzu duzgun olunca malesef genclik hemen kapiliyo Allah evlatlari boyle tuzaklardan korusun..
Böyle konulara yazmak istemiyorum normalde, sinirim bozuluyor.
İşim gereği erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamlardayım hep. Ortağım erkek olduğu için de o çok beyefendi, eşinden çocuklarından sevgiyle bahseden, açıp bana aşkla eşinin fotoğrafını gösteren adamların ben odadan çıktığım an nasıl metres muhabbeti yaptıklarını çok iyi biliyorum.
Bu muhabbetler onlar için o kadar olağan ki bu muhabbete girdikleri erkeklerle samimi olmaları da gerekmiyor. İlk kez girdikleri ortamda bile bu muhabbeti yapmaya çekinmiyor birçoğu.
O 2. kadınlara "çok mutsuzum" ayağı yaptıklarına eminim.
Sadece zengin olanlar değil, her kesimden erkek yapıyor bunu. Demircinin çırağı da anlatıyor, paraya para demeyen mühendis de...
Böyle yalanlara inanmayın. Evli olduğunu öğrenmişsiniz artık uzak durun. Ama mutsuz, ama ben farklıydım diye kendinizi kandırmayın. Adam karısı çocuğuyla hayatına devam eder, olan size olur.
Kısa ve net ne guzel açiklama ! Ve ekliyorum şu saatte karısının koynunda bebeğini seviyor ,sende K k da ağla ..ağla ..Cocuk yapmis istenikah da karisinda. Gercekten de kadina yapmamis da buna yapmis bak sen su ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?