Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Konu sahibi bosver sen bu adami
Unut
Karisiyla evliylen iliski yasadigi ilk kisi ben degilim.demissin.

Adam surekli karisini aldatiyor demek ki.
Kurtulduguna sukret

Suratina bile bakma

Karaktersiz olduğu için boşanma yoluna girmeden gözü dışarıya kaymış olmasın??
fıldır fıldır o gözler özellıkle buyuk sehırlerde kimin eli kimin cebinde belli değil .bazı kızlarımız bedava kahve sinema şu bu için çıkıyor bu adamlarla

Yapmadığını nereden biliyorsun??

Durun kızlar hırs yapıp şimdi EVLİ adamla tekrar beraber olmaya başlıcak GEÇİCİ bir HEVES olmadığını kanıtlamak için

Evlenince anlarsın evli adamların karılarını nasıl bırakamadıklarını yalvardıklarını.

Karakterli olan sorun varsa eğer ayrılıyor ondan sonra önüne bakıyor

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence

Diyelim ki değilsiniz. .Bu o adamin. Karısını aldatmasıni hafifletmiyor. Adam olsa bosanir öyle arar. Ama böylece karısını yedek/sigorta olarak tutarken başkaları ile ilişki yürütüyor. Bence siz kendinize onu haklı çıkartacak birseyler ariyorsunuz aslinda ama haklı tarafi yok

konu sahibi boşanmış adam ya da kadınlar öcü değil çirkin değil nitelıksiz değil önce bunu öğren.ikincisi ayıp olan evli adamla buluşmak boşatmaya çalışmak aralarına girmek çocuklarını varsa dışlamak .biraz medeniyet sahibi olalım sene 2018 olmuş .

yav kendine bakmayıp kımleri ayıplıyor .dini yoruma yasak olmasa kimin boşanmış artı eşi ölmüş artı kendinden yaşlı kadınla evlendığını örnek verecektim de neyse

2 ay daha yaşasaydın keşke
Kıçına tekmeyi nasıl vuruyor görürdün..

anlamıyorum. eviniz barkınızı kurmuşsunuz,çekirdek aileniz oturmuş. nası birisi tarafından kandırılan ve sonrasında ilişkisini sonlandıran kadınla metres,çatla diye konuşuyorsunuz. ben evli değilim,uzun zamandır bi ilişkim var. ama mesela bayanla aynı kulvarda görmüyorum kendimi bı yüzden ezmeye çalışmıyorum, sadece üzüldüm. siz resmen sidik yarıştırıyorsunuz. mutsuz musunuz yoksa 20kişinin bir insanı linç etme güdüsü mü kabardı içinizde? kadın ilk yazısında gayet normal açıklama içinde,gelen ilk yorumla sinirlenmiş ve egosu ayaklanmış. ben adamla takılacam hatta kadından boşatacam çatlayın kudurun demiş sanki kadın. aman vallahi alemsiniz!

Hayır öyle değil o olay biraz karışık uzun uzun yazmak istemiyorum sizlerde arada ki boşlukları sallayıp duruyorsunuz

Adam evli mi? Evli.
Nikahlı karısını sevmeye sevmeye çocuklar yapmış mı? Yapmış, yani bir güzel sevişmişler.
Karısını aldatmış mı? Aldatmış.

Siz bunun neresinde saf aşkı görüyorsunuz kendinize dair?
Adamın sadakat sözü verdiği eşi, çoluğu çocuğu görünmemiş gözüne, size de safi aşık oldu öyle mi? Vah yazık adama. Aşka cesur, boşamaya değil. :))
Adamın eşiyle gıyabında yarışa girmiş psikolojidesiniz haberiniz yok, hele de böyle sahtekar bi tip söz konusuyken.
Çok mu özelsiniz o sahtekar için? Böyle zannetmek çok daha güzel değil mi? :)

Hediyeleri unutmiyalim :) kim bilir neler almistir ?
Sadece telle iletisim dendiği için böyle düşündüm ,birebir birliktelikse oooo jestler bitmez , hediyeler,tatil ,yaşandiysa doruklarda cinsellik hiç kimse öyle sevmemiştir eminim ...ya yazık ya gerçekten üzüldüm aşigım diyor ,aşka saygım sonsuzda bunları ki ihanet ve küçük bir kaçamak oluyor sadece

Konu sahibi bir kere adamın zampara bir adi olduğunu kendine kabul ettirmelisin. Yok olmaz diyorsan o adam durur durur arada sana yazar sen dayanamazsın bir görüşme olur. O görüşmede senin zampara iki yakınlaşır seninle. Aaaa bir bakarsın 3-5 güne bir mesaj gelir telefonuna. Çocuklarımın hatrına eşimle mutlu olamaya calisacagim gibilerinden. Sonra ağlaya ağlaya onu ikna etmeye çalışırsın ama artık zampara iyi aile babası olmuştur bile. Sana öyle yansıtır yani. Daha küçük daha çıtır ne bulabilirsem şansıma diye olta atar öğrencilerine.
O kadın hakkında da ileri geri konuşmak sana düşmez. O kadın seni bilse değil edeceği sözlerin gözlerindeki tek bakışın altindan kalkamazsın!
Ha şunu da eklemek istiyorum. Şu an düştüğüm durumun sorumlusu buradaki insanlar degil; uğruna ağlaya ağlaya ayrıldığın adam. Ayarını giderini yiyorsa ona yap bakalım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…