Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence

Ne saniyosun kendini mutluluk abidesi falan mi? Evli erkek disarda mutluluk aramaz canim heyecan arar.

Söylemiş olması güzel ama , yok işte mutsuz bir evlilik bilmem ne palavralarına inanma...

Geçici bir hevessin onun için...
Kendine uygun birini bul...
hevessin demek hakaret , küfür değil .. adamın ne amaçla yaklaştığını söyleyen bir durum ...

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence

Hep diyordum ki böyle birşey yaşarsam eşine söylerim falan ama yaşayınca öyle olmuyor çünkü o adamı seviyorum bunu derken utanıyorum ama seviyorum

Belli oluyor evli insanlarla bekarların yorumları

Adam sürekli annesinin evinde ortada evlilik yok ki belki kadında bunun gibi
. Bunlar sadece bir kısım ... linç etme güdüsü değil ...

Gitsin adamın karısıyla konuşsun bence , karısı onu atarsa kapıya ona kalır belki de çünkü başka türlü aldatan erkek boşamaz ,boşasa zaten aldatmaz gerek duymaz..o tip erkeklerin geneli kaçamak seviyor varsa böyle rahatlar kandırıyor malesef..konu sahibi aç gözünü boşuna aşığım diye ağlama adam şuan karısının koynunda bebeğini seviyor bilmem farkında mısın..

hevessin demek hakaret , küfür değil .. adamın ne amaçla yaklaştığını söyleyen bir durum ...

konu trolldür değildir umrumda değil ben sadece insanları anlayamıyorum. varsayalım bayan bilmeden adamı sevdi,sonra evli olduğunu öğrendi . bu durumda ona sen hevessin canım mı denmeli (ki bu benım ıcın zavallı bı cumle) yoksa bir daha muhattap olmayın o insanla evli ve yalancı adamdan hayır gelmez mi denmeli.

fıldır fıldır o gözler özellıkle buyuk sehırlerde kimin eli kimin cebinde belli değil .bazı kızlarımız bedava kahve sinema şu bu için çıkıyor bu adamlarla

Hiç girme oralara. Aşığım deyip, "Nikahına almazsa nolur nolmaz bi çocuk yapim" diyerek mirasa ortak çıkarma peşindekilere kadar gider oralar.

Adamın karısıyla konuşsun aha da buraya yazıyorum adadan gelecek tepki şu:

Ben karımı seviyorum ona türlü yalanlar söylemişsin. Derhal yalanla söylediklerini bana platonik aşık olduğunu anlat yoksa seni pişman ederim !!!!

Var mı farklı düşünen???

Naptı mesela anlatsana biraz

Bir de karısına ne yapıp yapmadığını nereden biliyorsun,yanlarında mı yaşıyorsun

Adam arasa yine doner seviyorum diyo,resmen kanina girmis hoca bozuntusu utanmaz arlanmaz ya..Allah bilir aralarindada kac yas fark vardir ? Bu da gordu genc tazeyi allamis pullamis bunu bi guzelce bu zavalli arkadasimizda hemen kapilmis..aglaya aglaya biraktim diyor ya basta arastirsaydi zaten aglamasina gerek kalmiycakti eli yuzu duzgun olunca malesef genclik hemen kapiliyo Allah evlatlari boyle tuzaklardan korusun..

hay klavyene sağlık .sanki konu sahibi adam evli olduğunu sakladı öğrendim hakaret ederek ayrıldım.kızlar aman size ders olsun siz kanmayın yazdı da biz de destekleyici yorumlar yaptık pesss bir de suçlanıyoruz

Farkli bisey olcagini sanmiyorum bende..karisi kiymetlidir onun bastacidir o gelde bunu kafasiz kizlarimiza anlat

yüzüğü gordugunde bi bahaneyle kimligini isteyebilirdin orada yazar medeni hali,heves demeyelim ama erkeklerde şu var:sahip olamadiklari her kadin kiymetli bak bugun eşiyle bosanip sni alabilir ama nolur biliyor musun artik elinde olmadigi icin eski karisini sevmeye baslar .erkekler boyledir sen de onu unut ve kendine yepyeni guzel bi yol çiz

Benim sinirlendigim nokta bu olaylarda kadinda erkek de suclu oluyor ama hep kadinlar aci cekiyor kotu oluyor adamlar aynen devam ediyor.

Erkeklerin uzak duracağı yok, bari kadınlar uzak dursun.

Bir Adamin eşini aldatması için mutsuz bir evlilik geçiriyor olması gerekmiyor. Nice fedakar, güzel imrenilecek kadınlar aldatildi. Adamın içinde pislik ve adi olmak varsa hicbirsey gözü görmüyor. Karısı adına üzüldüm umarım kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadındır kocasının gerçek yüzünü gorur

Konuşsun da görsün gününü diye yazdım adam ya inkar edecek yada kadına ucuz kadın muamelesi yapacak beni ayartmaya çalıştı diye ,bir şekilde karısını inandirip bunada dünyanın kaç bucak oldugunu gösterir görür aşkı meski hep aynı hikaye çunku..üstelik bide daha çok bağlanırlar şimdi çünkü adam korkudan karısına çok iyi davranıyor ne jestler yapıyordur kim bilir :)

28 yaşındaymış çocuk. konu sahibeside 23 falan sanırım

Bu adamlarin evlilikleri duzenleri devam ediyor.

Karnim doysun pastam dursun diyorlar oyle oluyor.

Keske boyleleri yalniz kalsa ama sanki dunya erkeklerin kazanacagi sekilde devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…