fıldır fıldır o gözler özellıkle buyuk sehırlerde kimin eli kimin cebinde belli değil .bazı kızlarımız bedava kahve sinema şu bu için çıkıyor bu adamlarlaKaraktersiz olduğu için boşanma yoluna girmeden gözü dışarıya kaymış olmasın??
Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya
boşanmış adamla evlendim süper eş süper babaaaa çatlaaa emiiiiiiiZaten boşanmalarını istemezdim aynı zamanda boşanmış biriyle evlenmekte istemezdim
Ne yapmış olabilir ki,süslü cümleler ,aşk mesajları ,belki birkaç şiir vb ,kandırmış işte zavallıyı ,üzüldüm aslında hala aşıgim diyor..ne yaptı bu adam size mesela?
2 haftada karısına yapmadığı ne yapmış olabilir ki üstelik sadece mesajla yada telde?
Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
boşanmış adamla evlendim süper eş süper babaaaa çatlaaa emiiiiiii[/QUOTE
Maaş Allah , Allah bozmasın şimdi hırs yapar konu sahibi .
Hediyeleri unutmiyalim :) kim bilir neler almistir ?Ne yapmış olabilir ki,süslü cümleler ,aşk mesajları ,belki birkaç şiir vb ,kandırmış işte zavallıyı ,üzüldüm aslında hala aşıgim diyor..
Ne yapmış olabilir ki,süslü cümleler ,aşk mesajları ,belki birkaç şiir vb ,kandırmış işte zavallıyı ,üzüldüm aslında hala aşıgim diyor..
Varya Şükürler olsun ki Allah korkum var ki ağlaya ağlaya bıraktım adamı. Adam karısına yapmadığı her boku bana yaptı ben o adamla 2 ay daha konuşsam karısının yüzüne bakmıcak seviyedeydi neyse ya
Hayır öyle değil o olay biraz karışık uzun uzun yazmak istemiyorum sizlerde arada ki boşlukları sallayıp duruyorsunuz
Sadece telle iletisim dendiği için böyle düşündüm ,birebir birliktelikse oooo jestler bitmez , hediyeler,tatil ,yaşandiysa doruklarda cinsellik hiç kimse öyle sevmemiştir eminim ...ya yazık ya gerçekten üzüldüm aşigım diyor ,aşka saygım sonsuzda bunları ki ihanet ve küçük bir kaçamak oluyor sadeceHediyeleri unutmiyalim :) kim bilir neler almistir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?